Ole Kristian og Stian bidro til sesongens første seier for Ull/Kisa

Stian Ringstad(bildet) og Ole Kristian Langås bidro begge med god innsats da Ull/Kisa tok sesongs første trepoenger i det meget viktige bunnoppgjøret mot Stjørdals/Blink lørdag. 4-1 seieren gjorde sitt til at Kisa nå står med 4 poeng etter fem serierunder. Det betyr også at laget klatret fra siste plass og opp til kvalifiseringsplass.

Romerikes Blad skrev følgende om nesbuene:

Stian Ringstad (5ér på børsen)
Fant han rollen sin?

Sterk første omgang i rollen som passer ham best, som vingback. Fikk være langt mer rettvendt enn i de tidligere kampene, manglet bare sluttproduktet i det offensive før pause. Slet mer med timing og plassering i den defensive jobben. Ble sliten og gikk ut. Spilte 66 minutter

Ole Kristian Langås (5ér på børsen)
Flotte frispillinger

Kom bedre til sin rett som vingback. Forsøkte å finne spissduoen bak Blinks forsvar, men traff ikke på innleggene. Fantastisk frispilling av Kristiansen i forkant av Sørløkks første sjanse. Kom for sent i en tøff duell og pådro seg gult rett før pause. Også sen rett etter pause, lagde et frispark på spissen av 16-meteren. Ikke like god og sentral de siste 45, selv om han også lyktes med en frispilling av motsatt indreløper da. Ble byttet ut på overtid.