Skogbygda avsluttet vårsesongen med champagnefotball og målfest

Kenneth Nordli

Kenneth Nordli med ekte hat-trick i løpet av 11 minutter i første omgang

8.divisjon  Skogbygda mot Nittedal 16-1 (7-0)

Skogbygda har virkelig funnet formen og stod med fire strake seire før de avsluttet vårsesongen med hjemmekamp mot Nittedal. Gjestene hang brukbart med i starten, men når Skogbygda-spillerne satte på turboen, ble Nittedal stående igjen på perrongen og se det ene målet etter det andre renne inn.

Toppscorer Jan Niklas Hagen startet målschowet

Toppscorer Jan Niklas Hagen satte standarden for det som skulle bli en av de mest målrike kampene på Skogbygda stadion noensinne med kampens første scoring etter 9 minutter. Rett etterpå doblet Gaute Borgenholt ledelsen fra straffemerket og i det kampen passerte kvarteret så var Hagen frempå med sitt andre mål for kvelden.

Kenneth Nordli med ekte hat-trick i første omgang

Så var det tid for Kenneth Nordli show. I løpet av elleve minutter (fra 19. til 30. min) scoret han ekte hat-trick og økte hjemmelaget ledelse til 6-0. Jan Niklas Hagen ville ikke være dårligere og rakk også han å score tre mål før lagene tok pause på stillingen 7-0 til Skogbygda.

Største seieren på 22 år

Det tok over ti minutter før hjemmelaget fikk hull på byllen etter sidebytte, men da rant også målene inn som perler på en snor. Tor Erik Tømmerbakk startet med å sette inn 8-0, før Emil Holen satte inn to kjappe. Petter Berg Haugen og Markus Sæter rakk å score hvert sitt før Nittedal fikk sitt trøstemål etter 73 minutter. I løpet av det siste kvarteret rakk Skogbygda å score ytterligere fire mål ved Petter Berg Haugen, Tor Erik Tømmerbakk, André Skogheim og Gaute Borgenholt.

Da dommeren blåste av for siste gang stod det 16-1 på måltavla. Det er den største seieren til Skogbygda siden de slo Bøn 2 med sifrene 19-3 tilbake i år 2000.

Etter halvspilt serie (8 kamper) så ligger Skogbygda på 3.plass med 18 poeng. Kløfta 2 leder serien med 21, mens R&Å 3 befinner seg på 2.plass med 19 poeng.

Tabellen for 8.div finner du her

Målscorere for Skogbygda var: Kenneth Nordli 3, Jan Niklas Hagen 3, Tor Erik Tømmerbakk 2, Gaute Borgenholt 2, Emil Holen 2, Petter Berg Haugen 2, Markus Sæter og André Skogheim

Skogbygda stilte med følgende tropp: Piotr Sobiezcuk, Tobias Monsrud, Jørgen Kårstad, Robin Pettersen, André Skogheim, Axel Dybvig, Markus Sæter, Gaute Borgenholt, Tor Erik Tømmerbakk, Jørgen Aaserud Westvang, Jan Niklas Hagen, Kenneth Nordli, Petter Berg Haugen og Emil Holen

 

Denne artikkelen er sponset av

Einedomsmegler 1 2021

 

 

Petter Rønningen vant drakt konkurranse

Petter Rønningen her med premien fra Årnes Sport, et par slippers

På den siste treningen før A-laget til FUVO tok sommerferie, så kjørte de draktdag. Alle måtte ha på seg en drakt fra et lag og den hadde den kuleste/rareste/styggeste/fineste vant en premie fra Årnes Sport.

Vinneren ble Petter Rønningen, som tredde på seg en Manchester United drakt fra starten av 1990-tallet. En av de fineste draktene som noen gang er laget og som er fra tiden da United var best og Premier League-titlene rant inn som perler på en snor.

Bilder fra G14 kampen mellom FUVO og Sand

R&Å tapte målrik kamp mot Lørenskog 2

Jesper Aaserud sin scoring hjalp ikke til seier i bortemøte med Lørenskog 2

 

R&Å serieåpnet med hjemmetap for Lørenskog 2 og avsluttet vårsesongen med tap mot samme motstander. Årnes-gutta kom til kampen med fem seiere på de sju siste matchene og ville med seire klatre opp på tredjeplass bak suverene Skedsmo og Gjelleråsen 2.

4.div.  Lørenskog 2 – R&Å 7-3 (3-0)

Første omgangen var tidvis jevnspilt med masse sjanser til begge lag, men Lørenskog var effektive og scoret tre ganger, mens R&Å ikke klarte å omsette noen av sjansene til mål.

R&Å hentet opp hjemmelagets tremålsledelse

I andre omgang vartet R&Å tidvis opp med årsbeste og spesielt i starten av omgangen var laget gode. Mads Elvethun Hansen reduserte til 1-3 fra straffemerket etter 55 minutter. To minutter senere fant Jesper Aaserud veien til nettmaskene og dermed var det plutselig kamp igjen. R&Å var skikkelig i støtet og etter 63 minutter var det dags for 3-3 ved Petter Hanekamhaug. Han scoret dermed mål i sin fjerde kamp på rad og er nå oppe i sju scoringer.

Jaget ledermålet, fikk fire i baken

Etter utligningen fortsatte R&Å å kjøre kampen, men laget sleit defensivt og hjemmelaget kom alt for ofte til enkle målsjanser som også endte i scoringer. Mot spillets gang tok Lørenskog 2 på nytt ledelsen 4-3 og i løpet av de siste tjue minuttene satte de inn ytterliggere tre mål og vant til slutt kampen 7-3.

R&Å-trener Jonny Lien sa følgende til Romerikes Blad etter kampen:

Lørenskog ledet 3-0 til pause, men Lien mente at laget hans var fullt med i kampen.

  • I førsteomgangen var det vi som hadde masse muligheter, men de scoret tre mål. Det var vår feil, vi var dårlig defensivt fra topp til tå i dag og det gjaldt ikke bare forsvaret, konstanterer han.

Lien irriterer seg over at de ikke er mer kliniske foran mål.– Vi er utrolig dårlig på å sette sjansene våres.

  • På “expected goals-skalaen” så tror jeg vi byr på mye. Det er utrolig lett å score på oss innimellom, og så er det veldig vanskelig for oss å score

R&Å tar sommerferie på 5.plass med 22 poeng. Skedsmo leder 4.div med 35 poeng, fulgt av Gjelleråsen 2 med 31. Bak disse er det ganske tett med Ull/Kisa 24, Rælingen og R&Å 22 og Lørenskog 2 og Hauerseter med 19 poeng.

R&Å stilte med følgende lag: Truls Frogner, Magnus Midling Larsen, Marius Solhaug, Patrick Elvethun Hansen, Arne Holter, Martinus Slette Granum, Jesper Aaserud, Magnus Krefting Hansen, Petter Hanekamhaug, Mads Elvethun Hansen og Eivind Sveinhaug. Benken: Sindre Edvardsen Nyhus, Øystein Riise Pedersen, Markus Grønvold, Magnus Granmo Finset, Jørgen Aaserud, Marcus Solberg Damstuen

Denne artikkelen er sponset av

Fjelds FM mat

Tiril og Lotta med hyllest til sin avdøde bestefar

I barndommen hadde Tiril og Lotta Udnes Weng en helt spesiell støttespiller. Bestefaren Helge var med på alle skirenn og heiet fram tvillingene til flere store prestasjoner

Spesielt opptatt var han av at duoen skulle løpe Holmenkollstafetten. Derfor løp han ofte rundt på skirenn og hanket inn andre som kunne danne et lag sammen med de to. Og lag ble det, med bestefaren selv i spissen. «Teamhelge1929», som de kaller seg på Instagram, har nå løpt i eliteklassen i flere år

Helge Udnes, jentenes bestefar, gikk bort i 2017, men barnebarna forklarer at det føles naturlig å fortsatt løpe for mannen som grunnla laget. Senest i mai i løp de inn til en femteplass i den velkjente konkurransen

  • Det er litt til ære for han, vår måte å hedre han på. Han var alltid veldig engasjert, så det er gøy å ikke glemme han helt, og ha han litt i bakhodet av og til. Vi skulle ønske han fortsatt kunne være med, men det er en tid for alt, sier Tiril Udnes Weng til Nettavisen

Helt frem til sin bortgang, satt bestefaren på tribunen mens laget løp rundt i Oslos gater.

  • Han var vår største fan, og var veldig viktig. Vi var heldige som hadde med han i såpass mange år, og vi tenker fortsatt mye på han. At han skulle likt å sett oss gå skirenn, men vi får prøve å bare kjempe for han, forteller Lott Udnes Weng.

Det har gått fem år siden bestefaren døde. Den gang ble han beskrevet som en ildsjel med hjerte for lokalsamfunnet, som hadde familien rundt seg helt til det siste.

Søstrene forklarer at bestefaren hadde et helt spesielt engasjement for deres idrettssatsing.

 

Du kan lese hele artikkelen på Nettavisen her

R&Å 3 avsluttet vårsesongen med to seiere og tabelltopp

Tim Sebastian Henriksen Jahnson scoret det tredje og siste målet for R&Å i bortemøte med Flisbyen 2

 

R&Å 3 har hatt en meget god vårsesong som ble avsluttet med hjemmekamp mot Sand 2 og bortekamp mot Flisbyen 2.

R&Å 3 mot Sand 2 5-0

Etter tre strake hjemmeseire så skulle det raskt vise seg at heller ikke Sand 2 hadde kvalitet til å by opp til dans. Det ble i stedet katens lek med musa, i favør de blåkledde fra R&Å3. Hjemmelaget kjørte over Sand fra start og ledet 3-0 til pause. Etter sidebytte så scoret hjemmelaget ytterliggere to mål, samtidig som man holdt nullen bakover.

Målene til R&Å 3 ble satt inn av Kenneth Stokkebryn Jensen 2, Omid Taheri, Kristoffer Bue og Alexander Gram Andersen

R&Å3-trener Kristian Skjeldal Mathiesen forteller til Nesfotballen at de spilte en god kamp, men at de kun satte 40% av sjansene. Defensivt var de bunnsolide og slapp Sand 2 til kun en målsjanse i løpet av 90 minutter. Alle bidro og laget tok en meget fortjent seier som egentlig burde vært enda større.

R&Å3 stilte med følgende lag: Paul Bjørnar Knapskog-Hope, Tim Sebastian Henriksen Jahnson, Fredrik Stokkebryn, Ruben Kristengård, Marius Sormerud Johansen, Magnus Rustad Nilsen, Kenneth Stokkebryn Jensen, Remi Myhrer, Alexander Gram Andersen, Henrik Hansen Lindstad, Lasse Holum Hansen og Kristoffer Bue. Benyttede innbyttere. Mathias Alexander Swart, Omid Taheri og Jørgen Rasmus Johannessen

Flisbyen 2 mot R&Å 3 1-3 (1-0)

Med seier ville R&Å 3 klatre helt til topps på tabellen, men til tross for at bortelaget var gode med ball og lot Flisbyen 2 løpe, så var det hjemmelaget som kunne gå til pause med ledelse 1-0 etter scoring i det 38. minutt

R&Å 3 fortsatte å trille ball og klarte etter hvert å omsette sjansene til mål. Etter 65 minutter utlignet Magnus Rustad Nilsen til 1-1, og med et kvarter igjen å spille så sendte innbytter Jørgen Rasmus Johannesen gjestene i ledelsen 1-2.Bortelaget hadde god kontroll og etter 80 minutter fikk hjemmelaget utvist en spiller. Rett etterpå fastsatte Tim Sebastian Henriksen Jahnson sluttresultatet til 1-3.

R&Å3-trener Kristian Skjeldal Mathisen konstaterte at laget fikk igjen for at de var tålmodige, samtidige som de gamblet på å legge et godt press på de når muligheten var der. Dette gjorde sitt til at de klarte å snu kampen til sin fordel og med det klatre helt til topps på 8.divisjonstabellen. Treneren sier seg nær sagt veldig godt fornøyd med vårsesongen.

Tabellen for 8.div finner du her

R&Å 3 stilte med følgende lag: Adam Atour, Fredrik Stokkebryn, Tim Sebastian Henriksen Jahnson, Ruben Kristengård, Kenneth Stokkebryn Jensen, Alexadner Gram Andersen, Remi Myhrer, Marius Sormerud Johansen, Magnus Rustad Nilsen, Lasse Holum Hansen og Håkon Vestmo. Benyttede innbyttere: Jørgen Rasmus Johannessen, Henrik Hansen Lindstad og Kristoffer Bue

Denne artikkelen er sponset av

Toyota Romerike

 

Einedomsmegler 1 2021

 

 

FUVO-damene var best, men møtte nøye seg med poengdeling

Vilde Rustad Nilsen og FUVO måtte nøye seg med uavgjort mot Borgen

FUVO-damene var suverene i vårsesongtabellen med seks seiere av seks mulige. Etter å ha spilt den sjette og siste seriekampen 2.juni, trodde alle lagene det var sommerferie. Så gikk det en liten stund, så bestemte plutselig NFF Akershus seg for å starte høstens KM-sluttspill med en kamp tre uker etter forrige. I mellomtiden hadde mange av lagene tatt sommerferie og FUVO hadde også lånt ut sin beste spiller i Juni Steen til 2.divisjonsklubben Arendal.

Tror ikke måten dette ble tredd over hodet på 3.divisjonslagene hadde skjedd i herrefotballen.

3.div damer FUVO mot Borgen 2-2 (1-2)

FUVO lå under til pause, tross suser fra Oda

Det var to litt smårustne lag som møttes til første kamp i 3.divisjon KM for kvinner torsdag. Det var spillemessig jevnt, men litt halvhjertlig over hele fjøla. Gjestene fra Borgen var litt mer på i starten og hadde litt mer trøkk i spill og pasninger. Etter tjue minutter rotet FUVO det til for seg selv. Dagmar Busterud Oustad snappet en feilpasning og avsluttet med å lobbe ballen over Tine Ihlang i FUVO-målet. I denne perioden sleit hjemmelaget med å finne hverandre og pasningene satt heller ikke som de skulle.  Men litt ut av ingenting bestemte plutselig Oda Folmo Myhr seg for å lade kanonen og prøve seg på en ”Oda spesial” Fra nærmere 30 meter føyk ballen som en projektpil gjennom lufta og suste inn i nettmaskene. Dessverre var ikke FUVO-spillerne ferdige med å juble for scoring, før Dagmar Busterud Oustad var på farta og sendte Borgen på nytt i ledelsen, 30 sekunder etter utligningen.

Maria Hansen Sloan headet inn 2-2

Første omgangen var ikke av vanlig FUVO-klasse og det måtte en god pauseprat til fra FUVO-trener Elvis Kaunatjike for å snu jentene. Selv om det tok litt tid, så ble det etter hvert klart at FUVO hadde et gir inne som de satte på i andre omgang. Hjemmelaget presset Borgen på defensiven, men gjestene kom på et par farlige kontringer og hadde også et knallhardt skudd i tverrliggeren.

FUVO-spillerne trøkket litt mer til i duellene og kom etter hvert til flere gode målsjanser. Etter 58 minutter vartet laget opp med et mønsterangrep som endte med et supert innlegg fra Thea Constanse Reinersten, som fant veien til Maria Hansen Sloan, som headet ballen i mål til 2-2.  Dessverre for FUVO så måtte både Oda og etter hvert Auroa Folmo Myhr ut med skade, men Sussanne Ødegaard ble flyttet opp fra sin backplass til midtbanen og gjorde en kjempejobb der.

Hjemmelaget jaget seiersmålet, var nære på flere ganger, men den siste avgjørende pasningen ble ofte litt for dårlig. I stedet for å måtte tre igjennom hver gang, kunne det nok vært lurere å bare banket i vei en avslutning. Til tross for et klart overtak i andre omgang, måtte FUVO-damene nøye seg med 2-2 og poengdeling, noe Borgen-spillerne nok var mest fornøyde med.

Neste kamp for FUVO-damene er onsdag 10.august, borte mot Nittedal

0-1 20 min Dagmar Busterud Oustad

1-1 32 min Oda Folmo Myhr

1-2 34 min Dagmar Busterud Oustad

2-2 58 min Maria Hansen Sloan

Her blir FUVO-kaptein Aurora Folmo Myhr hjulpet ut av banen med skade, men hun er forhåpentligvis klar til høstsesongen starter opp igjen i august

Uansett, FUVO stilte med følgende lag: Tine Ihlang, Vilde Rustad Nilsen, Thea Hauge, Victoria Myrvang Freltofte, Anna Edvardsen, Oda Folmo Myhr, Susanne Ødegaard, Aurora Folmo Myhr, Thea Constanse Reinertsen, Eline Krogstad Nilsen og Maria Hansen Sloan. Benyttede innbyttere: Christine Berg Haugen, Sunniva Søreng og Sara Marie Libråten

 

Denne artikkelen er sponset av

 

Leif Runars

 

 

Ny storseier til FUVO G14

FUVO-gutta var veldig fornøyde med at A-spillerne tok seg tid til en prat før matchen

FUVO G14 år hatt en god vårsesong hvor de spesielt på hjemmebane har levert god, morsom og underholdende fotball. Tidligere denne uken spilte de sin femte og siste hjemmekamp for vårsesongen.  Det skulle vise seg å ende med nok en storseier.

3.div  Gutter 14 år: FUVO mot Sand 14-2 (4-1)

At Sand hadde lite å stille opp mot et aggressivt og lekent FUVO-lag ble tidlig tydelig. Allerede i det andre angrepet vartet hjemmelaget opp med en fin opprullering som endte med et innlegg som John Woolnough breisidet enkelt inn i mål.  FUVO fortsatte å kjøre over bortelaget og etter 8 minutter driblet Jonas Bjørkhaug seg forbi noen forsvarspillere før han dunket ballen rett under tverrliggeren. Hjemmelaget rakk å score to mål til før pause. Sindre Granhaug dro av keeper før han satte inn 3-0 etter 18 minutter og seks minutter senere økte Mathias Eriksen til 4-0. Like før pause rotet FUVO-forsvaret det til for seg selv og Sand takket og bukket med å redusere til 4-1.

Kethcupeffekt i andre omgang

Etter sidebytte ble forskjellen mellom lagene enda større. FUVO-toget kjørte over Sand og i løpet av de seks første minuttene hadde de funnet veien til nettmaskene fire ganger.  Kaptein Jonas Bjørkhaug startet ballet da han gjorde alt selv før han plasserte ballen trygt over målstreken. Så fulgte Jonass Ferdinand opp med en scoring før Mathias Eriksen putta de to neste. Nykommer Aslak Bratlie-Bernal satte inn FUVOs  niende mål etter 49 minutter og minuttet senere så økte Mathias Eriksen til 10-1 til FUVO. Han brukte med andre ord nøyaktig ti minutter på å score tre mål.

Sand reduserte med et herlig volleyskudd

I denne perioden gikk det knapt ett minutt mellom hver gang FUVO scoret. Neste mann på scoringslisten var John Woolnough. Han la på til 11-1, som ble til 11-2 da en Sand spiller klinket til med en drømmescoring på volley. 30 sekunder senere var stillingen 12-2.Hjemmelaget vartet opp med et mønsterangrep hvor Thomas Holmrast Moen var kjapt frempå og satte ballen i nota etter at keeper måtte gi retur.

FUVO avsluttet kampen med ytterliggere to mål. Det første var en suser fra John Woolnough helt oppe i vinkelen, hans tredje for dagen, før det hele ble avsluttet med at Mathias Eriksen scoret enkelt alene med keeper.

Laget fra Opakermoen har dermed fem strake hjemmeseire og 52-7 i målforskjell. Etter 8 kamper ligger laget på 2.plass med 19 poeng. Leder gjør Aurskog/Finstadbru med 25 og en kamp mer spilt. FUVO avslutter vårsesongen mandag med bortekamp mot Rælingen 3

FUVO stilte med følgende lag: Ludvig Skoglund, William Skoglund Larsen, Anton I Engen, Aslak Btratlie-Bernal, Tobias Johansen Bratterud, Jonas Kaeomani BJørkeng, Mathias Eriksen, Sondre Persvangen-Johansen, Thomas Halmrast Moen, Sindre Granhaug og John Woolnough. Benyttede innbyttere: Osakr Nikolai Skeie Storfors, Kristan Minge Hagen, Jonass Ferdinand Jonasson, Vetle Blådammen og Hadi Karimi

Denne artikkelen er sponset av

 

Ecit Årnes 2020

 

Tøff dag på jobben for Hvam-gutta

Tung dag på jobben for Henrik Risvik Paulsen og resten av lagkompisene

Hvam stod med åtte seiere på de ni første matchene før de avsluttet vårsesongen med bortekamp mot et godt, men ustabilt Flisbyen-lag. Hvamsingene var avhengig av seier skulle de holde følge med serieleder Bøn som stod med ti strake seire.

6.div. Flisbyen mot Hvam 4-0 (2-0)

Etter fem strake seire skulle dette bli dagen da ting gikk på tverke for hvamsingene. Den tidligere Strømmen-spilleren Robyn Daly sendte Flisbyen i ledelsen 1-0 etter et drøyt kvarter spill og etter en halvtime doblet Alexander Stubberud Hungnes ledelsen. Gjestene fra Hvam kom til noen sjanser, men ballen ville ikke inn.

Da Flisbyen gikk opp til 3-0 etter 65 minutter ved Ako Ahmadi, gikk piffen litt ut av Hvam-spillerne. Med ti minutter igjen å spille ble vondt til verre da Jon Marco Ciccomartini satte inn hjemmelagets fjerde mål og fastsatte med det sluttresultatet til 4-0 til Flisbyen.

Tapet betyr Hvam tar sommerferie på 3.plass med 24 poeng. Bøn leder med 30 poeng, mens Fjellhamar 2 har klatret opp på 2.plass med 25 poeng, men med en kamp mer spilt enn de to andre topplagene.

Du finner hele 6.divisjonstabellen her

Hvam stilte med følgende lag: Henrik Risvik Paulsen, Simen Andreassen, Stian Bøsterud, Martin Holter, Even Dahl, Gøran Haga, Fredrik Olsen, Henning Torgnesskar, Tony Kristiansen og Thomas Wiksaas. Benyttede innbyttere: Marius Rognerud, Alexander Persvangen-Johansen, Joachim Lihus, Daniel Aleksander Andresen og Mantvydas Gecas

 

Denne artikkelen er sponset av