FUVO søker hovedtrener til G14-laget

 

Har du sluttet med fotball, men har lyst til å være en del av fotballmiljøet, eller sitter du med en trener i maven. Da passer denne oppgaven perfekt for deg. FUVO G14  kan love deg et godt miljø og mye glede. Det eneste de trenger er en trener som har tid, lyst og motivasjon til å trene de.

Ta kontakt med leder Tom Hagen på mail [email protected] eller mobil 41045306

 

Tiril videre – Lotta utslått av prologen i Tour de Ski

Av de ti norske kvinnene som var med i prologen, var det kun fire av dem som havnet blant de 30 beste. Mathilde Myhrvold imponerte og ble nummer to, mens Tiril Udnes Weng (nummer ti), Anne Kjersti Kalvå (nummer 19) og Helene Marie Fossesholm (nummer 29) alle kom seg videre.
I tillegg til Heidi Weng, røk Lotta Udnes Weng, Ane Appelkvist Stenseth, Ragnhild Haga, Silje Theodorsen og Anna Svendsen alle ut i prologen.

Lotta Udnes Weng pratet heller ikke med pressen da hun gikk forbi intervjusonen. I samme øyeblikk røk hun ut.

– Drit, sa Udnes Weng og kastet en kopp med væske.

Like etterpå fikk hun dårlig samvittighet, gikk tilbake og plukket opp koppen.

Microgymen på Funnefoss starter med et åpningstilbud på kr 79,- pr time

Som vi nevnte i tirsdagens artikkel så skal vi nå informere litt om hva som er inne i den 23 kvadratmeter store Microgymmen ved Funnefoss.

 Åpningstilbud på kr 79 kr pr time

Microgym opererer med et medlemskap hvor kunden Pay-as- you- og-løsning hvor du kun betaler for de timene du faktisk trener. Firmaet sier til Nesfotballen at de satser på åpning i jula, med offisiell åpning rett over nyttår. Pga de nye korona-restriksjonene så har de satt prisen til 79 kr pr time som et åpningstilbud. Det vil kun være mulighet til å reserve hele gymmen til seg selv frem til restriksjonene oppheves igjen. Etter det vil det være mulig å booke 3 personer samtidig til en lavere pris pr person.

Opptil 3 personer kan trene samtidig

Microgymmen på Funnefoss er rigget for opptil 3 personer kan trene samtidig. Den inneholder 2 rack til øvelser som benkpress, knebpy etc. En standard olympisk vektstang samt en teknikkstang er kjøpt inn, samt mer enn nok vektskiver. Vi har også fått utviklet spesielt til små treningssentre et cable cross over system med integrert modul for nedtrekk og sittende roing.

Det er prototypen til denne vi nå har installert i Microgymmen på Funnefoss, og skal gi oss svar på eventuelle behov for endringer vi må gjøre for neste versjon.

Mye utstyr og mange muligheter på en listen plass

Hånd-manualer fra 1-25 kg og kettle-bells er på plass, samt en justerbar benk. På cardio har man tilgjengelig tredemølle, romaskin og en spinningssykkel. Her har de valgt å gå for brukervennlighet og enkle brukersnitt fremfor masse ulike funksjoner som ofte ikke blir brukt uansett. De ser også på mulighetene for å kjøpe inn noen strikker og slynge, men her må de vente på tilbakemeldinger fra bukerne om detter er noe de savner.

Det er Casall Pro som står for utviklingen av denne og de er også leverandør av alt treningsutstyr.

Denne artikkelen er sponset av

Joacim Jonsson (VG og Eurosport) tipper FUVO på 13.plass i 2022

Vurderingen er gjort av Joacim Jonsson, VG-spaltist og fotballekspert i Eurosport.

Gjennom flere år som spiller, trener og sportssjef i Fredrikstad Fotballklubb samt rollen som ekspert i Eurosport har Joacim Jonsson (46) opparbeidet seg stor oversikt over topp- og breddefotball i Norge. Denne sesongen deler han sin innsikt og erfaring med VGs lesere.

Generelt er dette det beste oppsettet Norges Fotballforbund noensinne har gjort.

Jeg har satt opp et dristig tips – et kamikaze-tips – for samtlige avdelinger ut fra dagens forutsetninger

Denne avdeling virker på papiret som den jevneste i 3. divisjon med mange seierskandidater. Gjelleråsen har vært gode i en årrekke, og jeg tror de kroner det hele med et opprykk denne sesongen. Det er nærmest umulig å spå hvem som rykker ned fra denne avdelingen.

1. Gjelleråsen

2. Lørenskog

3. Senja

4. Fløya

5. Lillestrøm 2

6. Skjervøy

7. Harstad

8. Skjetten

9. Mjølner

10. Tromsø 2

11. Mjøndalen 2

12. Strømsgodset 2

13. Fu/Vo

14. Bossekop

Vilde Holt feirer julen hjemme i Skogbyga

Norges Motorsportsforbund har tatt en liten prat med bygdas store Enduro-utøver, Vilde Holt.

-I år skal jeg feire julen hjemme i Skogbygda. Ordentlig julestemning på gården med grøt til nissen og julenek. Jeg skal krype opp foran peisen med Stomperud, Finbeck og Fia, Knoll og Tott og selvfølgelig Blondie. På bordet står en stor kopp med kakao og krem sammen med en bolle med div nøtter, sier Vilde Holt, som gleder seg stort til jul i hjembygda etter å ha vært utenlands og kjørt i flere måneder.

Og middagsmenyen er klar.

-Tradisjonell julemat med ribbe og riskrem med rød saus. Samfunnet endrer seg så mye og så fort at det er godt å kunne kjenne på at noen tradisjoner er slik de alltid har vært. Julen er for meg en slik tid, hvor det er godt å kunne få ha den gode gammeldagse julestemningen med storfamilien og kos, sier hun.

Treningsmessig blir det mest styrke – samt trening på treningsstudio i julen.

-I treningsopplegget mitt er julen satt av til nettopp familie og kos, og derfor blir det kun å vedlikeholde nivået på treningsstudio med mølle og styrke. Er hjemme bare en liten uke, så jeg skal rett og slett bare kose meg, avslutter Vilde Holt

Tidligere Hvam-spiller har signert proffkontrakt med LSK

I august skrev Jørgen Sveinhaug under en proffkontrakt med LSK. Denne uken var det dags for den ett år yngre Dylan Murugesapillai å signere proffkontrakt med klubben. Begge to startet sine fotballkarrierer i Hvam.

Den snart 18 år gamle Dylan er oppvokst på Neskollen og står med 7 G15-landskamper og 3 G17-landskamper. Han har i år spilt seg til fast plass på LSK2 i NTL, men venter fremdeles på debuten for A-laget. Den kan fort komme i 2022

17-åringen (blir 18 i januar 2022), sier følgende til LSK sin hjemmeside:

 • Det er selvfølgelig gøy å nå et mål som jeg har jobbet hardt for. Det har vært målet helt siden jeg kom hit fra Frogner i 2017.

Han forteller videre at hans første barndomsår var i Hvam IL, men det var i Frogner det begynte å dra seg til.  De fire årene han hadde der var veldig viktig for han. Ikke minst utviklet han seg som person der. Han retter en stor takk til Frogner IL, men det var på Neskollen og i Hvam det hele startet.

G-19 trener Rune Haalvelmoen har følgende å si om Dylan

 • Det er veldig fortjent at han får proffkontrakt. Dylan har jobbet hardt for det over tid. Han har kommet seg over enkelte nedturer, og blitt en betydelig sterkere spiller. Han er veldig anvendelig, har god fotballforståelse og kan spille i mange posisjoner. Han kom hit som midtstopper, men har spilt mest indreløper – og back på landslaget. Men han kan også spille dypt på midtbanen og på kanten. Dylan er nysgjerrig og alltid opptatt av å finne ting som kan gjøre han bedre, sier Rune Haavelmoen.

Sportssjef Simon Mesfin er glad for at nok et stort talent signerer proffkontrakt med LSK selv om flere klubber har prøvd å hente Dylan.

 • Det har vært interesse fra andre klubber som har lokket med spilletid på A-laget, men vi er glade for at Dylan valgte å bli i LSK: Vi gleder oss til å følge utviklingen hans, sier Mesfin

Dylan svarer selv følgene på interessen fra andre klubber

 • Det er hyggelig å se at andre klubber også har sett mine kvaliteter, men per nå er Lillestrøm den rette klubben for meg til å ta nye steg. Nå får jeg sesongoppkjøring med A-laget, og det gleder jeg meg veldig til, sier Dylan Murugesapillai til LSK sin hjemmeside

 

Denne artikkelen er sponset av

Einedomsmegler 1 2021

Den første Microgymen er på plass ved Funnefoss stadion

Tidligere denne uken ble den første Microgymen plassert på Funnefoss stadion.
Hovedmålet til selskapet er tren der du vil, når du vil. Microgym er en kompakt treningsløsning som tilbyr enkel tilgang til treningslokale med alt du trenger for å komme i form. Mange har langt å reise til nærmeste treningssenter, og tidsklemma gjør ofte det vanskelig å finne tid til trening. VI lanserer nå et konsept som gjør det mulig å tilby trening nærmere folk.

23 kvadratmeter

I første omgang settes det opp moduler på 23 kvadratmeter (8 x 3 meter), men på sikt håper de å kunne sette opp to moduler ved siden av hverandre slik at totalen vil være på nærmere 50 kvadratmeter. Med et slikt tilbud i nærområdet, vil det nok være lettere for mange å trå over den berømte dørstokkmila. Det er lettere å starte treningene kort vei fra hjemmet, enn å oppsøke de store treningssentrene.

Pay-as you-go-løsning

Microgym utfordrer eksisterende modeller basert medlemskap ved å tilby våre kunder en Pay-as-you-go-løsning hvor du kun betaler for de timene du faktisk trener. Via deres app-baserte booking- og adgangssystem kan du booke time og få adgang til Microgym. Appen tilbyr også mulighet for skreddersydde treningsprogrammer og interaktiv treningsveiledning som hjelper deg å komme i gang med å nå målene dine.

Selskapet har satt seg et hårete mål. I løpet av 2022 skal de ha ti microgym-anlegg på plass rundt om i Nes.

Microbygget er et prosjekt i samarbeid med Microgym og Aurskog Sparebank

 

Vi kommer tilbake med mer info om bygget i løpet av morgendagen

Lotta og Tiril er begge tatt ut til OL i Beijing 2022

47 utøvere ble mandag ettermiddag klare for OL i Beijing 2022. Tvillingsøstrene Lotta og Tiril Udnes Weng er begge tatt ut til å representere Norge.

– De som er tatt ut nå er de klareste kandidatene, samt de som har behov for å få beskjed tidlig. Vi er trygge på at alle disse utøverne er på det prestasjonsnivået som forventes i OL, sier toppidrettssjef Tore Øvrebø.

Her er utøverne som foreløpig er tatt ut i curling, freeski, kombinert, langrenn, skiskyting, skøyter og snowboard.

Curling (herrer)

 • Markus Høiberg
 • Magnus Nedregotten
 • Torger Nergård
 • Magnus Vågberg
 • Steffen Walstad

Curling (mixed double)

 • Magnus Nedregotten og Kristin Moen Skaslie

Freeski

 • Ferdinand Dahl
 • Sandra Eie
 • Johanne Killi
 • Christian Nummedal
 • Birk Ruud

Kombinert

 • Espen Andersen
 • Espen Dalhaug Bjørnstad
 • Jørgen Nyland Graabak
 • Jens Lurås Oftebro
 • Jarl Magnus Riiber

Langrenn

 • Maiken Caspersen Falla
 • Helene Fossesholm
 • Hans Christer Holund
 • Emil Iversen
 • Therese Johaug
 • Johannes Høsflot Klæbo
 • Simen Hegstad Krüger
 • Håvard Solås Taugbøl
 • Erik Valnes
 • Heidi Weng
 • Lotta Udnes Weng
 • Tiril Udnes Weng

Det er plass til ytterligere to kvinner og to herrer i langrennstroppen. Disse tas ut etter Tour de Ski (28. desember til 4. januar).

Skistyting

 • Johannes Thingnes Bø
 • Tarjei Bø
 • Vetle Sjåstad Christiansen
 • Tiril Kampenhaug Eckhoff
 • Ida Lien
 • Sturla Holm Lægreid
 • Marte Olsbu Røiseland

Skøyter

 • Marit Fjellanger Bøhm
 • Allan Dahl Johansson
 • Hallgeir Engebråten
 • Sofie Karoline Haugen
 • Peder Kongshaug Stavanger
 • Håvard Holmefjord Lorentzen
 • Bjørn Magnussen
 • Sverre Lunde Pedersen
 • Kristian Gamme Ulekleiv
 • Ragne Wiklund

Snowboard

 • Marcus Kleveland
 • Mons Røisland

Vinter-OL arrangeres i Kina om 45 dager – fredag 4. februar til søndag 20. februar. Lekene inkluderer 15 idretter og 109 konkurranser.

Flere utøvere vil bli tatt ut til OL 10. januar. Da vil hoppere og alpinister for eksempel også få klarsignal fra Olympiatoppen. Totalt vil Norge sende 85 utøvere.

FUVO starter med hjemmekamp og Mjøndalen og avslutter med bortekamp mot samme motsander

FUVO

Spilleplanen for 2022 er klar og FUVO serieåpner hjemme mot Mjøndalen 9.april, før de tar turen til LSK i den neste. I tredje serierunde er det tid for hjemmekamp mot Mjølner før man tar turen til Gjelleråsen. FUVO avslutter vårsesongen med hjemmekamp mot Bossekopp 25.juni.

Serien starter opp igjen med 13.serierunde 23. juli, borte mot Fløya, før de tar i mot samme motstander hjemme 30.juli.

Sesongen avsluttes med bortekamp mot Mjøndalen 22.oktober

PS! Det vil bli gjort små endringer i forhold til oppsettet.

 

1 9.april FUVO – Mjøndalen
2 16.april LSK 2- FUVO
3 23.april FUVO – Mjølner
4 30.april Gjelleråsen – FUVO
5 7.mai Strømsgodset 2 – FUVO
6 14.mai FUVO – Lørenskog
7 21.mai Harstad – FUVO
8 28.mai FUVO – Senja
9 4.juni Skjervøy – FUVO
10 11.juni FUVO – Skjetten
11 18.juni Tromsø 2 – FUVO
12 25.juni FUVO – Bossekopp
Ferie fra 26.juni til 22.juli
13 23.juli Fløya – FUVO
14 30.juli FUVO -Fløya
15 6.august Senja – FUVO
16 13.august FUVO – Tromsø 1
17 20.august FUVO – Strømsgodset 2
18 27.august Mjølner – FUVO
19 3.september FUVO – LSK 2
20 10.september Lørenskog – FUVO
21 17.september FUVO – Harstad
22 24.september Skjetten – FUVO
23 1.oktober FUVO – Skjervøy
24 8.oktober Bossekopp – FUVO
25 15.oktober FUVO – Gjelleråsen
26 22.oktober Mjøndalen 2 – FUVO

 

Hele listen finner du her

 

Mer info kommer snart

Denne artikkelen er sponset av

Gunnar Holth Grusforretning

R&Å Futsal avsluttet første halvdel med en seier og ett tap

Simen Liro ble matchvinner mot Veitvet

R&Å futsal ble startet opp våren 2019 og laget er nå inne i sin andre sesong i 1.divisjon etter at fjorårets sesong ble avlyst. De blåkledde startet sesongen strålende, men har dettet litt lenger ned på tabellen. 2021 ble avsluttet med to kamper lørdag 11.desember

R&Å – Veitvet

Lørdagens første motstander var serietoer Veitvet, som kom til matchen som ubeseiret. Spillet vippet frem og tilbake, men ingen klarte å få ballen i nettmaskene i første omgang. Kampen så også ut til å ende målløst, men mot slutten av kampen ble det action. Med sju minutter igjen å spille sendte Simen Liro R&Å i ledelsen 1-0.  Veitvet svarte med å utligne et par minutter senere, men helt på tampen av oppgjøret avgjorde ballkunstneren Liro kampen med sitt og R&Å andre mål for dagen. 2-1 seieren førte R&Å opp på ti poeng etter sju spilte kamper

R&Å stilte med følgende lag: Truls Frogner, Hossein Amiri, Simen Andreassen, Pål Fossnes, Simen Liro, Sølve Dahlin Sæter, Kjetil Elverum og Even Dahl.

R&Å – Ski

Etter seieren over serietoeren så trodde nok R&Å-spillerne at oppgjøret mot bunnlaget Ski ville bli en enklere oppgave. Et Ski lag som i tillegg kom rett fra 1-6 tap for Bækkelaget.

Det startet imidlertid på verst mulig måte for de blåkledde. Etter et par minutter spill så rotet keeper Truls Frogner rotet ballen i eget nett. R&Å kom seg etter hvert til hektene og etter tretten minutter så skapte Pål Fossnes ballanse i regnskapet. 1-1 holdt seg til et lite stykke ut i andre omgangen. Da scoret først Ski, før Simen Liro rett etterpå utlignet til 2-2. Fire minutter før slutt tok Ski for tredje gang ledelsen i matchen. Dette gjorde sitt til at R&Å måtte ta større sjanser, som igjen dessverre førte til at i stedet for utligning, så scoret Ski to ganger og vant kampen 5-2.

Etter 8 serieomganger ligger R&Å på 7.plass med 10 poeng.

R&Å stilte med følgende lag: Truls Frogner, Hossein Amiri, Simen Andreassen, Pål Fossnes, Simen Liro, Sølve Dahlin Sæter, Kjetil Elverum og Even Dahl.

Denne artikkelen er sponset av