Skogbygda avsluttet sesongen med seks kamper uten tap

8.divisjon  Eidsvold Turn 3 – Skogbygda  2-2 (1-1)

Marerittstart

Årets sesong kom litt bardust på Skogbygda-gjengen som tapte sine to første matcher med forholdsvis klar margin. Etter hvert fant de formen og den beholdt de resten av sesongen. Laget mistet sjansen for opprykk i forrige serierunde, men ville med seier ende på tredjeplass.  Dessverre startet borteoppgjøret mot Eidsvold Turn 3 på verst tenkelig vis med at de rotet det skikkelig til for seg selv, noe hjemmelaget utnyttet med å ta ledelsen før det var spilt et par minutter. Det tok hele 25 minutter før de blå og hvitstripede klarte å komme i gang med noe eget spill. Sakte, men sikkert klarte de å ta mer tak i kampen og var nær utligning flere ganger før Kenneth Nordli satte inn et meget fint mål der han bøyde ballen i krysset fra 20 meter rett før pause.

Jørgen Kårstad reddet ett poeng med mål fra nærmere 80 meter

Andre omgangen fortsatte i samme dur som første omgangen sluttet. Skogbygda fikk raskt uttelling i form av et mål, men på ett eller annet vis ble det feilaktig annullert for offside. Selv om Skogbygda styrte det meste som skjedde, så sleit de med å komme til de virkelig svære sjansene og sette ballen i mål. Dette gjorde Skaubygdingene frustrerte og midt oppi frustrasjonen så kom Eidsvold Turn på en sjelden visit som endte med scoring. 2-1 til vertene med tjue minutter igjen å spille. Skogbygda fortsatte å stange, men klarte etter hvert å sette et stor press mot hjemmelagets forsvar. Det måtte likevel ett mål fra nærmere 80 meter til få rå få ballen i mål. Jørgen Kårstad peiset ballen oppover fra godt innpå egen banehalvdel, Turn-keeperen feilberegnet og ballen gikk inn i mål. En fortjent utligning i det kampuret viste 86 minutter. Samtidig en perfekt avslutning etter en god sesong for Skogbygdas beste menn.

Skogbygda-trener Daniel Heimnes konstaterte at laget burde vunnet, men er alikvel fornøyd med 2021-sesongen.

• Det var en litt surt at vi ikke får med oss alle poengene hjem. En litt kjedelig kamp å avslutte en ellers veldig god sesong. Rett og slett en rotete kamp totalt sett fra vår side. Men jeg fornøyd med sesongen, og vi avslutter med seks kamper uten tap. Så denne kampen glemmer vi fort, sier Daniel Heimnes avslutningsvis til Nesfotballen