Storseier og 2.plass på tabellen for Team Nes Gutter 16 år

3.div   Gutter 16 år    Aurskog/Finstadbru – Team Nes 0-9 (0-4)

Team-Nes toget stopper ikke å dure fremover. Torsdag tok laget den korte turen til Aurskog og møte Auskog/Finstadbru 2. Gjestene fra Nes kjemper en kamp helt i toppen av tabellen, mens hjemmelaget lå helt nederst uten ett eneste poeng. Det lå med andre ord an til nok en seier.

Tre kjappe før kvarteret

Team Nes-gutta har slitt litt med å få i gang motoren i starten av de fleste matchene, men torsdag var turoben satt på fra start. Marcus Solberg Damstuen ga bortelaget ledelsen allerede etter fire minutter.  To minutter senere fulgte Yosief Bereket Abraha opp med å doble ledelsen og før kvarteret var spilt hadde Solberg Damstuen økt til 0-3.

Gjestene sakket etter hvert litt ned på tempoet, men skulle score ett mål til før pause, signert Henrik Hansen Linstad.

Henrik Hansen Lindstad med hat-trick

Ni minutter ut i andre omgang var det tid for 5-0 ved Amund Anderson og ytterligere to minutter senere så satte Aleksander Pettersen inn Team Nes sitt sjette mål for kvelden.

Helt på slutten av kampen så ramlet Aurskog/Finstadbru sammen som et korthus og på de fire siste minuttene så satte bortelaget inn tre nye scoringer, slik at sluttresultatet ble 0-9. De tre siste goalene ble satt inn av Henrik Hansen Lindstad 2 og Anders Huser Bølge.

Kurland leder serien med 15 poeng på seks kamper, men Team Nes følger rett etter med 13 poeng, men de har en kamp til gode og kan med seier klatre helt til topps.

Neste kamp for Team Nes er torsdag 23.september, hjemme mot Lørenskog 4

Team Nes stilte med følgende lag: Mathias Scharning Lundberg, Jone Risvik Paulsen, Casper Ovell-Rolén, Daniel Johansen, Yosief Bereket Abraha, Mads Sann Laget, Amund Anderson, Christian Bustnes, Åsmund Fallet, Henrik Hansen Lindstad, Anders Huser Bølge, Marcus Solberg Damstuen og Aleksander Pettersen