R&Å 2 slo serieleder Hauerseter

Øyvind Hofsrud scoret ett mål for R&Å 2 i seieren over Hauerseter.

5.div   Hauerseter – R&Å 2 1-2 (0-2)

R&Å 2 vant etter drømmestart

Hauerseter inviterte til opprykksfest da de tok imot R&Å 2 til årets siste hjemmekamp. Med seier ville laget sikre opprykket til 4.divisjon med en kamp igjen å spille. Dessverre hjelper det ikke å be folk til fest, når man ikke møter opp selv. Allerede etter to minutter fikk Hauerseter en pekepinn på at dette ikke kom til å bli enkel match. Øyvind Hofsrud sendte bortelaget i ledelsen 0-1. Vertene fikk aldri kampen i sin bane mot et hardtkjempende Årnes-lag. Etter 34 minutter ble vondt til verre da Marius Solhaug doblet ledelsen til de blåkledde.

Hauerseter jaget redusering i hele andre omgang, men det stokket seg i avslutningsøyeblikket. Det ble rett og slett ikke skikkelig spenning før dommeren pekte på straffemerket etter 89 minutter. Petter Stensrud Blaker var sikkerheten selv fra ellevemeteren, men opphentingen startet for sent og kampen ebbet ut med en noe overraskende 2-1 seier til Raumnes & Årnes 2.

Med en kamp igjen å spille så ligger R&Å 2 på 5.plass i 5.divisjon med 18 poeng. I den siste matchen møter de et Rælingen-lag som også kjemper om opprykk. Den kampen spilles søndag 17.oktober, hjemme på Årnes Kunstgras

R&Å 2 stilte med følgende lag: Truls Frogner, Magnus Midling Larsen, Markus Grønvold, Marius Solhaug, Fredrik Stokkebryn, Øystein Riise Pedersen, Håkon Bergh, Jørgen Aaserud, Hans Kristian Hofsrud, Lamek Million og Øyvind Hofsrud.

Benyttede innbyttere: Emil Qvigstad og Sigurd Flekke Mathiesen