R&Å/Skarnes Gutter 12 år slo Vålerenga – tapte for Bækkelaget

 

Det blomster både på og utenfor banen for samarbeidslaget R&Å/Skarnes sine gutter 12 år. Søndag spilte laget to hjemmekamper mot henholdsvis Vålerenga Rød og Bækkelaget Blå. Det skulle vise seg å bli to underholdende og morsomme kamper.

R&Å/Skarnes – Vålerenga Rød 20-9 (10-5)

Det var gjestene fra Vålerenga som satte kampens første mål, men det var også eneste gangen i kampen at motstanderen ledet. R&Å/Skarnes gikk rett opp i angrep og utlignet, og etter drøye to minutters spill så sa de takk og farvel til Oslo-laget. Hjemmelaget var bunnsolide defensivt og kunne gå til pause med en fortjent 10-5 ledelse.

Andre omgangen startet som første, forholdsvis jevnt. Lagene scoret annenhver gang til det stod 13-8, da økte R&Å/Skarnes tempoet, scoret fire mål på to minutter og avgjorde med det matchen. Helt på tampen fastsatte hjemmelaget sluttresultatet til 20-9.

R&Å/Skarnes – Bækkelaget Blå 12-17 (7-7)

Et par timer etter den første matchen var det dags for ny kamp, denne gangen mot Bækkelaget Blå. I motsetning til Vålerenga matchen, så var det hjemmelaget som tok ledelsen denne gangen for så å bli liggende under med 2-5. De ga imidlertid ikke opp, men kjempet seg tilbake i matchen. Med tre minutter igjen å spille av første omgangen så stod det 6-6, og til pause var stillingen 7-7. Det kalles stor moral.

R&Å/Skarnes var ikke helt med i starten av andre omgangen og Bækkelaget opparbeidet seg en ledelse som vertene aldri klarte å ta inn. Var som nærmest 10-12, men klarte aldri å tette luken, og da dommeren blåste i fløyta for siste gang så stod det 12-17 på måltavla. Gutta leverte mye bra spill, men tunge bein får ta sin del av skylden for tapet.

Neste kamp for R&Å-gutta er søndag 1.november, borte mot Fjellhamar blå

 

Denne artikkelen er sponset av

 

Fønix Pizza

 

Filmsnutter fra G16-kampen mellom FUVO og Skedsmo 2

1. G16 FUVO – Skedsmo 6-7 (2-1) Mål for FUVO: Niclay Snildal

2. G16 FUVO – Skedsmo 2 6-7 (3-1) Mål FUVO: Sivert Aasli Asphjell

3. G16 FUVO – Skedsmo 2 6-7 (4-2) Mål FUVO: Sivert Aasli Asphjell

4. G16 FUVO – Skedsmo 2 6-7 (5-5) Mål FUVO: Fredrik Granberg

5. G16 FUVO – Skedsmo 2 6-7 (6-6) Mål FUVO: Lars-Fredrik Snildal

 

Disse filmsnuttene er sponset av

 

R&Å-toget tøffer videre fra seier til seier

Håndball R&Å

R&Å J20 har åpnet sesongen strålende og kunne søndag til tross for en rotete kamp med mange bomskudd, reise hjem fra hovedstaden med nok en solid seier i sekken.

Hasle-Løren 2 – R&Å 13-27 (7-12)

Hakkete første omgang

Første omgangen startet rotete og Hasle-Løren tok ledelsen 2-0 før R&Å-jentene hadde fått med seg at kampen var i gang. Da tok Johanna Nøsterud Hammarström tak i kampen, og med tre scoringer bidro hun i sterk grad til at de blåkledde snudde kampen. Etter 12 minutter stod det 3-7, men så gikk gjestene inn i en ny litt svak periode og vipps så stod det 7-8. Mot slutten av omgangen var det tid for nok et skippertak. Med fire strake scoringer kunne R&Å-jentene gå til pause med en relativ komfortabel 7-12 ledelse.

R&Å-trener Lena Bøsterud sier til Nesfotballen at det var en veldig rotete kamp, der de i starten hadde en del bomskudd og gjennom hele kampen en del feil, spesielt langpasningene.

God moral hjalp laget til ny storseier

I andre omgang traff de blåkledde fra Årnes bedre med skuddene og seilte forholdsvis raskt i fra Hasle-Løren. Målet trillet etter hvert inn som perler på en snor og til slutt stod det 13-27 på måltavla. Emilie Fayen Svendsrud ble kampens toppscorer med 7 mål.

  • I etablert angrep spilte vi oss til gode sjanser, men skuddene gikk mye stolpe ut i starten. Utover i kampen satte vi flere av forsøkene i mål, og når Hasle-Løren la ut i 3-2-1 forsvar fikk vi mange enkle mål, for dette løste vi veldig bra!
  • Jentene viser god moral og jobber veldig godt for hverandre – både forover og bakover

Neste kamp for R&Å er søndag 1.november, hjemme mot HK Eidsberg 2

R&Å stilte med følgende lag: Pernille Haug Sæther, Tuva Hoel, Maria Løkkevold (3), Emilie Fayen Svendsrud (7), Anna-Celine Nordby Hartman (2), Tuva Dystland (3), Johanna Nøsterud Hammarström (4), Emma Holtung Lundell (1), Anniken Eriksen Foss (2), Emilie Sørby Kløfta (5)

 

Denne artikkelen er sponset av

 

Begravelsebyrået Nilsen

 

Målshow/kaos da FUVO G16 avsluttet med tap

Sivert Asli Asphjell scoret sitt 10. og 11. seriemål, men det var ikke nok til å hjelpe laget sitt til poeng

Gutter 16 år 2.divisjon. FUVO – Skedsmo 2 6-7 (3-1)
Værgudene var ikke på lag med tilskuerne som hadde tatt veien til FUVO kunstgress for å overvære årets siste seriekamp for gutter 16 år. Heldigvis hadde en dugnadsgjeng vært på jobb i helgen, slik at hjemmepublikummet satt tørre under den nye tribunen med overtak.
Alexander Persvangen-Johansen med sitt 14 seriemål for sesongen

Gjestene fra Skedsmo kjørte over hjemmelaget de første minuttene og det mørkt ut da laget tok ledelsen allerede etter 6 minutter. Heldigvis våknet FUVO-spillerne kjapt og etter 10 minutter pekte dommeren på straffemerket. Alexander Persvangen-Johansen var sikkerheten selv i forrige kamp mot Team Nes, men denne gangen reddet misset han først, men satte returen selv i mål. Hans 14 seriemål for sesongen.
Fortjent 3-1 ledelse til pause

FUVO tok etter hvert fullstendig over. Christian Rodrigues Henriksen var nære på å sende vertene i ledelsen, men Skedsmo-keeperen vartet opp med en kjemperedning da han kom alene med han. Bedre gikk det etter 18 minutter da Nicolay Snildal skrudde inn en corner.
Hjemmelaget fortsatte å kjøre kampen og hadde nok sjanser til å punktere den, men måtte vente helt omgangens siste minutt før økte til 3-1.Nicolay Snildal fant Alexander Persvangen-Johansen med en fin bakromsball, han rundet keeper før han uselvisk serverte ballen på et sølvfat til Sivert Aasli Asphjell, som trillet ballen over målstreken.

Seks minutters «blackout»
Som i første omgang, så stod FUVO-spillerne med nisselua i hånda da dommeren blåste i gang andre omgangen. Gjestene fra Skedsmo takket og bukket med å redusere til 3-2 før det var spilt to minutter. Heldigvis kom FUVO seg kjapt over sjokket og på den neste corneren var Sivert Aasli Asphjell på rett plass og økte til 4-2. Vertene så ut til å gå mot en trygg seier, men så kom det noen minutter hvor laget rotet det skikkelig til for seg selv. Først skrek de på offside, men dommeren hadde en annen oppfatning. Den samme Skedsmo-spilleren scoret ytterligere to kjappe med tre minutters mellomrom. Dermed hadde bortelaget snudd 4-2 til 4-5.

Skedsmo avgjorde fire minutter på overtid
Midtveis ut i omgangen utlignet Fredrik Granberg til 5-5 etter flipperspill inne i Skedsmo boksen. Spillet bølget frem og tilbake og med åtte minutter igjen å spille tok Skedsmo på nytt ledelsen. Men igjen slo FUVO tilbake. Med kun tre minutter igjen av ordinær spilletid feide Lars-Fredrik Snildal i vei et skudd/innlegg som Skedsmo-keeperen rotet over målstreken. Dermed stod det 6-6 og alle bare ventet på at dommeren skulle blåse av. Dommen hadde noe overraskende lagt til en del minutter ekstra og fire minutter på overtid overså han en soleklar offside som Skedsmo utnyttet og satte inn seiersmålet.

FUVO stilte med følgende lag: Mathias Scharning Lundberg, William Fossum Østhaug, Fredrik Thorset, Mantvydas Gecas, Nicolay Snildal, Alexander Persvangen-Johansen, Niklas Thøger Andresen, Christian Rodrigues Henrikson, Sindre Poll, Fredrik Granberg, Sivert Aasli Asphjell, Lars-Fredrik Snildal, Mikkel Aasness, Kevin Wego og Sigurd Flekke Mathiesen

 

Denne artikkelen er sponset av

R&Å J16 tapte knepent

Håndball R&Å

Jenter 16 år       Borgen – R&Å 14-13 (10-6)

Resultatmessig har det ikke helt gått Årnes-jentene sin vei i starten av årets sesong. Etter fire kamper stod laget med tre tap og kun en seier. Denne gangen var det Borgen som stod på den andre banehalvdelen.

Borgen var best i begge ender av banen, og var det førende laget i første omgang. Eneste gangen R&Å var luktet på poeng var på stillingen 1-1. Hjemmelaget holdt gjestene på tre mål avstand i store deler av omgangen, men klarte å øke til fire like før pause.

God 2.omgang av R&Å holdt nesten til poeng

Det var mye mer trøkk i R&Å-jentene etter sidebytte. Energien var til å ta å føle på, og før omgangen hadde passert ti minutter, hadde laget hentet igjen Borgen sin ledelse og utlignet til 10-10. Fra da av og resten av kampen fulgte lagene hverandre som skygger. Dramatikken fikk sin topp da Martyna Maria Pona utlignet til 13-13 etter 17.39. Det oppsto en situasjon som endte med to minutter til en Borgen spiller og rødt kort til Pona. Dessverre holdt Borgen-spillerne hodet kaldest og scoret kampens siste mål som gjorde sitt til at R&Å gikk på et surt 14-13 tap.

R&Å stilte med følgende lag: Ida Kristine Løse, Martyna Maria Pona (2), Julie Anette Wisth, Lene Charlotte Olsen (1), Tora Nilsen (6), Kjersti Østerby (1), Line Melbye, Sanna Gangnes, Karna Amundsen, Marianne Nergård Groenwoud (3), Maria Westerhagen Ilseng og Dina Bommo Skogholt

Denne artikkelen er sponset av

15 år gamle Heine Melby debuterte for Furuset i 1.divisjon

Årnes-gutten Heine Melby, som til daglig spiller på U18-laget til Furuset, fikk onsdag sin seniordebut for klubbens a-lag i 1.divisjon. Heine er kun 15 år, fyller ikke 16 år før 30.november, og er en av de yngste som har debutert for a-laget til Furuset. Med drakt nr 54 fikk han og laget det veldig tøft i bortemøte med mot Gjøvik. Det startet imidlertid ganske bra og etter første periode stod det kun 1-0 til hjemmelaget. Dessverre datt Furuset sammen som et korthus i de to siste periodene, og da dommeren blåste i fløyta for siste gang stod det 10-2 til Gjøvik på måltavla.

Uansett, dette lover godt for ishockey-talentet fra Nes.

 

Denne artikkelen er sponset av

R&Å 2 J15 snudde kampen etter strålende 2.omgang

Jenter 15 år. R&Å2 – Frogner 2  20-18 (6-11)

Svak avslutning på første omgangen

R&Å 2 har i likhet med første laget fått opp dampen og fulle av selvtillit tok de  mandag imot Frogner 2 til toppkamp i Neshallen.

Etter en jevn og fin start på oppgjøret tok gjestene fullstendig over initiativet i kampen. En liten kollaps hos hjemmelaget gjorde sitt til at Frogner gikk fra 4-4 etter ti minutter til 5-11 etter tjuetre minutter. Thea Lindsveen-Johansen ga imidlertid R&Å-jentene et lite håp om poeng da hun fastsatte pauseresultatet til 6-11.

Glimrende andre omgang

Pausepraten må ha vært av det meget gode slaget, for det var et helt annet R&Å-lag som inntok parketten i andre omgang. Det var fullt trøkk fra start og i løpet av seks minutter hadde laget hentet opp Frogner sin ledelse. Like etterpå sendte Martine Aas Railton vertene opp i ledelsen for første gang siden starten på kampen.

Frogner klarte nok en gang å snu kampen, og var oppe i 13-15 ledelse, før R&Å-jentene igjen satte på turboen og scoret fem på rappen. Denne gangen klarte de å holde Frogner avstand og kunne til slutt juble for 20-18 seier. Det betyr samtidig at laget klatret opp på 2.plass.

Neste kamp for R&Å er lørdag 7.november, borte mot Ull/Kisa 2

R&Å stilte med følgende lag; Ida Krisinte Løse, Dina Bommo Skogholt, Sofie Mobæk (3),Astrid  Emma Bekkeli (1), Matilde Aune Arnstad, Eline Sofi Gaarder Bergersen (2), Thea Lindsveen-Johansen (1), Martine Aas Railton (5), Amanda Bjørk Elvarsdottir (1), Hedda Rønås, Julie Heiberg (5), Helene Lier Flomark, Marie Bechen Snøtun, Sofie Cornelie Høilund Bråthen (2)

 

Denne artikkelen er sponset av

 

Jevnt og spennende, men R&Å1 J15 dro i land seieren

Ull/Kisa 3 – R&Å 1  18-20 (8-9)

Etter å ha tapt de to første kampene så har R&Å-jentene virkelig fått sving på sakene og vunnet de to siste kampene. Søndag tok de den korte turen til Jessheimhallen og møte med Ull/Kisa 3-lag. Det skulle vise seg å bli en hard nøtt å knekke.

God avslutning på begge omgangene

Helene Lier Flomark ga R&Å en god start på matchen da hun sendte laget i ledelsen fra 7-meteren. De blåkledde var på det meste oppe i tremålsledelse, men Ull/KIsa 3 hadde to spillere som holdt laget inne i matchen, og med tre minutter igjen å spille av første omgangen var hjemmelaget for første gang i ledelsen. En herlig sluttspurt med scoring av Astrid Sofie Mobæk og Julie Heiberg, gjorde sitt til at R&Å-jentene kunne gå i garderoben etter de første 25 minuttene med 8-9 ledelse.

Andre omgangen ble utrolig jevn og spennende. Lagene fulgte hverandre som to tvillinger, og med fire minutter igjen å spille stod det 16-16. Heldigvis hadde Årnes-jentene det lille ekstra, som gjorde sitt til at de til slutt dro i land en knepen 18-20 seier.

Neste kamp for R&Å 1 er søndag 1.november, hjemme Kløfta

R&Å stilte med følgende lag: Ida Kristine Løse, Astrid Sofie Mobæk (4), Emma Bekkeli (1), Mari Mangseth Svorkmo, Eline Sofi Gaarder Bergersen (1); Dina Bommo Skogholt, Martine Aas Railton (3), Julie Heiberg (6), Karen Maria Haugen Aaserud, Hele Lier Flomark (2), Christina Brække og Celina Seterbakken Hagen (2)

Tabell J15 avd 43

1 Ammerud /HSIL 5 4-0-1 121-85 8
2 Bækkelaget 3 4 4-0-0 67-44 8
3 Nordstrand 2 4 3-1-0 83-60 7
4 Kløfta 5 3-1-1 104-83 7
5 R&Å 5 3-0-2 87-85 6
6 Rælingen/Skjetten 5 2-0-3 55-70 4
7 Frogner 3 5 2-0-3 93-117 4
8 Vålerenga 3 3 0-1-2 35-38 1
9 Furuset 5 0-1-4 67-98 1
10 Ull/Kisa 3 5 0-0-5 81-113 0

 

 

Denne artikkelen er sponset av

Fjelds FM mat

 

Haga-seier i lokaloppgjøret mot Sørumsand

Bildet: Bak f.v.; Trener Per Rune Holmøy, Patrik Holmøy, Isak Svartangen, Ruben Kværner, Marius Qvigstad og Benjamin Sefring. Foran f.v.; Henrik Sakshaug, Emilio Markussen, Tobias Olsen og Daniel Gruszczynski.

Gutter 14 år. Sørumsand – Haga 20-22 (9-11)

Kampene mot Sørumsand har ALLTID vært tette og innholdsrike. De siste sesongene så har bruntrøyene vært det beste laget, men aldri vunnet med mer enn 2 mål. Tapte stort mot dette laget i en vennskapsturnering rett før seriestarten.

Hagaguttene satte et tett og godt forsvarspill i denne kampen.  Etter 6 minutters spill stod det 2-0 til gjestene på tavla. Da greide Sørumsand å score 2 kjappe og komme ajour på stillingen 2-2 etter nesten 8 minutters spill. Det skulle vise seg at det var siste gang de var ajour i denne kampen. Bruntrøyene fortsatte sitt gode spill, både fremover og bakover på banen. Anført av kampens beste spiller, og toppscorer med 10 mål, Patrik Holmøy, kjørte de videre. Haga lå på det meste 4 mål foran, før vertene knappet inn til 10-9. Nærmere kom de ikke. Patrik satte sitt 6. mål for omgangen rett før pausesignalet, til 11-9 til Haga.

I pausen fikk Hagaguttene beskjed om å fortsette det gode spillet, men være litt mer nøyaktige i avslutningsøyeblikket. Sørumsand hadde en god målvakt, som fikk noen enkle redninger.

Hjemmelaget scoret først i den andre omgangen, men så takket bruntrøyene for følget med 5 kjappe scoringer. Da var kampen i realiteten avgjort. Ble litt jevn avslutning hvor hjemmelaget pyntet litt på resultatet, men nærmere enn 2 mål kom de aldri. Da de gode sortkledde blåste for full tid, stod det 22-20 til Haga på måltavla.  En deilig seier mot “rivalene” fra Sørumsand.

Dette var en lagseier for Hagaguttene. Endelig viste de sitt potensiale!

 

Foto og artikkel er hentet fra Haga sin hjemmeside