SkarÅ-gutta lå under til pause, men snudde og vant over Vålerenga

 

Gutter 15 år Nivå 2 B-sluttspill. SkarÅ 2 – Vålerenga 24-21 (10-13)

R&Å/Skarnes 2 (SkarÅ) gikk på et stort tap mot Nordstrand 2 i forrige serierunde. Mot Vålerenga var laget oppe og nikket igjen.

Lå under med tre mål til pause

Det var gjestene fra Vålerenga som hadde taket på matchen de ti første minuttene, men SkarÅ-gutta kjempet seg tilbake i kampen og etter et kvarter så utlignet Theo Løse til 6-6. Så fikk bortelaget en tominutter og Skara-gutta øynet ledelse. I stedet tok Vålerenga tilbake ledelsen med enn mann mindre og rett etterpå økte de til to mål. Gjestene avsluttet også omgangen best og lagene gikk til pause med 10-13 ledelse til Vålerenga.

Knallstart på andre omgangen

Hva som ble sagt i pausepraten skal være usagt, men hjemmelaget startet andre omgangen i et fyrverkeri. Scoret fem mot Vålerenga sitt ene og hadde snudd kampen til 15-14. Bortelaget utlignet rett etterpå Skara slo lynraskt tilbake og klarte hele tiden å ha ett til to mål å gå på. Vålerenga var som nærmest på stillingen 21-20, men nærmere enn det kom de ikke og SkarÅ kunne til slutt juble for 24-21 seier.

Neste kamp for SkarÅ er søndag 5.februar, borte mot Korsvoll 2

R&Å/Skarnes stilte med følgende lag: Oliver Alstad Quille, Theo Løse (6), Oliver Skjørberg Hansen (1), Lars Mathias Elkjær Steffenstorpet, Viljar August Wathnes Guttormsen (3), Sebastian Engeflaen Janesn (5), Simen Beten Vaarum, Daniel Thode Hegge (69, Joakim Elias Solberg (1), Alexander Holmen (1), Kristian Skaarer (1) og Sander Bærøy Paulsen.

Denne artikkelen er sponset av

Spenning fra start til slutt da Hvam J13 vant med ett mål

Jenter 13 år Nivå 2 A-sluttspill. Hvam mot HK Eidsberg 17-16 (8-8)

Uavgjort til pause

Hvam stod med en seier og ett tap før de tok i mot HK Eidsberg i den tredje kampen i A-sluttspillet søndag. Hvam-jentene var ikke helt påskrudd i starten, men det tok ikke mange minuttene før laget tok igjen gjestene sin tomålsledelse. Ti minutter ut i omgangen tok hjemmelaget for første gangen ledelsen 5-4, men omgangen var jevnspilt og til pause stod det 8-8

Toppscorer Dina Humstad Seland avgjorde matchen

Dina Humstad Seland var i scoringshumør og sendte Hvam to ganger i ledelsen i starten av andre omgangen, men Hk Eidsberg ville ikke gi seg og lagene fulgte hverandre med scoring annenhver gang til det stod 16-16. Da Med litt over tre minutter igjen satte kampens toppscorer Dina Humstad Seland inn sitt sjuende og sendte med det vertene opp i 17-16. De siste minuttene ble meget nervepirrende. Begge lagene kom til gode muligheter, men ingen klarte å finne nettmaskene, dermed ebbet kampen ut med 17-16 seier til Hvam-jentene.

Neste kamp for Hvam er søndag 5.februar, hjemme mot Ullern

Hvam stilte med følgende lag: Helene Fjørtoft Fiinnstein, Gunhild Nebbenes Kilde (2), Elida Josefine Henriksen Gladheim (1), Victoria Alfheim, Kaja Wallem Ongstad (1), Thea Utheim Sandøy (2), Christina Graff Snipen (2), Afelina Griffin (2) og Dina Humstad Seland (7)

Denne artikkelen er sponset av

R&Å Jr jenter med sin andre strake seier

Jr jenter Nivå 2 B-sluttspillet  R&Å – Halden 19-16 (9-10)

R&Å klinket til med solid seier i forrige serierunde og gikk til hjemmekampen mot Halden med en ting for øyet, sende haldenserne hjem igjen med ingenting annet enn det de kom med.

Spillet bølget frem og tilbake i starten av oppgjøret. R&Å var solide bakover, men sleit i likhet med Halden å finne nettmaskene. Positivt var det at de kun slapp inn ett mål på de ti første minuttene, mens de selv fant veien til nettmaskene tre ganger. Dessverre klarte de ikke holde ledelsen. Bortelaget tok over og like før pause ledet de med to mål. Helt på tampen av omgangen scoret Sofie Cornelie Høilund Bråthen omgangens siste mål, som gjorde at R&Å hang godt med selv om bortelaget ledet 9-10 .

R&Å-jentene fant tilbake til det gode forsvarsarbeidet i andre omgang og hentet raskt opp ettmålsledelsen og dro ganske raskt i fra motstanderen. Etter et kvarter spill hadde de opparbeidet seg femmålsledese 17-12. Halden klarte å kjempe seg litt inn i kampen, men kom aldri nærmere enn tre mål bak,  og til slutt stod det 19-16 på måltavla.

Neste kamp for R&Å er søndag 5.februar, borte mot Oppsal 2

R&Å stilte med følgende lag: Pernille Haug Sæther, Ida Kristine Løse, Astrid Sofie Mobæk, Martine Aas Railton (5), Mathilde Aune Arnsatd (3), Sofie Cornelie Høilund Bråthen (3), Hedda Rønaas (1), Emma Holtung Lundell (3), Maria Markussen Mangse, Celina Sæterbakken Hagen (1), Martyna Maria Pona og Lene Charlotte Olsen (3)

Denne artikkelen er sponset av

Amalie Håkonsen Ous og Ola Spigseth gikk til topps i KM

Nes Ski arrangerte søndag 29.januar KM langdistanse for 13 år og eldre. Arrangørklubben tok hjem to kretsmestertittler og ellers mange gode plasseringer. Helt øverst på 10 km klassisk damer endte Amalie Håkonsen Ous, mens Ola Spigseth gikk til topps i herreklassen på 20 km klassisk. Det var fellesstart på alle distansene

 

20 km herrer KM

1 Ola Spigseth Nes Ski 52:55,0
2 Simen Lilleås Engevik Stord 55:55,2
3 Filip Glittenberg Holt Nes Ski 53:40,1
4 Oskar Lockert Skjold Åsen 53:43,5
5 Sondre Bjørkeng Pedersen Nes Ski 53:44,7
6 Jonas Amundsen Nes Ski 56:44,9

 

10 km damer KM

1 Amalie Håkonsen Ous Nes Ski 29:28,4
2 Therese Furstenberg Fossum 29:28,8
3 Ellisif Luyfkis Holstrøm Fossum 31:19,1
4 Agnes Therese Dervo Åsen 31:26,0
5 Emma Kristine Skjerstad Nittedal 32:57,1
6 Sunniva Reite Martinsen  Nes Ski 33:47,2

 

Alle resultatene finner du her

 

Denne artikkelen er sponset av

Tilbakeblikk fra 1997. Nes Innebandyklubb med jentelag

Fra venstre: Freddy Ødegården(trener), Lena Wenger, Monica Nilsen, Linda Fladby, Theresa Brautereng, Aina Laubo, Kristin Johansen, Espen Håkelien(trener), Elin Myrvang og Ane Camilla Nilsen.

Nes IBK startet med guttelag i 1994. Tre år senere så klarte Aina Laubo & Co å etablere et tilbud for jentene også.

Ungguttene Fredrik Lillebekk og Heine Risvik Paulsen er med videre

Ungguttene Fredrik Lillebekk og Heine Risvik Paulsen fikk begge 9 kamper høsten 2022 og er med videre i 2023

Fredrik Lillebekk født 27.03.2003 Kamper Mål
Debut kamp Serie 25.06.22. Bossekop (H 3-3)
Totalt kamper 9 0
2022 9 0

Unggutt som kom til klubben i juni 2022 fra Kongsvinger hvor han i hovedsak spilte G19-fotball.  Tidligere vært innom Eidskog og Sander. I sistnevnte klubb spilte han seg til fast plass i 4.divisjon i 2021.  Midtbanespilleren med bra løpskapasitet fikk med seg ni kamper i NTL i 2022. Har tatt ytterligere steg i januar 2023

 

Heine R. Paulsen født 04.09.2002
Debut Serie 17.10.21 KIL 2 (H 0-5)
Totalt kamper 10 0
2022 9 0
2021 1 0

Heine Risvik Paulsen kom til FUVO fra Team Nes og spilte i sin første sesong  A,B, C og juniorfotball. Hardtarbeidende offensiv midtbanespiller, som også har spilt flere kamper som midtstopper og back.

God fysikk, som gjennom gode prestasjoner fikk sin debut på a-laget senhøsten 2021. Har to brødre, Henrik og Julian, som begge tidligere har spilt i FUVO, men aldri samtidig.  Fikk med seg en del kamper i 2022, og da spesielt på høsten. En av de viktigste spillerne på rekruttlaget i 6.div.

 

Denne artikkelen er sponset av

 

Tidligere nesbu blir proff i Slavia Praha

19 år gamle Christos Zafeiris er i ferd med å forlate norsk fotball til fordel for den tsjekkiste storklubben Slavia Praha, som pr nå ligger på 2.plass i toppserien. Hovedstadsklubben har tidligere  i vinter sikret seg midtstopper Igoh Ogbu fra LSK. Nå har de å kjøpt nok en profil fra Eliteserien.

Christos Zafeiris er greskfødt norsk fotballspiller som er født i Athen i Hellas, men som kom til Nes og Auli i 2012 som niåring. Han har aldri spilt for noe lag i Nes, men spilt mot lag fra Nes mange ganger. Hans første regisserte kamp i “fotball.no” var en G13 kamp for LSK4 mot FUVO gutter født 2001/2002 i 2014. Den endte med 5-0 seier til nesbuene.

Slavia Praha har nå kommet til enighet med Haugesund om en overgang på i overkant av 34 millioner kroner – inkludert 600 000 kroner i bonuser. Den offensive midtbanespilleren har skrevet under på en fireårskontrakt med klubben

Tidligere klubber er LSK, Fjellhamar, Vålerenga, Grorud og nå Haugesund. Han har yngres landskamper for Norge og er nå fast på U21-landslaget

Vi ønsker den tidligere nesbuen lykke til

Denne artikkelen er sponset av

 

Tilbakeblikk til 1981. Vormsund ble kretsmestere i volleyball i både gutte og jenteklassen

Foran fra venstre: Trond Thorsen, Øyvind Andreassen, Tom Victor Høgseth og Lars Haugerud. Bak fra venstre: Torge Øverli, Rune Bodding, Dag Thorvik(lagleder) og Odd Arne Valberg

 

Bak fra venstre: Eva Roterud, Hilde Østmoe, Karin Scharning, Mona Hansen, Kari Buskenes, Grethe Østmoe, Hege Scharning og Kristin Myhren. Foran med pokal lagleder Bente Thorvik

 

Denne artikkelen er sponset av

Ecit Årnes 2020

Simen Lirio har signert for Hvam

Simen Liro er klar for Hvam, som i år skal spille 5.divisjon etter opprykket fra 6.div i fjor.

Simen Lirio vender tilbake til Nes etter flere år i andre klubber. 27-åringen startet sin seniorkarriere i R&Å og fikk med seg 44 kamper og 25 mål fra sin debut i 2011 til han flyttet til Kristiansand for å studere i 2014. Det vil si minus 2012 da han studerte på Kongsvinger og spilte fotball på G19 og KIL 2, hvor han fikk med seg 6 kamper i 3.divisjon. I Kristiansand ble det fire kamper i Oddsen-ligaen for Fløy, men valgte året etter å spille 5.divisjonsfotball for Gimletroll. Høsten 2016 var det tide med nytt klubbytte, denne gangen til 4.divisjonslaget Våg, hvor han spilte tom 2022 sesongen. Det resulterte i 27 mål på 67 kamper. Lirio er også en meget god futsallspiller, som har gledet mange i Romjulscupen de senere år.

Denne artikkelen er sponset av

NaprapatTeamet

To spillere klare for R&Å

Amund Gjersøyen tar opp hanskene etter sin far, Torstein, som også har spilt for R&Å.

Amund Gjersøyen er født i 2004 og kommer til R&Å fra Kongsvinger hvor han har spilt siden overgangen fra Ull/Kisa i 2018. Har tidligere også spilt yngres for FUVO. 18-åringen er keeper og blir etter det vi har fått opplyst en av tre keepere årets A-stall. Har de to siste årene spilt G19 fotball og står med en kamp for KIL 2 i NTL, tilbake i 2021. Hans far Torstein, også han keeper, spilte A-fotball for R&Å og Nes FK på slutten av 1980-tallet 1990-tallet.

Jonas Heggestad

Andre spiller inn dørene på Årnes-stadion er Jonas Heggestad fra Eide og Omegn, som holder til i Møre og Romsdal. Er etter det vi kan se forsvarspiller som i fjor fikk med seg 16 kamper og scoret 2 mål i 4.divisjon. Passerte akkurat 50 a-kamper siden han debuterte på a-laget i 2015.

 

Denne artikkelen er sponset av