R&Å yppet seg mot serielederen, men måtte se seg slått

Thomas Buseth scoret R&Å sitt trøstemål i 1-4 tapet for Skedsmo

4.divisjon   Skedsmo mot R&Å 4-1 (1-0)

Et R&Å lag i storform etter tre strake seire tok lørdag turen til Skedsmo og møte med den suveren serielederen. Selv om hjemmelaget var favoritter, skulle gjestene fra Årnes gi de god kamp.

Ineffektive R&Å lå under til pause

R&Å la seg bakpå i starten og lot Skedsmo få styre banespillet, mens de selv satset på kontringer. R&Å-spillerne lå godt i ramma og slapp Skedsmo til veldig få sjanser. I den andre enden av banen kom både Martinus Slette Granum og Arne Holter til gode avslutninger, men ballen ville ikke inn. I stedet var hjemmelaget både dyktige og heldige da de tok ledelsen etter en corner ved Erling Kjos. Da var det spilt 38 minutter og det skulle også vise seg å bli første omgangens eneste scoring.

Buseth scoring var ikke nok

Skedsmo startet andre omgangen best og etter 55 minutter tar de ledelsen 2-0. Et frispark fra Ole-Christian Målskaar Moltzau finner veien fra kanten av sekstenmeter og inn i motsatt hjørne. Noen få minutter senere er R&Å tilbake i matchen da Thomas Buseth er på rett plass og setter et innlegg fra høyre i mål. Målet ga gjestene blod på tann, men det skulle ikke gå mange minuttene før de fikk et nytt slag i ansiktet da Erik Risberget satte inn 3-1 til vertene.

R&Å ga seg imidlertid ikke, men der de traff stolpen, der traff Skedsmo og Ole-Christian Målskaar Moltzau mellom stengene. I stedet for 3-2 og ny spenning, så satte Skedsmo i gang en kontring som endte hos Moltzau, som satte inn 4-1, som også ble kampens siste nettkjettning

Neste kamp for R&Å er mandag 6.juni, hjemme mot Strømmen 2

R&Å stilte med følgende lag: Sindre Edvardsen Nyhus, Markus Grønvold, Marius Solhaug, Patrick Elevethun Hansne, Jørgen Aaserud, Martinus Slette Granum, Thomas Buseth, Magnus Krefting Hansen, Arne Holter, Jesper Aaserud og Eivind Sveinhaug. Benyttede innbyttere: Øystein Riise Pedersen, Mads Elvethun Hansen og Magnus Granmo Finset.