Hvam damelag 2020

Øverst fra venstre, Andrea Gjersten, Lill Jorunn Trondrud, Martine Gjerding, Karianne Tuxen Boll, Caroline Mellem, Anne-Ida BjørnvoldenNederst fra venstre, Steffen Breen, Susanne Ødegaard, Charlotte Engen Mikkelsen, Frida Stordal Dybvig og Thorbjørn Mikkelsen
Ikke tilstedet på bildet, Kristine Halvorsen Granslo, Marthine Myrbråten Corneliussen, Anja Kalfoss Borge, Andrea Burud, Gina Strøm, Selma Skogly, Annicken Bjerkevoll, Martine Solli Hansen, Grete Grøndahl, May Sundby
Hvam stiller i 2020 damelag for første gang på 17 år. Sist gang laget stilte med seniorlag på damesiden var 2003, og da som Hvam/Borgen i 3.divisjon. Året før var de sågar en snarvisitt innom 2.divisjon.
Årets første treningskamp gikk borte mot Gjerdrum. En kamp som endte i 6-2 tap. Trener for damleaget, Steffen Breen, kan fortelle at neste treningskamp går mot Frogner i starten av mars

Gjerdrum 6-2 Hvam

Mål: Susanne Ødegaard og Anne-Ida Bjørnvolden

Laget:
Andrea Gjertsen, Caroline Mellem, Charlotte Engen Mikkelsen, Martine Gjerdingen, Susanne Ødegaard, Lill Jorunn Trondrud, Karianne Tuxen Boll, Anne-Ida Bjørnvolden, Frida Stordahl Dybvig

Det var duket for årets første treningskamp for damelaget, og etter kun å ha trent sammen i få måneder møtte man god motstand i Gjerdrum, som har spilt sammen i lengre tid og er et godt lag!

Hvam tok tidlig tak i kampen og allerede etter 5 minutter kunne Hvam ledet med både 1 og 2 mål, men en god Gjerdrum keeper lot Anne-Ida Bjørnvolden og Susanne Ødegaard vente med sine debut mål.
Til tross for en god start så jobbet Gjerdrum seg inn i kampen igjen, og fikk 2 kjappe mål. Det kunne dog ha stått flere mål i favør Gjerdrum, men Andrea Gjertsen i Hvam målet vartet opp med flere gode redninger denne kampen. Det gikk 21 minutter før Susanne Ødegaard ble spilt fri, og hun gjorde ingen feil alene med keeper og banket den i hjørnet, 2-1!

Hvam ble enige om å fortsette i samme spor, og forsøke å få til flere fine spillsituasjoner i 2 omgang.

Det ble et kjapt mål imot favør Gjerdrum, men Anne-Ida Bjørnvolden ville gjerne ha sitt mål og kriget til seg ballen høyt i banen. Hun fosset fremover og smamt ballen i nota til 4-2.

Resten av andreomgang ble preget av litt slitne bein og mye løping. Og dermed ble sluttresultatet 6-2 til Gjerdrum!
En morsom kamp for alle til stede og vel gjennomført av Hvam damene!