Sluttreferat: FUVO mistet seieren i det 88. minutt

Kampens beste spiller i oppgjøret mellom Raufoss 2 og FUVO var Andre Thomsen

FUVO-gutta leverte en god bortekamp mot et godt Raufoss 2, men med kun to minutter igjen av ordinær tid så utlignet hjemmelaget til 2-2. Fem minutter på overtid fikk FUVO frispark og i tumultene inne i boksen gikk Fredrik Nilsen overende. Klar straffe mente FUVO-spillerne, men dommeren gjorde ingen ting og kampen ebbet ut med ett poeng til hvert av lagene.

Raufoss 2 stilte toppet lag

Raufoss 2 hadde skumle planer om å ta skalpen til FUVO og stilte med alle sju som satt på benken i forrige a-kamp, inkl de tre som kom innpå. Det til tross for at det er ny kamp allerede på onsdag. Av disse lot vi oss spesielt imponere over nr 16 Jacob Nyland Ørsdag og nr 7 Emile Noe Dadjo.

Brenna med sesongens tredje mål – Thomsen med sin andre assist

Kampen startet i et høyt tempo og allerede etter to minutter spill var FUVO nære på å ta ledelsen. Det skulle ikke ta mange minuttene før laget fikk sjansen igjen. Kampuret viste 7 minutter  Andre Thomsen sendte i veit et utspark som Raufoss midtstopperen feilberegnet. Kim Brenna parkerte sin oppassert og sendte FUVO i ledelsen. Hjemmelaget ville være med på leken og før kvarteret var spilt så utlignet Andreas Aasheim Farup til 1-1.

Årsbeste av FUVO i 1.omgang

Stillingen holdt seg til det var spilt 22 minutter. Da klønet Raufoss-keeperen det til for seg selv. Et løst tilbakespill ble dyttet over egen målstrek. Helt utrolig, verken mer eller mindre. Rett etterpå fyrte Kristoffer Bugge av et volleyskudd som sneik seg like utenfor. FUVO var aggressive i presset og hadde god defensiv kontroll. Mot slutten av omgangen kom kunne de røde og hvite fort satt inn sitt tredje for dagen. Nicklas Brenna Karlsen, Mads Rismoen, Tobias Solem Karlsen og Kim Brenna, kom alle til gode muligheter, men ballen ville ikke inn.

Det var alikvel en fornøyd FUVO-gjeng som gikk til pause med en fortjent 1-2 ledelse etter å ha levert årsbeste.

Thomsen versus Raufoss 2

Det tok ikke mange minuttene av andre omgangen før Raufoss 2 tok styringen på matchen. De skapte et skikkelig trøkk mot FUVO-forsvaret hele omgangen igjennom og kun en meget god Andre Thomsen gjorde sitt til at FUVO fremdeles var i førersetet. Thomsen var uten tvil kampens dominerende spiller.

Selv om hjemmelaget presset, så skal FUVO-gutta ha kred for innsatsen de lag ned. De spilte ikke dårlig, de møtte bare ett lag som var bedre enn de i andre omgang. Etter 67 minutter kom FUVO til en av sine få store målsjanser i andre omgang. Et brudd endte med at Brenna rundet en keeper som var på bærtur. Han sendte ballen i retning mål, men en Raufoss spiller rakk den akkurat å sende den til corner i det den var på vei over mål.

Etter å ha trykket skikkelig på tampen av oppgjøret så satt den til slutt for vertene. Et innlegg fra venstre endte på bakerste stolpe hos innbytter Jabes Niyosko Maturie, som utlignet til 2-2, med to minutter igjen av ordinær spilletid.

FUVO fikk også en mulighet i det 89 minutt, men en glimrende beinparade av keeper gjorde sitt til at Mads Rismoen ikke ble den store helten for andre kamp på rad. Fem minutter på overtid kunne FUVO tatt tilbake ledelsen da de ropte på straffespark, men til døve ører fra dommeren. Dermed ebbet en god og sjanserik fotballkamp ut med 2-2 og poengdeling.

FUVO stilte med følgende lag: Andre Thomsen, Stian Westerheim, Martin Rosenkilde, Thomas Brekken, Fredrik Nilsen, Nicklas Brenna Karlsen, Tobias Solem Karlsen, Alexander Woo Enger, Kristoffer Bugge, Kim Brenna og Mads Rismoen.

Benyttede innbyttere: Eiven Solberg og Hassan Saad

Brenna sender her FUVO i ledelsen 0-1