Tilbakeblikk fra 1981. R&Å tapte finalen i Romerikscupen

Bak fra venstre; Bjørn Haug, Joar Haug, Peder Ole Brubak, Sigmund Espeland, Roy Thomassen, Gunder Reehaug, Roy Ringnes, Sverre Grindhaug og Kai Dahlberg. Foran fra venstre: Terje Brusveen, Bjørn Haugen, Jan Erik Haugen, Jon Ingar Samuelsen, Dag Drognes og Bjørn Holt.

R&Å spilte i 1981 i 6.divisjon og i finalen i Romerikscupen møtte de 7.divisjonslaget Fjellsrud. Nesbuene endte på 3.plass i 6.div og var storfavoritter. Kampen startet  også bra for de blåkledde da Fjellsrud bommet på sin handicapstraffe. Dermed startet kampen på stillingen 0-0. Et resultat som holdt seg til like før pause. Da scoret R&Å to mål på to minutter, med ikke alt for mange minutter igjen til pause. Dessverre var Fjellsrud-gutta seige som bare det og innen pause hadde de utlignet til 2-2.

Det var mye panikk i R&Å-forsvaret i andre omgang, og det var ikke ufortjent at Fjellsrud tok ledelsen 25 minutter ut i andre omgang. R&Å jaget utligning, men klarte ikke få ballen i nettmaskene og måtte til slutt se seg slått av underdogsen.

Premien for seieren var kr 20 000,- som på den tiden var meget mye penger.