Raufoss 2 – FUVO 2-2
Elverum – Kongsvinger 2 1-3

Største overraskelse denne serierunde: Et før sesongen nedrykkstippet Kongsvinger 2 sin borteseier over en av de største seriefavorittene Elverum

Flest scoringer denne serierunden: Fire kamper endte med fire scoringer.

Største seier denne serierunden: Brumunddal sin 4-0 seier over Lørenskog og Gjøvik-Lyn sin seier med samme sifre over Grorud 2

Spillere med minimum to scoringer denne serierunden:

3 mål Jonatan Braut Brunes (LSK 2 mot Brumunddal)

2 mål Brage Berg Pedersen (KIL 2 mot Elverum)

Fun fact

• Av de 21 kampene som er spilt 3.4. og 5. serierundene, så har kun fem endt med hjemmeseier. I den 6. serierunden endte fem av sju med hjemmeseire
  • Preben Finstad (Brumunddal) har scoret mål i fem av seks serierunder
  • Nybergsund og Stovner, som er de to eneste lagene uten seier, møtes i den 7.serierunden.
  • Elverum, Gjøvik-Lyn og FUVO er de tre lagene med høyest tilsknuersnitt
  • Det er så langt delt ut 132 gule og 6 røde kort. Lørenskog eneste lag med to røde

Toppscorer NTL avd 1:

7 mål Rocky Lekaj (Gjøvik-Lyn)

5 mål Arne Ravdal (Gjøvik-Lyn),Preben Finstad (Brumunddal), Magnus Solum (Elverum) Mustafa

4 mål  Hassan Ahmad (Gjelleråsen), Jonatan Braut Brunes (LSK 2)

3 mål Daniel Kraska (FK Toten), Strahinja Latkovic (Gjelleråsen), Kim Brenna (FUVO), Eirik Karlsen Steine (Gjelleråsen), Mikkel Gran Frankmo (Brumunddal), Ryan Lee Nelson (Gjøvik-Lyn)

Oppsummering 6.serierunde

Brumunddal – Lørenskog  4-0

Røde kort og skader har preget et Lørenskog lag som før sesongen hadde som målsetning å rykke opp. Mot Brumunddal startet de best, men det ble mye spill og lite futt. Brumunddal på sin side gjorde ting enkelt. En tidlig Brumunddal scoring og rødt kort rett etter pause ble kamp avgjørende. Preben Finstad fikset hjemmeseier med scoring to minutter etter at Lørenskog fikk utvist Mohammad Ibrahim Alkabra etter 52 minutter. Kampen endte til slutt med en fortjent 4-0 seier til hjemmelaget.

Gjelleråsen – FK Toten  2-0

I en jevnspilt kamp så hadde Gjelleråsen allikevel forholdsvis god kontroll fra de tok ledelsen midtveis ut i første omgang og ut kampen. Seieren førte laget helt til topps på tabellen. I neste serierunde venter sesongens viktigste kamp, borte mot ubeseirede Gjøvik-Lyn. Skal håpet om opprykk fortsatt være en realitet etter sju serierunder, så har man ikke råd til å tape

LSK 2 – Nybergsund  3-0

LSK2 stilte med sesongs klart beste lag med hvor det kun var keeper Jørgen Sveinhaug som stod uten offisielle a-kamper for klubben.  Brumunddal hadde en oppgave og det var å holde antall innslupne mål på et minimum. Jonatan Braut Branes ble kampens store spiller med tre mål.

Ull/Kisa2 – Stovner  3-0

På Jessheim stadion møttes de nr 1 og 2 fra bunn til en meget viktig sekspoengkamp. Selv om det tok 25 minutter før Kisa fikk hull på byllen, så var det aldri noen tvil hvor seieren skulle ende. Hjemmelaget var flere hakk bedre enn Stovner, og tok til slutt en fortjent 3-0 seier.

Gjøvik-Lyn – Grorud 2  4-0

Selv om Gjøvik-Lyn kalte kampen mot Grorud 2 en dårlig dag på jobben, så vant de til slutt komfortabelt.  Grorud 2 ga de kamp i begge omgangene, men de manglet kvaliteten på topp som hjemmelaget har i blant annet Rocky Lekaj og Ryan Lee Nelson

Raufoss 2 – FUVO  2-2

FUVO leverte en meget god første omgang i bortemøte med et godt Raufoss 2-lag. Hjemmelaget utlignet til 1-1, men fikk det tungt da lagets keeper på en underlig måte upresset klarte å dra med seg ballen over målstreken. I hele andre omgang jaget vertene utligning, men FUVO klarte å holde unna helt til det 88. minutt, da var innbytter Jabes Niyosko Maturie på rett plass og utlignet til 2-2, som også ble sluttresultatet.

Elverum – Kongsvinger 2  1-3

Mange hadde nok trodd at Elverum kom til å vinne greit over KIL2, men så feil kan man ta. Men det begynte bra med 1-0 ledelse ved toppscorer Magnus Solum allerede etter to minutter. KIL 2 utlignet ganske raskt, men Elverum styrte mye og kom til klart flest sjanser uten å sette den. Det gjorde imidlertid KIL2. Først ved Brage Berg Pedersen og så ved Oskar Wang, som fra 50 meter prøvde seg på et innlegg motsatt som ble tatt av vinden og føyk inn over keeper. Elverum jaget utligning, kom til flere feite målsjanser, men i det 90 minutt punkterte Brage Berg Pedersen matchen da han fastsatte sluttresultatet til 1-3. Det betyr at Elverum må vinne resten av kampene skal de ha et håp om å rykke opp.