R&Å tapte – endte på 10. plass i 4.divisjon

R&Å – Strømmen 2 2-3 (1-1)

Raumnes & Årnes var høyt oppe etter forrige helgs seier over storebror FUVO, og ville med seier i årets siste match, hjemme mot Strømmen 2, innta en oppløftende 7.plass. Gjestene stilte et ungt lag ispedd fire spillere med erfaring fra OBOS-ligaen for Strømmen i 2019.

Det ble kamp flust med målsjanser og totalt fem scoringer. Mads Elvethun Hansen viste vei da han sendte hjemmelaget i ledelsen med sitt 12. mål for ledelsen etter et kvarter spill. Ledelsen holdt seg til det var spilt en drøy halvtime, da utlignet den etablerte OBOS-spilleren Mahmoud Sami Laham for Strømmen 2. Det var ikke vanskelig å se at han hadde et høyre nivå enn 4.divisjon inne, og var også i følge våre rapporter kampens beste spiller.

Nevnte Lahham var igjen på farten etter 64 minutter og sendte Strømmen 2 for første gang opp i ledelsen.  Få minutter senere utlignet innbytter Lasse Holum Hansen til 2-2. Dette ga hjemmelaget ny giv og laget kom til flere gode muligheter, men fikk ikke ballen over målstreken. Men det skulle bli ett mål til. I det kampen gikk inn i det 89. spilleminutt endte ballen hos Andreas Hellum, som fastsatte sluttresultatet til 3-2 til Strømmen 2.

Det betyr at R&Å med sine 35 poeng endte på 10.plass, som en en forbedring på en plass fra 2018.

Tabellen kan ses her

R&Å stilte med følgende lag: Stian Linderoth-Jensen, Magnus Krefting Hansen, Patrick Elvethun Hansen, Jonas Eng, Martin Valberg, Martinus Slette Granum, Ole Elias Jacobsen, Thomas Sund Buseth, Marius Preber, Petter Hanekamhaug og Mads Elvethun Hansen.

Benyttede innbyttere: Fredrik Stenbro Andersen, Eivind Sveinhaug og Lasse Holum Hansen