R&Å slo Sander i Brandval Vintercup

Eivind Sveinhaug ble matchvinner for R&Å i møte med Sander

R&Å har i de to siste helgene deltatt i Brandval Vintercup hvor de har møtt Flisa, Aurskog-Høland og Sander i innledende kamper. Det startet veldig bra med 3-1 seier over Flisa, i den andre tapte de 3-1 over divisjonskollega Aurskog-Høland. Før den siste matchen lå de på tredjeplass i pulja, med tre poeng opp til Aurskog-Høland og med lik poengsum som Sander. Det betydde at de måtte slå Sander, samtidig som de måtte ha hjelp fra Flisa for å gå videre fra puljen.

R&Å – Sander 1-0 (0-0)

R&Å tok tidlig tak i matchen og klarte å holde et jevnt trykk mot Sander-forsvaret. Spilte tidvis fin fotball, kom til flere innlegg, men manglet litt sting i avslutningene. Like før pause kom de blåkledde til to gode muligheter, hvor den siste fra Petter Hanekamhaug, fort kunne endt i scoring

Etter en litt rotete start på andre omgangen tok R&Å på nytt tak i kampen. Etter åtte minutters spill kombinerte de fint inne boksen. Ballen endte til slutt hos Lasse Holum Hansen, som fra kanten av femmeteren dunket ballen rett på Petter Rønningen i Sander-buret. Minuttet senere vartet R&Å opp med et nytt godt angrep på høyresiden. Kula var innom mange spillere før Lasse Holum Hansen fant Eivind Sveinhaug, som satte ballen i mål. 1-0 til R&Å.

Det ble ikke skapt all verden de siste 25 minuttene. R&Å hadde god defensiv kontroll mot et Sander-lag som rett og slett ikke evnet å gi R&Å skikkelig kamp. Selv ikke på slutten av kampen klarte de å sette inn et lite trykk. Dermed ebbet kampen ut med en fortjent 1-0 seier til R&Å.

Det gjorde sitt til at R&Å klatret forbi Sander og opp på andre plass i puljen. Aurskog-Høland var det ikke noe å gjøre med. De knuste Flisa 9-1 og gikk dermed videre til semifinalen

1-0  43 min Eivind Sveinhaug

R&Å stilte med følgende lag: Truls Frogner, Magnus Midling Larsen, Martin Valberg, Marius Solhaug, Patrick Elvethun Hansen, Thomas Buseth, Magnus Krefting Hansen, Eivind Sveinhaug, Lasse Holum Hansen, Petter Hanekamhaug og Mads Elvethun Hansen.

Benyttede innbyttere: Fredrik Stenbro, Fredrik Autio og Stian Linderoth Jensen