SIF/FUVO3 med viktig bortepoeng.

Gaute Borgenholt og Eivind Husås (med ball) reiste hjem fra oppgjøret mot Gjelleråsen 3 med ett poeng i sekken.

Gjelleråsen 3 – SIF/FUVO3   2-2 (0-1)

Fra 8.divisjon kan de rykke 1-3 lag ned, og det har lenge vært usikkert om Ull/Kisa 2 måtte ta veien ned fra 3.div.I helgen stilte de derfor et knallsterkt lag i bortemøte med Harstad, som de både vant og fikk en luke på 8 poeng ned til nedrykksstreken. Det betyr at det med stor sannsynlighet kun rykker to lag ned fra 8.divisjon, som igjen er en stor fordel for SIF/FUVO3 som pr nå ligger på tredjesisteplass.

Niklas Martinsen reddet ett poeng med sine to scoringer

Fredag reiste SIF/FUVO3 til Gjelleråsen og møte med deres tredjelaget. En match som ga lagets trener, Daniel Heimes troen på en god høst

• Vi startet kampen litt på bakfoten og følte ikke at vi fikk noe særlig tak på den i starten. Vi klarte ikke i lengre perioder å spille oss ut av det høye presset til Gjelleråsen. Vi kom mye mer med i kampen da vi begynte å spille over det høye presset og fikk truet bakrommene de ga oss. Likevel må vi si at Gjelleråsen var best lenge i første, før vi på en veldig fin kontring fikk 1-0 ved Niklas Martinsen. Etter dette synes jeg ikke Gjelleråsen skapte så altfor mye selv om de hadde ballen stort sett hele veien. Skal også sies at rett frø vårt 1-0 mål fikk de ett mål rimelig uforståelig annullert, så vi hadde flaksen på vår side i første, sier treneren.
  • Andre omgangen var vi tydeligvis ikke klare for, da vi slapp inn to helt like mål på kort tid. Dette fikk oss helt ut av flyten, og her var det en periode vi slet fryktelig. Men midtveis klarte vi virkelig å ta oss sammen, og begynte å få kampen inn i vårt sport og begynte sakte men sikkert å ta over. Etter en del tendenser og halvsjanser fikk vi endelig full klaff og utlignet til 2-2 ved Niklas Martinsen. Herfra og ut kjørte vi kampen fullstendig der vi bommet alene med keeper, har en i stolpen samt en straffebom de siste 10 minuttene.
  • Kampen sett under ett er nok uavgjort et greit resultat. Da vi tidvis ble spilt fryktelig lave, og ikke evnet å få inn vårt spill. Men vi burde samtidig vunnet etter den sluttspurten vi hadde. Veldig fornøyd med måten gutta tok seg selv i nakken og evnet å snu kampbildet to ganger i løpet av kampen.
  • Vi manglet glød, vilje og innsats i store deler va vårsesongen, men det har vi snudd i høst. Og det synes veldig i denne kampen. Selv om det naturligvis er veldig irriterende at vi ikke fikk fullt utbytte av kjøret vi hadde på slutten, synes jeg til syvende og sist at vi skal være fornøyd med kampen, sier SIF/FUVO3-trener Daniel Heimens til Nesfotballen.

SIF/FUVO3 har ligger på 8.plass med 10 poeng, og har nå tre poeng ned til Haga på nest siste. Neste kamp for SIF/FUVO3 er torsdag 5.september, hjemme mot Hauerseter 2

SIF/FUVO3 stilte med følgende: Harald Nilsen Sandmo, Aleksander Flinkop, Jørgen Kårstad, Robin Pettersen Nikolai Helgaker Myhrvold, Magnar Bore, Eivind Husås, Gaute Borgenholt, Tor Erik Tømmerbakk, Niklas Martinsen og Kenneth Nordli

Benyttede innbyttere: Arild Munkelien Sundby, Pål Moløkken, Daniel Haugen Heimnes og Bjørn André Brendengen.