Håndball. Haga G15 tapte klart for EIF

EIF – Haga 28-15 (11-7)

Hagagutta’s store “nemesis” stod på andre siden torsdag kveld i Råholthallen

Det var hjemmelaget som startet best, og var kjapt oppe i en 3-0 ledelse. Slurv fremover og lite bevegelighet i forsvar, var det bruntrøyene vartet opp med. Det var lagets yngstemann, Emilio, som reduserte fra 7-meters merket. Neste mål for bruntrøyene kom etter 10 minutter, da hadde hjemmelaget scoret 6. Bruntrøyene bedret litt på spillet og lagene fulgte hverandre til pause på stillingen 11-7 til EIF.

I pausen fikk Hagaguttene beskjed om å slutte med fjaset og skjerpe pasningene fremover. Må også komme lengre frem på hjemmelagets skyttere. I tillegg må de flytte beina og starte blindt.

Haga åpnet scoringsballet i den andre omgangen og reduserte til 8-11. Deretter var det full stopp og hjemmelaget fosset ifra.  Skaffet seg en solid 10 målsledelse og kampen var kjørt.  Resten av omgangen ble ren Hawaii. Når de meget gode dommerne blåste for full tid, stod det 28-15 til EIF på måltavla.

Mye å rette på for Hagaguttene, de kan bedre enn dette! Eneste som får godkjent er keeper Tobias Olsen. Hadde 14 kvalifiserte redninger, deriblant 2 straffekast. Hagaguttene hadde hele 25 avslutninger som enten gikk rett på keeper eller utenfor….

Nye muligheter til søndag, da står Kjelsås/Korsvoll på andre siden av banen.

Haga stilte med følgende mannskap:  Tobias Olsen, Patrik Holmøy, Daniel Gruszczynski, Ruben Kværner, Benjamin Sefring, Ludvig Bergh Salamonsen, Marius Qvigstad, Emilio Markussen og Henrik Sakshaug.