Sluttreferat. SIF/FUVO3 – FSK med kommentarer fra begge lags trenere

Skogbygda/ FUVO3 viste kampen sett under ett at de er et lite hakk bedre enn Fenstad SK. Noe som er naturlig da SIF/FUVO3 spiller i 8.divisjon, mens Fenstad SK befinner seg i 9.divivsjon. Det var allikevel «lillebror» som gikk til pause med 1-2 ledelse. I andre omgang var «storebror» best, utlignet til 2-2, før de avgjorde matchen med to mål de siste åtte minuttene av kampen.

SIF/FUVO3 – Fenstad SK 4-2 (1-2)

VI har tatt en prat med lagenes trenere.

SIF/FUVO3-trener Daniel Heimnes forteller til Nesfotballen at han synes at gutta hans startet kampen svakt og ga Fenstad SK alt for mye rom å boltre seg på. Dette medførte at de ble løpende altfor mye imellom. De fikk rett og slett ikke tak i kampen.

• Vi gjorde noen små justeringer etter 15-20 minutter og jeg følte vi hadde bra kontroll derifra og ut. Synes vi var gode til å holde ballen i laget, og spille oss gjennom de første to pressleddene til Fenstad SK, men vi gjorde det litt for lett for de på den siste tredjedelen. Offensivt var vi litt for unøyaktige i angrepsfasen.
  • Dette var vår første kamp denne vinteren. Vi spilte med en ny formasjon som ingen er kjente med fra før. Så jeg er godt fornøyd med gjennomføringen totalt sett. Vi fikk øvd på det vi skulle, og fikk en bra økt. Fryktelig syn at vi fikk to nye skader, men vi får krysse fingrene for at de kommer fort tilbake, sier en fornøyd Daniel Heimnes.

Også Fenstad SK-trener Stian Olsen var fornøyd med det gutta hans presterte.

• Vi er veldig fornøyd med hvordan vi startet kampen og fikk også en tidlig ledelse etter en kanon signert Stig Tangen. Sånn jeg så det så fikk vi kampen inn i vårt spor og spilte en god omgang, men Skogbygda var ikke ufarlige på kontringer.

Skogbyga utlignet til 1-1, men Brårud-gutta brukte ikke mange minuttene på å svare. Jan Niklas Hagen satte inn 1-2, som også var pauseresultatet.

• I 2.omgang lot vi Skogbygda styre litt mye og de utlignet til 2-2 etter en forferdelig dommeravgjørelse hvor vår back ble felt i en løpsduell og ble snytt for et soleklart frispark. Vi klarte å spille oss noe inn i matchen igjen, men like før slutt satte Skogbygda inn 2-3 og 2-4. Dommeren var igjen på bærtur på 2-4 målet når en Skogbygda-spiller gikk inn med strake knotter i duell med vår keeper. Resultatet av taklingen var mål i mot og en flenge over ankelen på vår keeper Joachim Bøhn.

Målscorere i kampen var Kenneth Nordli, Lars Scharning, Gaute Borgenholt og Tor Erik Tømmerbakk for SIF/FUVO3 og Stig Tangen og Jan Niklas Hagen for Fenstad SK