Tap for R&Å 3 og SIF/FUVO3

Det ble tap for både R&Å3 og SIF/FUVO3, men vi har tro på at begge lagene reiser seg til neste serierunde.

R&Å3 – Gjelleråsen 3   0-3 (0-2)

Både R&Å3 og SIF/FUVO 3 har tatt jevnt og trutt med poeng i høst, men denne uken gikk begge lagene på forholdsvis klare tap. R&Å 3 var på vei opp på øvre halvdel, og ville med seier over Gjelleråsen 3 passere de og innta 5.plassen. I stedet ble det 0-3 tap og fire poeng opp til nettopp Gjelleråsen.

SIF/FUVO3 – Hauerseter 2 3-8 (2-4)

SIF/FUVO3 lå og fremdeles ligger på tredjesisteplass (8), møtte et Hauerseter 2-lag med fem spillere som spilte toppkamp i 5.divisjon to dager tidligere. Etter et kvarter lå Skaubygdingene under med to mål, men etter en halvtimes spill reduserte Kenneth Nordli til 1-2.Tre minutter senere økte gjestene til 1-3, før omgangen ble avsluttet med to nye scoringer, ett til hvert av lagene. Gaute Borgenholt scoret for SIF/FUVO3.

Bortelaget startet andre omgangen med tre nye scoringer før det var spilt et kvarter, og scoret ytterliggere ett til før Kenneth Nordli scoret hjemmelagets tredje trøstemål og sitt trettende mål for sesongen i oppgjøret som endte med 8-3 seier til Hauerseter 2