Ny seier og 3.plass på tabellen for Team Nes 1 G14

2.divisjon Gutter 14 år   Gjelleråsen 2 – Team Nes 1  2-5 (1-3)

Team Nes-gutta har virkelig fått opp dampen i de siste kampene og feid  både Nittdal og Ull/Kisa av banen med til sammen 13-0. Det var derfor et lag stinne av selvtillit som torsdag reiste til Li Kunstgress og møte med Gjelleråsen 2.

Marius Lundberg med hat-trick før halvtimen var spilt

En meget spillesugen Marius Lundberg satte standarden da han sendte gjestene i ledelsen allerede etter seks minutter.Tre minutter senere var samme spiller på rett plass og økte til 0-2. Gjelleråsen kom seg etter hvert over åpningsjokket og reduserte til 1-2 etter et drøyt kvarter spill. Lundberg og resten av Team Nes-gutta hadde pedalen i bånn og før halvtimen var passert så hadde Marius Lundberg vartet opp med hat-trick.

Endte i en komfortabel 5-2 seier til TN

Andre omgangen begynte i samme dur som første startet, med ny goal til Team Nes. Målscorer denne gangen var Efe Cetin. Team Nes-toget fortsatte å kjøre over Gjelleråsen, og etter 50 minutter var det dags for Mateo Stenbro å presentere seg med et mål. Det skulle komme ett mål til, men denne gangen var det Gjelleråsen som fikk sitt andre trøstemål for kvelden.