R&Å 3 opp på 2.plass etter seier over Kløfta 2

Jenter 2013 og Jenter 2015 stilte som heiegjeng da R&Å 3 spilte mot Kløfta 2 (foto R&Å)

R&Å 3 spilte to kamper i uka som gitt og står igjen med fire poeng og en 2.plass med 10 poeng etter fire kamper i 8.divisjon.

8.div Rælingen 2 mot R&Å 3 2-2 (0-2)

Torsdag tok laget turen til Marikollen og møte med Rælingen 2. Fjorårets oppgjør endte med en komfortabel 6-1 seier til hjemmelaget. Denne gangen reiste gjestene fra Marikollen med en litt bedre følelse, selv om de nok føler at de burde reist derifra med alle poengene.

Steinar Hofsrud ga R&Å 3 ledelsen etter halvspilt første omgang og ti minutter før pause doblet Kenneth Stokkebryn Jensen. Stillingen holdt seg til det var spilt en time, da reduserte Rælingen til 2-1. R&Å så ut til å ro i land seieren, men med få minutter igjen å spille så utlignet vertene til 2-2, som også ble sluttresultatet.

R&Å 3 stilte med følgende lag: Adam Atour, Kristoffer Bue, Ruben Kristengård, Henrik Hansen Lindstad, Marius Sormerud Johansen, Kenneth Stokkebryn Jensen, Remi Myhrer, Alexander Gram Andersen, Steinar Hofsrud, Lasse Holum Hansen og Mathias Alexander Swart. Benyttede innbyttere: Birk Hansen Lindstad, Håkon Vestmo og Kristian Mork Nielsen

8.div R&Å 3 mot Kløfta 2  3-1 (1-0)

R&Å-gutta hadde ingen planer om å gå i den samme fella som gjorde at de mistet to poeng helt på tampen i forrige serierunde mot Rælingen 2, da de søndag tok imot Kløfta 2 til toppoppgjør i 8.divisjon. Inspirert av a-lagets sterke borteseier over Kløfta sist, så gikk laget til matchen med stor tro på at alle poengene skulle bli igjen på Årnes.

I en jevnspilt første omgang så kunne R&Å 3 gå til pause med ledelsen 1-0 etter et selvmål, fem minutter før omgangens slutt. Kløfta 2 utlignet til 1-1 etter en times spill, men hjemmelaget svarte rett etterpå med å ta tilbake ledelse og ytterligere fem minutter senere så økte de til 3-1. Målscorere var Kristian Mork Nielsen og innbytter Omid Taheri. Gjestene fra Kløfta klarte aldri å slå tilbake og R&Å 3 tok med det sesongens tredje seier.

Neste kamp for R&Å 3 er tirsdag 31.mai, borte mot Skogbygda

R&Å3 stilte med følgende lag: Emil Qvigstad, Fredrik Stokkebryn, Mathias Alexander Swart, Steinar Hofsrud, Magnus Rustad Nilsen, Marius Sormerud Johansen, Kristoffer Bue, Remi Myhrer, Kristian Mork Nielsen og Magnus Granmo Finset. Benyttede innbyttere: Håkon Vestmo, Omid Taheri, Truls Frogner og Martin Valberg