Målrikt da Team Nes og FUVO møttes til årets første treningskamp

Gutter 13 år: Team Nes – FUVO 5-5 (4-1)

I det som må kunne kalles behagelig vintertemperatur, møttes Team Nes og FUVO tirsdag kveld til årets første treningskamp på Neskollen. Det ble en morsom, underholdene og målrik kamp. Og en kamp hvor lagene hadde hver sin omgang.

Hjemmelaget tok ledelsen 1-0, før Ludvig Skoglund utlignet til 1-1. Derfra og resten av første omgangen var Team Nes det førende laget. Scoret tre mål og gikk til pause med en velfortjent 4-1 ledelse.

Hva FUVO-trener Stian Westerheim fortalte gutta sine i pausen skal være usagt, men det var et helt annet FUVO-lag som inntok matta i andre omgang. Riktignok startet Team Nes også denne omgangen best. Gikk tidlig opp til 5-1, før FUVO-spillerne omsider skjønte alvoret og begynte å spille som ett lag. Reduserte til 5-2 og fikk med det blod på tann. Scoret to nye mål, og plutselig var det kamp igjen. Bortelaget var nå skikkelig i siget og jaget utligning. Til slutt endte ballen hos Adrian Sundby Botilsrud, som ladet børsa, og fra langt hold klinket han til med et velplassert skudd som føyk inn i nettmaskene. Dermed var opphentingen et faktum. 5-5 ble også sluttresultatet i denne fartsfylte og morsomme kampen.

Målscorere for FUVO var Theo Løse 2, Ludvik Skoglund, Jonas Kaeomani Bjørkeng og Adrian Sundby Botilsrud

FUVO stilte med følgende lag: Anton I. Engen, Theo Løse, Kevin Trøhaugen, Ludvig Skoglund, Tobias Bratterud, Vetle Blådammen, Jonas Kaeomani Bjørkhaug, William Skoglund Larsen, Adrian Sundby Botilsrud, John Woolnough og Kristian Minge Hagen