Seier i siste kamp for Team Nes G19

Team Nes – Fjellhamar 4-1 (0-0)

Team Nes G19 mistet mange spillere før og i løpet av sesongen. Sesongstarten kunne heller ikke vært verre. Etter to kamper var fasiten null poeng og 1-20 i målforskjell. Da tok trener Magnus Midling Larsen grep, og siden har de vært veldig gode defensivt. I den andre enden av banen har de slitt med å omsette sjansene, noe som har resultert i at de litt for ofte har tapt jevne kamper.

Godt spill og fire mål i andre omgang

Det var et spillesugent Team Nes-lag som ville avslutte sesongen med stil og tre poeng.

• Vi spiller en god første omgang, men sliter med å få satt ballen i mål. Vi kommer til flere gode angrep, men ballen vil ikke over målstreken.
  • I pausen ble vi enige om å fortsette som første omgangen. Og det klarte vi. Hadde stor ballbesittelse, men til tross for det så startet vi noe rufsete og kom ikke skikkelig inn i kampen før vi scoret det første målet ved Jørgen Johannessen. Dessverre tok det ikke lange stunden før Fjellhamar scoret på sin første målsjanse. Gutta responderte imidlertid med å brette opp ermene og kjøre over Fjellhamar. Det resulterte i tre flotte mål av Thoma Buseth, Martin Valberg og Heine Risvik Paulsen. Alt i alt fornøyd med siste match for sesongen, sier Team Nes-trener Magnus Midling Larsen avslutningsvis til Nesfotballen.

Team Nes endte på 8.plass med 19 poeng.

Team Nes stilte med følgende lag: Sigbjørn Nykmark, Ola Haraldseth, Martin Valberg, Mats Herberg, Heine Risvik Paulsen, Eirik Ravnkleven Tøndel, Kristoffer Jostein Bue, Magnus Rustad Nilsen, Thoams Sund Buseth, Mathias Alexander Swart og Jørgen Rasmus Johannessen.

Benyttede innbyttere: Kevin Lund, Kristoffer Sefering og Ådne Skogheim