SIF/FUVO3 ligger på (u)trygg plass etter nok et tap

SIF/FUVO3 =Masse mål

Har du lyst å se mange mål så er Skogbygda/FUVO3 laget å se. I gjennomsnitt har det blitt scoret over åtte mål i høstens seks kamper. Dessverre har de fleste målene rent inn feil. Så skjedde også i hjemmemøte med serietoer Skjetten 4 mandag.

Tidlig scoring hjalp dessverre ikke

Skogbygda/FUVO3 fikk en drømmestart på oppgjøret da en Skjetten-spiller var sist på ballen før den gikk inn i eget mål allerede etter 3 minutter. Bortelaget kom seg imidlertid raskt over målsjokket, og med to kjappe scoringer før det kvarteret var spilt, hadde de snudd kampen.

Etter 25 minutter var det dags for 1-3 og med to minutter igjen til pause var det dags for nok et selvmål. Denne gangen av hjemmelaget.

Skogbygda/FUVO3 er vant til mange mål, men 1-4 i baken ga ikke laget akkurat troen på seier da laget gikk utpå banen for de siste 45 minuttene. Bedre ble det heller ikke da Skjetten 3 økte til 1-5 etter 69 minutter.

Da var kampen i realiteten ferdigspilt, noe som gjorde sitt til at vertene kom mer med i kampen. Tor Erik Tømmerbakk satte inn Skogbygda/FUVO3 sitt andre for kvelden med et kvarter igjen å spille, men med fem minutter igjen å spille økte gjestene til 2-6. Kampen avsluttet som den startet, med scoring til hjemmelaget. I det 88. minutt fastsatte Gaute Borgenholt sluttresultatet til 3-6.

Årets viktigste kamp spilles førstkommende lørdag

Etter 15 kamper har Skogbygda/FUVO3 kjempet til seg 10 poeng, det samme har Frogner, som har dårligere målforskjell og ligger på nedrykksplass. Helt nederst finner vi Haga med 6 poeng. Og nettopp Haga er neste motstander for Skogbygda/FUVO3. Den blir særdeles viktig.

Skogbygda/FUVO 3 – Haga spilles lørdag 28.september kl 13:00

Tabellen kan ses her

SIF/FUVO 3 stilte med følgende lag: Harald Nilsen Sandmo, Jørgen Kårstad, Robin Pettersen, Aleksander Flinkop, Nikolai Helgaker Myhrvold, Eivind Husås, Gaute Borgenholt, Niklas Martinsen, Tor Erik Tømmerbakk, Andreas Rønold Johnsen og Kennet Nordli,

Benyttede innbyttere: Vegard Aleksander Lindberg, Jonas Bernhard llseng, Daniel Heimnes