Måned: februar 2021

Tilbakeblikk fra 2010. FUVO Boxing Team med seks sølv

FUVO boksing

FUVO-bokserne Hussain Zekrijev og Marius Hermansen

Sju boksere fra FUVO Boxing Team deltok for ti år siden på et stevne i Askim. 

Hassan Zakrijev, Martin Hølland, Shamil Mirijev, Henriette Holter og Elisabeth Hølland bokset sine første diplomkamper, mens Marius Hermansen og Hussain Zakrijev bokset ordinære kamper.

Zakrijev debuterte med seier, men til tross for meget god innsats i finalen, måtte han se motstanderen stikke av med seieren. Marius Hermansen gikk rett til finalen i sin klasse og kjempet en god kamp, men også han måtte seg seg knepent slå i finalen.

Boksetrener Tor Øverby var meget fornøyd med seks sølv og kjempematcher av samtlige utøvere

 

Egil Hauge fortsetter som leder i Haga

Egil Hauge tar fatt på sitt femte år som leder for Haga. Hilde Terjesen som går ut av styret og blir erstattet av Odd Vinje. Hanne Lindsveen og Per Rune Holmøy fortsetter som leder av henholdsvis fotballgruppa og håndballgruppa.

Hovedstyret Haga

Leder: Egil Hauge

Nestleder: Roy Svartangen

Styremedlem: Christine Hope

Styremedlem Daniel Sørensen

Styremedlem: Dag Tørnby

Styremedlem: Hanne Stavik

Varemedlem: Odd Vinje

Varamedlem: Lar Erik Ottershagen

Fotballgruppa

Leder: Hanne Lindsveen

Nestleder: Thomas E. Håkonsen

Styremedlem: Ida Grasmo

Styremedlem: Ann Helen Busknes Estenstad

Styremedlem: Silje Murdal

Styremedlem: Donatas Guzauskas

Styremelem Team Nes: Odd Arne Valberg

Håndballgruppa

Leder: Per Rune Holmøy

Nestleder: Marianne D. Sandbakk

Styremedlem: Kathrine Sandnes

Styremedlem: Thomas Holmøy

Styremedlem: Siv Mona Holmøy

Styremedlem: Kate Nørve

Styremedlem: Kristine Sofiedal

 

Denne artikkelen er sponset av

Tiril og Maiken endte på 6.plass i lagsprintfinalen

Tiril Udnes Weng og Maiken Caspersen Falla hadde ingen problemer med å kvalifiserere seg til lagsprintfinalen. I finalen var Sverige soleklare favoritter med Norge som outsider sammen med flere andre land.

Tiril og Maiken var på hugget fra start og lå lenge rett bak storfavoritten Sverige, som ledet løpet fra start. Like før den nest siste etappen mistet Maiken litt terreng til Sverie og mistet også noen plasser i feltet. Hun vekslet som nr fem, men Tiril hadde en  kjempedag og sørget for å føre Norge opp på tredjeplass. Dessverre hadde ikke Maiken Caspersen Falla dagen og Norge endte til slutt på en litt skuffende 6.plass.

Sverige ble verdenesmester foran Sveits og Russland.

 

Denne artikkelen er sponset av

 

Fjelds FM mat

 

 

FUVO Old boys ca 1990

Bak fra venstre: Knut Hagen, Per Finstad, Bengt Ilseng, Per Bøhn, Thorleif Lindahl og Bjørn Heiberg. Foran fra venstre. Erik Heiberg, Odd Sjøenden, Terje Tønnesen, Roger Myrbråten, Tore Thomsen og Karl Skovereng

 

Denne artikkelen er sponset av

Haga oppsummerer fotballsesongen 2020

Sportslig aktivitet
I 2020 har Haga hatt 6 lag i barnefotballen (6 – 12 år), G/J 6, G/J 7, G8, J9 og G9. G12 har denne sesongen samarbeidet med Hvam og Raumnes/Årnes for å stille lag. I ungdomsfotballen har vi samarbeidet med Hvam og Raumnes/Årnes i Team Nes. I Team Nes har vi lagene G13, G14, G16 og G19/Junior. Haga seniorlag skulle på sin side spilt i 9.divisjon.

Større arrangement og cuper har i all hovedsak blitt avlyst, på grunn av smittevernhensyn.

A-laget
Haga senior skulle spille i 9.divisjon i 2020, etter en dårlig sesong i 2019 som resulterte i nedrykk. Laget fikk tilbud om å beholde plassen i 8.divisjon, men laget var samstemte om at det var bedre å spille i 9.divisjon. Sesongoppkjøringen startet ganske bra med relativt godt oppmøte på treninger. Det var planlagt et par treningskamper, men like før de skulle spilles ble landet lukket ned av Covid-|19.

Etter en periode uten noen form for fotball, startet treningene opp igjen med Covid-19 – vennlige treninger som inneholdt diverse øvelser og løping. Dette fortsatte fram mot sommeren og etter sommeren var det lenge håp om at sesongen skulle sparkes i gang i juni, august og september. Dette skjedde dessverre ikke. Etter treninger startet opp igjen i april/mai har det vært god vekst av nye spillere på A-laget. Det har kommet mange unge og lovende spillere som er ivrige og hever laget, samt at de fleste stiller opp på trening etter trening. I 2020 har det vært stabilt godt oppmøte på treninger med 15-20 stk. Dette lover godt mot neste sesong som forhåpentligvis settes i gang i 2021.

 

(Årsmøtereferat)

Tiril går lagsprinten sammen med Maiken Caspersen Falla

Tiril Udnes Weng

Tiril Udnes Weng går lagsprinten

Norge hadde tre kvinner i sprintfinalen som gikk avsted tidligere denne uken. Maiken Caspersen Falla gikk et supert løp og tok en velfjortjent sølvmedalje. Helene Marie Fossholm endte på 5.plass, mens Tiril Udnes Weng endte på 6.plass.

Fossholm gikk inn til en sterk 6.plass på 15 km skibytte lørdag og hviles i søndagens lagsprint. Norges ære vil bli bekledd av Maiken Caspersen Falla og Tiril Udnes Weng fra Nes Ski.

Svenskene er storfavoritter, men det er lov å håpe på medalje for de norske jentene.

Lagsprint semifinaler søndag kl 11.00

Lagsprint finaler søndag kl 13.00

 

 

Denne artikkelen er sponset av

Ecit Årnes 2020

Haga håndball oppsummering av 2020

Lagene

Haga IF har sesongen 2020/21 hatt 7 lag påmeldt i seriespill. Det er i tillegg vært 6 lag påmeldt i Minicuper og Loppetass-turneringer både før og etter jul. Det er tilsammen ca 150 aktive som har betalt kontingent. Vi har som mål å øke gruppa med 15 spillere hvert år. Største utfordringen vil være å ha hall tid nok til alle lag.

Gutter født 2006 og 2007 (samt 2 stk 2008)

Har hatt treninger hver tirsdag i Neshallen og onsdag i Neskollenhallen. Guttene har hatt en god utvikling. G13 / G14 teller per desember 20 spiller. Det er en positiv gjeng med gode støttespillere i foreldregruppe. Det har vært både frafall og tilkommet nye spillere i løpet av sesongen. Treningsiveren har vært på topp. Lagene har kun fått spilt i serien. Ikke fått avsluttet noe seriespill pga Covid19. 2006 har hatt spillere med på kretslagstreninger, dette har rullert mellom spillerne. Trenere: May-Lene Sakshaug og Per Rune Holmøy

Jenter født 2008

Har hatt treninger hver tirsdag i Neshallen og onsdag i Neskollenhallen. Jentene har hatt en god utvikling. J12 teller per desember ca 20 spiller. Har fått et bra tilsig fra R&Å, da de ikke kunne stille lag i 2020-21 sesongen. Haga stiller derfor med 2 lag i denne klassen. Ikke fått avsluttet seriespillet pga Covid19. Ikke deltatt på noen cuper

Trenere J12: Silje Andresen Norum, Maria Øyan og Siv Mona Holmøy Oppkvinne: Siv Mona Holmøy

Jenter født 2009 og 2010

Har trent tirsdager i Neshallen og onsdager i Neskollenhallen og teller 12 spillere, hatt fint tilsig av nye spillere denne sesongen

Trenere: Morten Norum, Anita Torp og Rolf F Aas.

 Gutter født 2010 og 2011

Trener mandager i Nes Arena og teller 9 spillere. Har denne sesongen spilt i G9-serien, hvor Haga IF Håndballgruppe skulle ha arrangert en runde i Neshallen, denne ble avlyst pga Covid19. Laget har også kun fått spille 1 runde av samme grunn.

Trenere: Ann Helen Lang, Silje Holmøy og Thomas Holmøy.

Jenter født 2011

Trener mandager i Nes Arena og teller 12 spillere. Har denne sesongen spilt i J9-serien, hvor Haga IF Håndballgruppe også har arrangert en runde i Neshallen. Pga Covid19, så har laget kun fått gjennomført 1 runde.

Trenere: Linn Anett Vemundsberget og Anette Hagen

(Årsrapport Haga håndball)

Konklusjonen for rapporten er tydelig: Åpning av breddefotballen er forsvarlig

Konklusjonen for rapporten er tydelig

Åpning av breddefotballen er forsvarlig

Rapport konkluderer med at ordinær trening i breddefotballen (20+) ikke vil ha vesentlig påvirkning på smittetrykket i samfunnet.

Rapporten er basert på analyser av vitenskapelige data og annen fakta utvalget har samlet inn fra en rekke studier og kilder i løpet av oppdragets varighet. Konklusjonen er tydelig:

“Vår rapport viser at en gjenåpning av ordinær utendørs trening i breddefotballen i regi av medlemsklubbene kan gjennomføres uten vesentlig påvirkning på smittetrykket i samfunnet.”

https://www.fotball.no/tema/nff-nyheter/2021/apning-av-breddefotballen-er-forsvarlig/

Savner dette 🙂

v0HddXMG3vw

Hagas innmarsj foran siste seriekamp i 2018

 

Denne artikkelen er sponset av

Jan Grønlund har blitt tildelt æresmedlemskap i Haga

 

Haga skriver følgende på sin hjemmeside:

Det startet med at Jan var lagleder for egen barn da han hadde to døtre som sparket fotball, og deretter har det bare «ballet» på seg.

Han har blant annet vært leder av;

  • Ungdoms- og juniorfotballen i Haga IF
  • Dommerkontakt
  • primus motor for kunstgressbanen.
  • leder for fotballgruppa.
  • styremedlem i Hovedstyret.
  • aktiv i anleggsgruppa i en årrekke, klippet gress, vært banemann, brøytet snø osv.
  • klubbens representant i Team Nes en periode.

JAN har utøvd stor dugnadsaktivitet og vært en ildsjel, samt forbilde for ungdommen i Haga IF.

Vi gratulerer Jan med utmerkelsen og håper han fortsetter sitt store engasjement i Haga IF i årene fremover.