I helgen som var ble den 9. og 10. serierunden i 1.divisjon futsal spilt. R&Å har hatt uflaksen, mangel av rutine, og litt udyktighet på sin side i de åtte første matchene. Før søndagens første match mot Bækkelaget stod laget med seks poeng.

Bækkelaget – R&Å 4-2

Mål R&Å: Simen Lirio 2

Sjuende ettmålstapet

Oslo-laget stilte med en tynn, men sterk tropp anført av Olav Øby fra KFUM og tidligere landslagspiller i futsal, Terje Kirsebom. Det var allikevel bortelaget ved Simen Holter som scoret første omgangens eneste mål.

Tre minutter ut i andre omgang satte Simen Lirio ballen i eget nett, men minuttet senere rettet han opp med på nytt gi R&Å ledelsen. Ledelsen holdt seg i noen få minutter før Bækkelaget avgjorde matchen med tre scoringer i løpet av fire minutter. Fra 1-2 til 4-2. Simen Liro satte inn kampens siste mål med tre minutter igjen. Dermed gikk de blåkledde på sitt sjuende ettmålstap.

R&Å – Vålerenga 6-2

Mål R&Å:Simen Lirio 2 Fredrik Autio 2, Gøran Haga og Thomas Sund Buseth

Deilig revansje mot Vålerenga

R&Å hadde bevist i samtlige kamper at de er fullt på høyde med alle motstanderne. Og i den andre kampen søndag møtte de Vålerenga, et lag de tapte 2-3 for tidligere i år. Nå skulle laget imidlertid få sin revansje.

Fredrik Autio satte inn 1-0 etter fem minutter spill, før Simen Lirio og Thomas Sund Buseth scoret de to neste før kvarteret var spilt. Vålerenga reduserte en gang før Gøran Haga satte inn 4-1, som også holdt seg til pause.

Etter sidebytte økte etter hvert R&Å til 5-1 og 6-1 ved Simen Lirio og Fredrik Autio. Helt på tampen fikk Vålerenga sitt andre trøstemål. 6-2 og sesongens tredje seier var dermed i boks.

Det var en viktig seier med tanke på ikke å bli liggende for langt bak lagene fra 4. – 8.plass.  Med sine 9 poeng har de nå kun to poeng opp til Klemetsrud på plassen over og fem poeng opp til Lambertseter på 4.plass.