Team Nes 2 G14 beholdt ledelsen etter seier over Kløfta 2

Gutter 14 år 3.divisjon    Team Nes 2 – Kløfta 2  3-2 (1-1)

Serieleder Team Nes 2 tok mandag imot svakt plasserte Kløfta til kamp Årnes Kunstgras. I utgangspunktet en enkel match, men gutta fra Kløfta hadde på ingen måte tenkt  å gi seg uten å gi hjemmelaget kamp til døra. Det startet imidlertid med en oppskriftsmessig ledelse til hjemmelaget. Sasmikan Sasikumar var på rett plass på tid og sendte Team Nes i ledelsen etter ti minutter. Stillingen holdt seg til rett før pause, da utlignet Kløfta til 1-1.

Kristoffer Snildal avgjorde  kampen med to scoringer

En spiller som ikke har notert seg på scoringslisten før i år, Kristoffer Snildal, fant ut at han måtte ta ansvar. Først sendte han Team Nes tilbake i ledelsen med en avslutning hvor han curlet ballen fra 18 meter i motsatt hjørne, før han litt senere klinket til med et kanonskudd helt oppe i vinkelen som smalt ned på riktig side av målstreken før den gikk opp igjen. Like greit å gjøre det til 20 i stil, når man først skal score.

Team Nes så ut til å gå mot en komfortabel seier, men med åtte minutter igjen å spille reduserte Kløfta til 3-2. Det ble noen nervøse sluttminutter, men Team Nes holdt unna og vant kampen 3-2.

Seieren betyr at de beholder tabelledelsen, men det er jevnt bak de og ikke alle lagene har spilt like mange kamper.