Meget god serieåpning av Team Nes G19

(Foto er hentet fra lagets hjemmeside)

Team Nes G19 med tre strake seiere

Team Nes G19 endte i fjor på en meget sterk 2.plass, men mange var siste års i fjor, og sånn sett er det et helt nytt lag Team Nes-trener Tommy H. Grønvold har ansvaret for. Juniorgutta har imidlertid fått en knallstart på årets sesong med tre seire på de fire første matchene.

De tapte seriepremieren med 3-1 for Strømmen 2, men allerede i den neste kampen viste laget klasse med å slå Ull/Kisa med hele 5-0 på hjemmebane. I den tredje matchen, borte mot Eidsvold Turn, tok Team Nes ledelsen, men vertene slo tilbake med to scoringer før pause. Gutta fra Calcutta hadde på ingen måte tenkt å la Eidsvollingene vinne matchen. Med et drøyt kvarter igjen å spille avgjorde bortelaget matchen til sin fordel med to kjappe scoringer i løpet av en to minutters periode. Dermed hadde Grønvold sine gutter snudd 1-2 til 3-2 seier.

Team Nes opp på 2.plass etter komfortabel seier over Aurskog/Høland

Fredag var det tid for sesongens fjerde match, hjemme mot Aurskog-Høland. Et lag de på en normal dag ville slå. Det skulle imidlertid gå en halvtime før Team Nes fikk hull på byllen. Og når de først fikk det så rant målene inn. Henrik Leonsen Sann sendte vertene i ledelsen etter 32 minutter og før omgangen var ferdig hadde Sander Tufte Ringnes og Jørgen Rasmus Johannessen satt ytterligere to mål i nettmaskene.

Fire minutter etter sidebytte økte Sigurd Flekke Mathiesen til 4-0, men så våknet Aurskog-Høland litt til live. Med to scoringer skapte de nytt liv i kampen, men tre minutter senere knuste Reshad Hussein Husseini bortelagets drøm om poeng da ha satte inn hjemmelaget femte goal. Like før slutt fastsatte Torjus Murud Heiberg sluttresultatet til 6-2 til Team Nes fra straffemerket.

Team Nes stilte med følgende lag mot Aurskog-Høland: Sigbjørn Nykmark, Martin Valberg, Jørgen Rasmus Johannessen, Sigurd Westby, Sigurd Flekke Mathiesen, Qlirim Morina, Martin Stokke, Torjus Murud Heiberg, Magnus Rustasd Nilsen, Sander Tufte Ringnes og Henrik Leonsen Sann.

Innbyttere: Kristoffer Sæter, Marius Husum Hegli, Martin Haugland, Reshad Hussein Husseini, Robin Einarsen, Kristian Dølvik Lier.

 

Resultater:

Strømmen2 – Team Nes 3-1 (1-0)
Mål: Sander Tufte Ringnes

Team Nes – Ull/Kisa 5-0 (1-0)
Mål: Magnus Rustad Nilsen 2, Thomas Buseth, Sigurd Flekke Mathiesen, Sander Tufte Ringnes

Eidsvold Turn – Team Nes 2-3 (2-1)
Mål: Qlirim Morina, Magnus Finset, Henrik Leonsen Sann

Team Nes – Aurskog/Høland 6-2 (3-0)
Mål: Henrik Leonsen Sann, Sander Tufte Ringnes, Jørgen Johannessen, Sigurd Flekke Mathiesen, Reshad Husseini, Torjus Murud Heiberg

 

1.divisjon

1 Fet 4 3-1-0 16-3 10
2 Team Nes 4 3-0-1 15-7 9
3 Skjetten 3 2-1-0 14-5 7
4 Gjelleråsen 2 2-0-0 13-1 6
5 Strømmen 2 4 2-0-2 10-13 6
6 Lørenskog 2 2 1-1-0 7-1 4
7 Rælingen 3 1-0-2 8-14 3
8 Ull/Kisa 4 0-1-3 2-15 1
9 Aurskog-Høland 2 0-0-2 2-10 0
10 Eidsvold Turn 4 0-0-4 4-22 0

 

 

Denne artikkelen er sponset av

Mari Stensurd med ekte hat-trick da FUVO J15 slo Bjerke

 

Bjerke – FUVO 1-5 (0-3)

FUVO J15 spilte søndag sin tredje seriekamp. Denne gangen borte mot Bjerke. Gjestene fra Opakermoen fikk god start og tok ledelsen ved Mari Stensrud etter et snaut kvarter spill. Minuttet senere var samme spiller på rett plass og doblet ledelsen. FUVO fortsatte å spille god fotball hvor ballen ble spilt utpå vingene som igjen kom til gode innlegg. Og før det var spilt en halvtime hadde Mari Stensrud scoret nok et mål. Mao ekte hat-trick for målhungrige jenta.

Cruiset inn til en solid 5-1 seier

Andre omgang var veldig lik første, med den forskjellen at nå stod jentene litt høyere i banen og hele laget var med i angrep.De startet angrepene fra bakre firer og det det gikk mye i lengderetningen.Bjerke reduserte til 3-1, men FUVO var fremdeles det førende laget. Etter en drøy times spill tok kaptein Sanaz Hemat ansvar og økte til 4-1. Like før slutt fikk Martine Tollhaug æren av å fastsette sluttresultatet til 5-1 til FUVO.

FUVO vinner også andre omgangen og tar en meget fortjent seier etter en godt gjennomført kamp av samtlige spillere. Man ser også klare tendenser til at FUVO-jentene begynner å bli mer vant til spill på 11ér bane.

Med søndagens seier i boks så har FUVO vunnet to og tapt en, noe som gir en 2.plass på tabellen. Neste kamp for FUVO J15 er søndag 19.mai, hjemme mot Fjellhamar 3 7ér

FUVO stilte med følgende tropp: Anneli Hofstad Jensen, Sanna Gangnes, Anne Kristine Sanderud Nordgaard, Emily Bull, Alexandra Christine Lagerkvist-Sukkerd, Caroline Aarlie Heiberg, Mina Melby Dønjar, Sanaz Hemat, Mia Maria Tøftebråten, Mari Stensrud, Martine Tollhaug og Tiril Elida Nielsen

 

J15 1.divisjon

1 Fjellhamar 3 7ér 2 2-0-0 16-5 6
2 FUVO 3 2-0-1 19-9 6
3 Eidsvold Turn 2 1-0-1 9-10 3
4 Bjerke 3 1-0-2 5-13 3
5 Fjellhamar 2 7ér 2 0-0-2 2-14 0
6 Rælingen 7ér 0 0-0-0 0-0 0
7 Skedsmo 2 7ér 0 0-0-0 0-0 0

 

 

Denne artikkelen er sponset av

Marius Preber scoret to mål da R&Å tok sesongens tredje strake bortesier

Marius Preber ble dagens mann med sine to scoringer

Rælingen – R&Å 1-2 (0-0)

R&Å har slått Lørenskog 2 og Fet i sine to første bortekamper og reiste mandag kveld til Marikollen for å klå et Rælingen lag som lå helt nederst på tabellen med kun ett poeng. Lagene står med tre seiere hver de siste sju interne oppgjørene, men R&Å har gått på et par skikkelige smeller på Marikollen, og kun vunnet en av de fire siste oppgjørene på bortebane. I fjor våres vant Rælingen 1-0 etter en scoring like før slutt.

Målløst til pause

De for kvelden hvitkledde fra Årnes var toneangivende fra start og kom til flere brukbare målsjanser de første 45 minuttene. Lasse Holum Hansen var farlig frempå et par ganger og Magnus Krefting traff stolpen. Ballen ville imidlertid ikke inn i nota. Helt på slutten av første omgang feide Patrick Elvethun Hansen i vei en kanon som hadde perfekt retning, men Atle Wilhelmsen i Rælingen buret var helt oppe i vinkelen og reddet ballen fra å gå inn.

Trives best på bortebane

Det var stillingskrig de ti første minuttene av andre omgangen før R&Å på nytt tok tak i kampen. Like før kampen passerte timen spilt vartet bortelaget opp med et godt angrep der Lasse Holum Hansen fant Marius Preber med 45 graders pasning, som ekspederte ballen kontant i mål.

Eirik Sannum og Rælingen slo tilbake og utlignet til 1-1 etter 73 minutter. Gjestene svarte umiddelbart. En lang ball fra Jonas Eng endte hos Marius Preber, som vendte bort sin oppasser og satte ballen i mål. Den notoriske goalgetteren ser ut til å ha funnet tilbake målformen, og står med tre mål på de to siste matchene.  Preber var veldig nærme hattrick, men to mål holdt til å hjelpe R&Å til sesongens tredje strake borteseier.

R&Å skriver følgende på sin twitterkonto rett etter kampslutt:

  • 1-2, slutt! Vinner en slitekamp med blant annet to ut med krampe. Takk for kampen Rælingen og lykke til videre.

Rælingen skriver følgende på sin facebookside:

  • Vi går på et nytt hjemmetap mot Raumnes&Årnes i en kamp der forskjellen er at de er effektive foran mål. Eirik Sannum utlignet midtveis i andre omgang, men de hvite tar med seg alle poengene når de scorer på en vellykket overgang mot tampen. Dette sitter i pæra og ikke i beina. Vi er trygge på at dette vil snu!

Neste match for R&Å er søndag 5.mai, hjemme mot Kløfta

Tabellen kan ses her: https://www.fotball.no/fotballdata/turnering/tabell/?fiksId=164197

R&Å stilte med følgende lag: Joakim Foreaux, Jesper Aaserud, Simen Petersen, Stian Linderoth-Jensen, Patrik Elvethun Hansen, Magnus Krefting, Ole Elias Jacobsen, Marius Solhaug, Lasse Holum Hansen, Marius Preber og Petter Hanekamphaug.

Benyttede innbyttere: Mads Elvethun Hansen, Thomas Buseth og Jonas Eng.

 

Denne artikkelen er sponset av

Denne ukes fotballkamper (29.april til 5.mai)

R&Å2 og Hvam med tre strake seire

Forrige ukes resultater har vært litt som forventet, men både Haga og SIF/FUV3 er nok skuffet over sine egne prestasjoner. Spes sistnevnte som ledet 2-1 til pause, for så å dette sammen som et korthus og tape med seks mål.

I 4.divisjon vant FUVO sin toppkamp mot Kløfta, mens R&Å tapte sin mot EIF. Begge resultatene var egentlig som forventet. Men FUVO klarte ikke å følge opp den fine seieren mot Kløfta da de møtte ubeseirede Skedsmo til kamp lørdag. Serielederen scoret to sene mål og vant kampen 4-2.

I 6.divisjon tok R&Å 2sin tredje strake seier, denne gangen på WO, mens FUVO 2 tok sin første trepoenger etter to overtidsscoringer. I 7.divisjon fortsetter Hvam å gå fra den ene seieren etter den andre. Dalen var ingen målestokk i en kamp Hvam vant med hele 9-3. Det betyr at de sammen med LSK3 er de eneste lagene som står med full pott etter tre serieomganger.

I divisjon under tok R&Å3 sitt første poeng i bortemøte med Fet3. Dessverre gikk det ikke like bra med verken Haga eller SIF/FUVO3, som begge tapte stort. Endelig fikk også Fenstad SK startet sin sesong i 9.divisjon. Det resulterte 2-2 og ett poeng borte mot Kurland 2 og 2-6 tap hjemme for Bøn2.Etter at alle lagene har spilt minimum to kamper så er det kun Haga og SIF/FUVO3 av lagene fra Nes som står uten poeng

 

Denne uken står det ni kamper på programmet. Det er faktisk mange av oppgjørene som er veldig åpne. I utgangspunktet så har vi mest tro på R&Å2 i bortemøte med Gjerdrum2 og FUVO hjemme på eget gress mot Fjellhamar. Ellers kan de fleste kampene tippe begge veier.

 

Kamper 29. april til 5. mai

Mandag  29/4 20:15 R&Å 3 – Frogner (8.div)
Mandag  29/4 20:30 Rælingen – R&Å (4.div)
Onsdag    1/5 18:30 Blaker 2 – FUVO 2 (6.div)
Onsdag    1/5 18:30 Haga – Løvenstad 2 (8.div)
Onsdag    1/5 18:30 Gjerdrum 2 – R&Å2 (6.div)
Onsdag    1/5 20:30 Fjellhamar – FUVO (3.div damer)
Torsdag   2/5 20:15 Hvam – Sørumsand 2 (7.div)
Lørdag     4/5 13:00 FUVO – Fjellhamar (4.div)
Søndag    5/5 15:00 R&Å – Kløfta (4.div)

 

4.divisjon kan ses her

6.divisjon kan ses her

7.divisjon kan ses her

8.divisjon kan ses her

9.divisjon kan ses her

3.divisjon kvinner kan ses her

 

Denne artikkelen er sponset av

Tredje strake seier for Hvam

Simen Holter scoret ett mål for Hvam i målkalaset mot Dalen

 

Dalen – Hvam 3-9 (2-4)

Hvam har tatt 7.divisjon med storm.Laget stod med to seire etter før møte med Dalen, en motstander de har hatt mange jevne og tette kamper med i 8.divisjon de siste årene. I fjor tapte de hjemme, men slo tilbake på høsten og vant 1-0 på bortebane.

To måls ledelse til pause

Dalen tok ledelsen allerede etter fire minutter. Hvamsingene svarte med mer eller mindre slå knockout på hjemmelaget med tre kjappe scoringer fra 6. til 10 minutt. Marius Rognerud, Fredrik Olsen og Pål Rolstad Nilsen scoret i tur og orden målene som førte laget fra å ligge under med ett mål til å lede med to.

Etter det siste målet kom Dalen mer med i kampen, og skapte nytt liv i kampen da de reduserte til 2-3 før omgangen var halvspilt. Selv om vertene var ferdig med sine scoringer på en god stund, var Hvam langt nær ferdig. De rakk imidlertid kun ett mål før pause ved Marius Rognerud.

Punkterte kampen med fire kjappe scoringer

Etter sidebytte brukte bortelaget et kvarter før de på nytt feide inn fire mål i løpet drøyt ti minutter. Simen Holter satte inn lagets femte, mens Thomas Wiksaas og Nils Stuberg satte in det sjette og sjuende målet for kvelden. Det åttende ble satt helt oppe i vinkelen av en Dalen-spiller. Spikeren i Dalen-kista ble satt inn av Ludvig Wang.I omgangens siste minutt fikk hjemmelaget nok en trøstescoring, slik at sluttresultatet til slutt ble 3-9 i favør Hvam.

Morsomt var det også at hele sju Hvam spillere noterte seg på scoringslisten

Neste kamp for hvamsingene er torsdag 2.mai, hjemme mot Sørumsand 2

Her kan man se tabellen for 7.divisjon https://www.fotball.no/fotballdata/turnering/tabell/?fiksId=165036

Laget: Marius Hovind, Simen Andreassen, Vegard Berge, Håkon Rolstad Nilsen, Nils Stubergh, Gøran Haga, Even Dahl, Pål Rolstad Nilsen, Tony Kristiansen, Marius Rognerud og Fredrik Olsen.

Benyttede innbyttere: Steffen Breen, Simen Holter, Ludvig Wang, Thomas Wiksaas, Alex Trondsen, Kristoffer Aarhus og Henrik Paulsen

 

Denne artikkelen er sponset av

 

4.div. Oppsummering etter 4.serierunde

Skedsmo fosser videre, mens Fjellhamar og Rælingen sliter i den andre enden av tabellen.

Skedsmo tok sin fjerde strake seier da slo Blaker 3-0 på bortebane, mens Sørumsand fulgte opp sin gode seriestart med å vinne 3-1 over Fet. Skedsmo er det eneste laget som ikke har avgitt poeng, men det er kun nr 1 og 2  på tabellen som er ubeseiret etter fire serieomganger.I bunnen har Rælingen og Fjellhamar som eneste lag tilgode å vinne en kamp i årets 4.divisjon.

Aurskog-Høland tok sesongen første seier da de slo Fjellhamar med 1-0, etter scoring av Ola Vestreng, fire minutter før full tid. Med kun ett poeng i det oppgjøret ville nok veien opp til Skedsmo blitt fryktelig lang og tung å ta igjen. Mao en meget viktig seier for Aurskog-Høland, og ikke minst desto mer irriterende for et Fjellhamar lag på desperat poengfangst.

Ellers kan det nevnes at Eidsvold Turn 2 tok en meget viktig seier i kampen for tilværelsen i 4.divisjon da de slo Lørenskog 2 med 3-1. Men det laget som imponerte oss mest denne serierunden var EIF sin 5-1 seier over R&Å. På sine fire kamper har EIF bøttet inn mål og står nå med meget pene 17 mål. Dvs 4,25 i snitt, noe som er særdeles bra. Fortsetter de sånn så vil de ende på 110 scoringer 😊

Det greit å legge til at hele seks lag står med fire poeng etter fire serieomganger.

 

Denne ukes overraskelse er Eidsvold Turn 2 sin seier over Lørenskog 2

Denne ukes spiller er Egzon Statovci fra Sørumsand. Han spilte etter våre rapporter en meget god kamp.Scoret to mål, hvorav det ene var et frisparkmål fra meget langt hold.

To mål scoret for øvrig også Kim Brenna (FUVO), Eiven Solberg (EIF), Magnus Aleksander Tvedte (Strømmen2) og Jonas Kordahl(Skedsmo)

 

4.serierunde

3-0 FUVO – Kløfta
1-5 R&Å – EIF
3-1 Sørumsand – Fet
3-2 Strømmen 2 – Rælingen
3-1 Eidsvold Turn 2 – Lørenskog 2
0-3 Blaker – Skedsmo
1-0 Aurskog-Høland – Fjellhamar

 

I tabellen har vi også tatt med Skedsmo – FUVO(4-2), som tyvstartet den 5.serierunden lørdag 27.april

4.divisjon pr 27.april

1 Skedsmo 5 5-0-0 19-4 15
2 Sørumsand 4 3-1-0 9-3 10
3 EIF 4 3-0-1 17-8 9
4 FUVO 5 3-0-2 14-12 9
5 Kløfta 4 2-1-1 8-6 7
6 R&Å 4 2-0-2 6-9 6
7 Fet 4 1-1-2 8-9 4
8 Aurskog- Høland 4 1-1-2 5-6 4
9 Lørenskog 2 4 1-1-2 8-11 4
10 Blaker 4 1-1-2 3-7 4
11 Strømmen 2 4 1-1-2 9-14 4
12 Eidsvold Turn 2 4 1-1-2 6-15 4
13 Fjellhamar 4 0-1-3 8-12 1
14 Rælingen 4 0-1-3 7-11 1

 

Toppscorer  pr 28.april

8 Ole-Christian Moltzau Skedsmo
7 Kim Brenna FUVO
5 Fredrik Kristiansen EIF
5 Jonas Kordahl Skedsmo
4 Henrik Ulseth EIF
4 Remi Rød Kløfta
4 Ullrich Ness Strømmen 2
3 Arman Nazari Skedsmo
3 Eiven Solberg EIF
3 Christoffer Blix Fet

 

 

Denne artikkelen er sponset av

Fenstad SK mistet seieren ti minutter før slutt

Dennis Martinsen startet som back, men måtte tre seg keeperhanskene da Jochim Bøhn måtte ut med skade. En jobb han forøvrig gjorde utmerket.

 

Kurland 2 – Fenstad SK 2-2 (1-2)

Vi har tatt en prat med FSK sin assisterende lagleder ,Hans Martin Hofseth, som har følgende å si om kampen:

  • Vi gikk ut på banen med en god holdning i hele laget. Det var stor enighet om å presse høyt, og vi fikk også blod på tann da vi ganske tidlig vartet opp med et knallangrep som gikk i keeper. Kurland 2  svarte med å sette raskt i gang et angrep som endte med et skudd i tverrliggeren og ut. Etter den sjansen så ble liggende litt bakpå de neste minuttene.
  • Etter 10-15 minutter spilte Kurland seg gjennom og tok ledelsen 1-0. Litt senere ble vi snytt for ett mål da dommeren blåste offside. Dette etter et meget pent angrepsspill.

Etter 1-0 målet ble det en del høye baller og en del halvforsøk fra FSK sin side. Helt til gutta fra Brårud ble tildelt et straffespark, halvveis ut i 1.omgang. Straffen satte Ole Kristian Bye sikkert i mål. Etter utligningen våket Sporten mer til liv og like før pause tok laget også ledelsen. Målet kommer etter flotte pasninger som til slutt endte hos Jan Niklas Hagen, som fastsatte pauseresultatet til 1-2 til FSK:

  • Vi gjorde noen endringer i pausen før andre omgang startet. Nykommer Dennis Martinsen starter på HB. men endte som keeper da Joachim Bøhn måtte ut med skade. Dennis gjorde jobben godt og vi ser at vi har flere muligheter i mål ved skade på keeper.

FSK hadde overtaket og ledet helt til det var igjen 10 min igjen av kampen. Da fikk Kurland en sjanse som de utnyttet. I forkant av målet burde nok dommeren blåst for friskark til FSK, men han holdt dessverre for Fenstad-gutta, fløyta i hånda.

  • Vi er for upresise i alle ledd og må forbedre dette til neste kamp, men viser igjen at vi kan ta poeng på dårlige dager. Kurland overrasket oss i år da dette viste seg å ikke være samme lag som det Kurland 2 laget vi møtte i fjor, men ett lag som er sterkt på dødballer og innlegg, sier Hans Martin Hofseth til Nesfotballen.

 

9.divisjonstabellen kan ses her

 

Denne artikkelen er sponset av

Nok et stortap for Haga

Haga-trener Thomas Håkonsen og hans mannskap har fått en tung start på sesongen med to store tap. Forhåpentligvis løsner det i neste kamp, hjemme mot Løvenstad 2.

 

Bøn – Haga 10-1 (5-0)

Haga har fått to skikkelige trøkker i trynet i de to første kampene som nyopprykket lag i 8.divisjon. I seriepremièren måtte Hauerseter 2 finne frem kuleramma for å holde orden på målene som rant inn bak Haga sin keeper.

Til tross for stortapet i første serierunde hadde Haga-spillerne tro på poeng mot Bøn. Sist gang lagene møtes var i september i fjor og da endte kampen 1-1. Denne gangen skulle det gå atskillig verre. Bøn tok ledelsen allerede etter tre minutter og gikk senere opp til 2-0. Da fikk Haga en eventyrlig mulighet til å redusere, men headingen fra kort hold smalt i tverrliggeren. Nærmere enn det kom ikke bruntrøyene i første omgang. Da lagene gikk til pause hadde hjemmelaget scoret ytterligere tre mål.

I andre omgang fortsatte målene å trille inn for Bøn og de ga seg ikke før de passerte tosifret. Trond Rasmussen «pyntet» litt på resultatet med sitt trøstemål, men det hjalp ikke mye. Uansett, årets første mål er i boks for Haga, som til slutt tapte kampen 10-1. Da er det kanskje ingen hemmelighet at Haga ligger helt nederst på tabellen etter to kamper med null poeng og 1-24 i målstatistikken.

 

Neste kamp for Haga er onsdag 1.mai, hjemme mot Løvenstad 2

 

Tabellen kan ses her https://www.fotball.no/fotballdata/turnering/tabell/?fiksId=165037