Sluttreferat. Brenna scoret etter 15 sekunder, men det holdt ikke til poeng

Lørenskog – FUVO 4-2 (3-1)

FUVO og Kim Brenna fikk en drømmestart på bortemøte mot Lørenskog med mål allerede etter 15 sekunder. Mads Rismoen og Kristoffer Bugge vant to viktige dueller før ballen havnet hos Kim Brenna, som dunket ballen i mål. Med det satte han en ny rekord på sin FUVO CV.

Borgar Hansen hadde den tidligere rekorden på 20 sekunder tilbake 1975 (10/5 hjemme mot Åkrene)

Kunne gått opp til 0-2, i stedet gikk FUVO til pause med å ligge under med to mål

FUVO var best i innledningen og Kristoffer Bugge fikk en god mulighet til å doble ledelsen etter ti minutter, men skuddet sneik seg like utenfor. To minutter senere gjorde dommeren en stor feil da han ikke brukte fordelsparagrafen da Tobias Solem Karlsen sendte en ball i bakrom til Kim Brenna, dessverre blåste dommeren av alt for tidlig og Brenna og FUVO gikk glipp av en stor mulighet til å sette inn sitt andre.

Lørenskog hadde ballen mest, men målet etter 14 minutter kom overraskende. Et langskudd fra Artan Xhaferi fikk en skikkelig dupp som gjorde sitt til at den datt ned i nettmaskene bak FUVO-keeper Andre Thomsen. Fem minutter senere fikk Lørenskog frispark som ble slått over FUVO-forsvaret til en umarkert Erlend Berg Farstad som fikk tid til å dempe ballen før han plasserte den trygt tidside for Thomsen.

Lørenskog best første 45 minuttene

Lørenskog presset FUVO på defensiven og kom til flere gode muligheter, men måtte ha hjelp av FUVO for å score sitt tredje for dagen. En forsøk på tilbakepasning ble snappet opp og sendt videre til Zirak Ahmed, som ikke hadde noen problemer med å sende vertene opp i 3-1 etter 38 minutter. Hjemmelaget kom til en god målsjanse til, men skuddet på volley føyk seg rett over tverrliggeren. En fortjent Lørenskog ledelse til pause.

To bytter og noen viktige justeringer

FUVO gjorde to bytter i pausen. Ut gikk Mads Rismoen og Martin Rosenkilde og inn kom Eiven Solberg og Sondre Emilsen. Samtidig gjorde laget noen justeringer som skulle vise seg å gjøre kampen mye jevnere.

FUVO best i andre omgang, men skapte litt for lite

FUVO klarte holde litt bedre på kula, samtidig som de trøkket Lørenskog mer på defensiven.  FUVO jaget mål, noe som også resulterte i at man åpnet seg litt mer for kontringer i mot. Men etter 69 minutter fikk FUVO igjen for snuoperasjonen da Nicklas Brenna Karlsen eller Kristoffer Bugge(uvisst hvem av de) klarte å krige en corner over målstreken. Skuddet stod Bugge for, men om Brenna Karlsen var nær den skal være usagt. Uansett målet gjorde sitt til at det ble ny spenning som holdt seg ut resten av kampen.

Lørenskog kom litt senere til verdens største målsjanse, men ballen ville ikke inn. I stedet så ble det veldig spennende da Kim Brenna ble felt på kanten av sekstenmeterstreken i det 96. spilleminutt. FUVO sendte alle mann i angrep, men frisparket fra Brenna endte dessverre for FUVO i muren, men ballen havnet da tilbake hos Tobias Solem Karlsen, som fikk en dårlig touch slik at ballen havnet tilbake hos to Lørenskogspillere som fikk fri fartsvei uten verken keeper eller motstandere i veien. Dermed ble den en enkel oppgave for Damir Dush å fastsatte sluttresultatet til 4-2 til Lørenskog.

Neste kamp for FUVO er lørdag 25.september, hjemme mot Nybergsund

FUVO stilte med følgende lag: Andre Thomsen, Stian Westerheim, Martin Rosenkilde, Thomas Brekken, Fredrik Nilsen, Nicklas Brenna Karlsen, Tobias Solem Karlsen, Alexander Woo Enger, Kristoffer Bugge, Kim Brenna og Mads Rismoen

Benyttede innbyttere: Hassan Saad Al-shimray, Eiven Solberg, Sondre Emilsen