Team Nes Gutter 13 år slo LSK hele 19-0 i OBOS-Cup

Det var ikke lett å holde styr på målene da Team Nes Gutter 13 år og LSK møttes til kamp

Team Nes og Lillestrøm gutter 13 år møttes onsdag til OBOS Cup på Årnes Kunstgras. Det skulle raskt vise seg å bli Ferrari mot Skoda. Hjemmelaget var fjorten hakk bedre enn laget fra stasjonsbyen og kampen hadde ikke passert minuttet før den første ballen lå i nota bak LSK-keeperen. Målene rant raskt  inn som perler på en snor og før det stod ti minutter på kampuret hadde Hans Jarle Rode-Hæhre Symens putta to av laget fire mål.

Etter førsteomgangens 35 minutter med 9er hadde Team Nes scoret ni mål den riktige veien og holdt nullen i den andre enden av banen.

Team Nes fortsatte i samme tempo etter sidebytte. Nesten hvert angrep endte i scoring og til slutt stod det hele 19-0.

VI har ikke alle målscorerne, ikke er det så viktig heller, men vi ser at mange spillere noterte seg på scoringslisten. Nevner her kjapt de vi har:  Mohammad Zaeem Zeeshan 4, Hans Jarle Rode-Hæhre Symens 2, Joakim Odin Hellawell 2, Aslak Bratlie-Bernal og Sivert Modal