Målene rant inn hos både FUVO2 og SIF/FUVO3

Det ble nytt tap for Ovar Skjevdal og hans unge mannskap på FUVO2

FUVO 2 og Skogbygda/FUVO3 ligger begge i nedrykkssumpa og begge fikk det meget tøft i sine bortekamper denne uka. Rekruttlaget til FUVO stilte nok en gang meget ungt lag, denne gangen borte mot Gjerdrum 2. 4-0 til pause ble til 9-0 da dommeren blåste i fløyta for siste gang.

Neste kamp for FUVO2 er onsdag 18.september, hjemme mot R&Å2

Løvenstad 2 – Skogbygda/FUVO 3   10-5  (6-3)

Skogbygda/FUVO3 møtte tabellnabo Løvenstad 2 på bortebane. I utgangspunktet en overkommelig motstander, men et toppet Løvenstad-lag med fem som spilte forrige 5.divisjonskamp for a-laget ble for sterke.

Etter et kvarter stod det 3-0 til Løvenstad 2. Gaute Borgenholt ga gjestene et lite håp om poeng med sin scoring etter 20 min, men hjemmelaget gikk rett opp og økte til 4-1. Etter 26 min reduserte bortelagets toppscorer, Kenneth Nordli til 4-2, og nytt håp ble tent….for så å bli sløkt to minutter senere. Begge lag rakk og score ytterliggere ett mål til før pause, noe som betydde at det stod 6-3 etter en målrik første omgang. SIF/FUVOs tredje mål ble satt inn av Kenneth Nordli.

Ti minutter ut i andre omgang reduserte Gaute Borgenholt til 6-4, men bortelaget kom aldri nærmere enn to mål.  Etter 78 min var det dags for 7-4, før Pål Moløkken laget det siste målet for SIF/FUVO3 etter 82 min. For endte gang i kampen var det to måls forskjell, men Løvenstad 2 hadde et gir til og scoret tre mål helt på tampen slik at resultatet ble 10-5 til Løvenstad 2