Tilbakeblikk. Bilder og litt info fra 1.mai cupkampen i 2011 mellom FUVO og LSK

Her hilser kapteinene Magnus Thesen og Frode Kippe på hverandre

1808 tilskuere møtte frem da FUVO 1.mai 2011 tok i mot LSK til 1.ordinære runde i NM. Det regnet i bøtter og spann i timene før kamp og i staren av kampen, men så kom sola og viste seg fra sin beste side.

FUVO holdt godt følge med gjestene fra Lillestrøm i over en time. Pål Steffen Andresen sendte riktignok toppserieklubben i ledelsen etter 25 minutter, men de gule og svarte måtte vente til det 64. minutt før de fikk litt mer ro i sjelen. Målscorer for LSK var Fredrik Gulbrandsen. Fire minutter før slutt fastsatte Frode Kippe sluttresultatet til 0-3 på knallhardt og velplassert frispark.

FUVO stilte med følgende lag: Khalid Haybat, Vidar Byfuglien(Steve Johnsen), Alexander Jacobsen, Trond Einar Finstad, Chris Lundhaug, Ørjan Heiberg, Magnus Thesen, Ole Georg Finstad, Gaute Granheim(Robert Leistad), Stian Aaserud (Dagfinn Korbøl) og Kent Håvard Eriksen.

LSK stilte med følgende lag: Stefan Logi Margnusson, Steina Pedersen(Marius Amundsen), Pål Steffen Andresen, Frode Kippe, Lars-Kristian Eriksen, Erling Knudzon, Stefan Gislason(Marius Høibråten), Espen Sørgård, Ohi Omoijunfo(Simen Rustadbakken)Fredrik Gulbrandsen og Nicolay Solberg