Team Nes Gutter 19 år med sesongens første seier

2.divisjon G19   Sørumsand – Team Nes  2-5 (2-0)

Team Nes G19 stod med ett poeng på sine tre første matcher før møte med tabellnabo Sørumsand. De to siste kampene har endt med forholdsvis klare tap, men Team Nes-gutta var klare for å reise kjerringa og vise at de har noe å by på.

Sørumsand med to kjappe scoringer

Team Nes fikk en marerittstart på matchen. Sørumsand sjokkåpnet og scoret på sine to første sjanser før det var spilt fem minutter.  En ekkel følelse slo inn over gutta, og det det skulle ta lang tid før Team Nes gutta våknet fra dvalen. Det ble ikke scoret flere mål i første omgang og lagene gikk til pause med 2-0 ledelse til Sørumsand.

Glimrende opphenting av Team Nes

Bortelaget kjempet seg sakte, men sikkert inn i kampen igjen i andre omgang. Etter en times spill så løsnet det plutselig. Først reduserte Henrik Hansen Lindstad og fire minutter senere utlignet Ludwig Wang til 2-2. Det toppet seg da Herman Berg Smith sendte Team Nes for første gang i ledelsen.  Da hadde de snudd 0-2 til 3-2 ledelse i løpet av åtte fantastiske minutter.

Nå var Team Nes i siget og etter 80 minutter økte Herman Berg Smith til 2-4 fra straffemerket. En meget sterk opphenting fikk en perfekt avslutning da Marius Hansen fastsatte sluttresultatet til 2-5 med kun ett minutt igjen å spille. Seieren førte laget opp på 4.plass.

Team Nes avslutter sesongen med hjemmekamp mot Eidsvold Turn 2,  onsdag 13.oktober

Team Nes stilte med følgende tropp: Paul Bjørnar Knapskog-Hope, Emil Torbergsen Thorvik, Petter Humstad Seland, Ola Haraldseth, Jone Risvik Paulsen, Marius Hansen, Birk Hansen Lindstad, Ludwig Wang, Alexander Gram Andersen, Henrik Hansen Lindstad, Kevin Lund, Hermann Berg Smith, Robin Einarsen, Aleksander Pettersen, Martin Ore Hovland og Noah August Sagen