R&Å opp på 3.plass etter tre strake seire

Marius Solhaug ble matchvinner for R&Å mot EIF

4.div  R&Å mot EIF 1-0 (1-0)

Mandag møttes to lag som var tippet langt fra hverandre på tabellen. R&Å var tippet å kjempe for å nå en plass midt på tabellen, mens gjestene fra EIF var spådd å kjempe om opprykk. Heldigvis skal kampene spilles først før man kan begynne å oppsummere.

R&Å startet sesongen med ett poeng på de to første matchene, men har etter det funnet flyten og var også favoritter før møte med et EIF som stod med ett poeng på de tre siste matchene

Marius Solhaug ble matchvinner

Det var en jevnspilt første omgang som de fremmøtte fikk se på Årnes kunstgras mandag kveld. Begge lag kom til ok målsjanser i første halvdel, men så skjedde det mye i løpet av kort tid. Først hadde EIF en ball over målstreken, men dommeren blåste korrekt for angrep på keeper. Tre minutter senere endte et frispark fra Arne Holter på hodet til Marius Solhaug, som headet hjemmelaget i ledelsen 1-0. Helt på slutten av omgangen var EIF nære utligning, men klarte ikke få ballen på riktig side av stolpen og lagene gikk til pause med 1-0 til R&Å.

Fortjent seier

EIF startet andre omgangen best, men etter hvert tok R&Å over og styrte det meste som skjedde utpå matta. Vertene kom til flere gode avslutninger og var nærmere 2-0 enn EIF utligning. Ironisk nok så var det litt mer trøkk i Årnes-spillerne enn det var i 4.divisjons mest fysiske lag, EIF. De kriget gjestene i senk og tok til slutt en velfortjent seier.

Etter 9 kamper ligger R&Å på 3.plass med 16 poeng. Skedsmo leder med 25, fulgt av Gjelleråsen med 20. Bak R&Å følger tre lag med 14 poeng. Neste kamp for R&Å er lørdag 28.mai, borte mot serieleder Skedsmo

4.divisjonstabellen finner du her

R&Å stilte med følgende lag: Sindre Edvardsen Nyhus, Markus Grønvold, Marius Solhaug, Patrick Elvethun Hansen, Jørgen Aaserud, Mads Elvethun Hansen, Magnus Krefting Hansen, Arne Holter, Jesper Aaserud, Petter Hanekamphaug og Martinus Slette Granum. Benyttede innbyttere: Eivind Sveinhaug, Thomas Buseth