Håndball. Haga G12 fikk sin revansje over Fjellhamar

Bildet: Bak f.v.; Patrik Holmøy, Ruben Kværner, Tobias Olsen, Isak Svartangen og Daniel Gruszczynski. Foran f.v.; Marius Qvigstad, Benjamin Sefring, Ludvig Bergh Salamonsen og Wilhelm Gjertsen.

Haga gutter 12 ville hevne 5-målstapet sist de møtte Fjellhammer.

Bruntrøyene var klare for å møte Fjellhammer søndag morgen (man vet aldri hva disse lagene stiller med, men nivå 1 spillere er alltid på plass). Viktig å nøytralisere gjestenes gode kantspillere, det greide de ikke sist.

Første omgang var jevnspilt. Og lagene fulgte hverandre til midtveis i omgangen. På stillingen 5-5, rev bortelaget til seg en 2 målsledelse. Hjemmelaget greide å redusere igjen, før gjestene nok en gang kom foran med 2 mål. Rett før pause kunne de øke til 9-6, som ble pauseresultatet.

I pausen ble Hagaguttene enige om å fortsette forsvarsspillet, men konsentere litt mer i avslutningsøyeblikket.  Har tid til å se keepers utfall, før man avslutter.

Med 1 mann mer på banen, scoret bortelaget først og kunne øke ledelsen til 10-6. Anført av kampens toppscorer; Daniel Gruszczynski, kom bruntrøyene tilbake med 2 kjappe scoringer og det var kamp igjen.  Frem til midtveis i omgangen fulgte lagene hverandre i målprotokollen, med Fjellhammer 2-3 mål foran. På stillingen 14-11 til gjestene, satte Hagaguttene inn sluttspurten. Kom ajour for første gang siden 5-5 på stillingen 14-14. Da gjenstod fortsatt over åtte minutter av omgangen. Mot slutten fulgte lagene hverandre til stillingen 16-16, ta tok Haga ledelsen for første gang i kampen! Fortsatt gjenstod 3 minutter på klokka.  Bruntrøyene scoret nok en gang til 18-16, før gjestene reduserte når ett minutt gjenstod. 30 sekunder før slutt kunne imidlertid kampens toppscorer Daniel sette inn sitt 13. mål, og fastsette sluttresultatet til 19-17.

En sliteseier mot gode Fjellhammergutter.  Veldig morsomt at hele laget fungerer som en enhet, og at de gjør det de blir enige om.  Artig at G11-spillerne også tar dette nivået.  Keeper Tobias Olsen hadde mange gode redninger i den andre omgangen.