Storseier til Team Nes Gutter 16 år

3.div  Team Nes – Skedsmo 4   6-1 (3-0)

Hvis man tok en kikk på tabellen før matchen mellom Team Nes og Skedsmo4 så ville de fleste tro det ville bli et jevnt oppgjør. Skedsmo lå med sine 9 poeng et par plasser og par poeng foran hjemmelaget.

Opp på 3.plass

Som ubeseiret og med seier i sin eneste hjemmekamp så gikk Team Nes-gutta til verks med stor tro på å sende Skedsmo hjem med alt annet enn poeng i sekken. Det tok imidlertid litt tid før vertene fikk hull på byllen, men da kom det også to på rappen. Først sendte Anders Huser Bølger Team Nes i ledelsen etter 26 minutter, og tre minutter senere fulgte Mads Sann Laget opp og doblet ledelsen. Marcus Solberg Damstuen satte et fint punktum for første omgangen da han la på til 3-0 rett før pause.

Team Nes-gutta Stoppet ikke før halvdusinet var fullt

Gjestene fra Skedsmo reduserte noe få minutter ut i andre omgangen, men Henrik Hansen Lindstad tok ansvar og økte til tre mål igjen.  Om ikke det var spikeren i Skedsmo-kista, så fikset Marcus Solberg Damstuen det en gang for alltid da han lå på til 5-1 midtveis i andre omgangen. Anders Huser Bølge startet målkalaset og fikk også æren av å avslutte det med fem minutter igjen å spille.

Seieren førte Team Nes forbi Skedsmo og opp på en 3.plass. Holter leder serien, to poeng foran Kurland og Team Nes.

Neste kamp for Team Nes er torsdag 16.september, borte mot AFSK 2. De har til gode å ta poeng, så her lukter det en ny trepoenger i det fjerne

Team Nes stilte med følgende tropp: Mathias Scharning Lundberg, Casper Ovell-Rolén, Emil Torbergsen Thorvik, Daniel Johansen, Yosief Bereket Abraha, Mads Sann Laget, Amund Anderson, Chritian Bustnes, Ander Huser Bølger, Emil-André Rusten Myhre, Åsmund Fallet, Henrik Hansen Lindstad, Oliver Bohlin Nilsen, Birk Hansen Lindstad og Marcus Solberg Damstuen