To utøvere fra Nes på VGs liste over Norges 100 største idrettsstjerner i 2019

VG har i dag en artikkel hvor de tar for seg de 100 største idrettsstjernene fra Norge i 2019. På lista finner vi to representanter fra Nes. På 72 plass finner vi syklisten Amund Grøndahl Jansen. Går vi enda litt høyre opp på listen finner vi Jenny Stene,  på en imponerende 56.plass.

På pallen finner vi Therese Johaug på tredje, Ada Hegeberg på andre, og helt øverst rager selvfølgelig Karsten Warholm

VG beskrev Amund Grøndahl Jansen på følgende måte:

Var med på Jumbo-Vismas vinnerlag på den andre etappen av Tour de France 2019. Ellers sterk 2. plass i ZLM Tour, der han også fikk sin første proffseier individuelt på den tredje etappen. Vil bli belønnet med en forbedret kontrakt i Jumbo-Visma.

Amund startet sin sykkelkarriere i Nes SK

Bak seg på lista finner vi store idrettsnavn som Suzann Pettersen, Stig-André Berg, Thea Næss, Silje Norendal og Kai Robin Havnå, for å nevne noen.

VG beskrev Jenny Stene på følgende måte:

Satte verdensrekord på OL-øvelsen 50 meter helmatch under verdenscupen i München, der hun også kom på 3. plass i finalen (rekorden ble satt i den såkalte elimineringen). Ung, men likevel på god vei til å bli den komplette skytter. Bronse i EM i helmatch – den første norske matchmedalje siden Harald Stenvaag for 28 år siden.

Jenny startet og står fremdeles som medlem i Haga skytterlag

Bak seg på liste finner vi store idrettsnavn som Camilla Herrem, Aleksander Aamodt Kilde, Ragnild Mowinckel og Andreas Martinsen

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg