Den nye kunstgressbanen på FUVO er klar for spill

Den nye miljøvennlige banen på FUVO er nå klar for å spilles på

FUVO skriver følgende på sin facebookside tirsdag 1.juli:

I går ettermiddag overtok vi formelt kunstgresset fra Unisport, og de har gjort en fenomenal jobb på både 11’er og 5’er-banen. Når vi får tribunen på plass, så vil både spillere og publikum få en helt annen opplevelse enn man hadde på den gamle banen.

For de som har litt tid og energi til overs, så er det folk i arbeid på stadion alle hverdager fra morgen til kveld denne uka, og lørdag inviteres det til en litt større dugnad fra klokka 09.00-14.00. Oppgaver denne uka er å ferdigstille gjerdet rundt banen, male klubbhus og veranda, snekre videre på tribune, litt renhold inne, og ellers annet forefallende arbeid. Det er arbeidsoppgaver til alle, og arbeidsmiljøet er både inkluderende og hyggelig. Her er det damer som snekrer, menn som vasker og barn som maler.

Man er godt i gang med den ene av to tribuner

Her vil den andre tribunen stå. Begge ca 15 meter lange

Den nye 5ér banen er også klar for bruk

 

Denne artikkelen er sponset av

 

Norsk Tipping-ligaen avd 1. Vi presenterer KIL 2

Reddet plassen på målforskjell i 2019

Kongsvinger sitt A-lag endte i fjor på 5.plass i OBOS-ligaen og er også i år en utfordrer til topp 6.plass, som gir kvalifisering til Eliteserien. Klubben er stiftet så tidlig som i 1982 og spiller sine kamper på Gjemselund stadion. De hadde sin storhetstid på 1980- og 1990-tallet med 17 strake sesonger på øverste nivå. Var i en periode nede på nivå tre, men har nå etablert seg på øvre halvdel i OBOS-ligaen.

Litt opp og ned de ti siste sesongene, men aldri vært et topplag i 3.divisjon

Kongsvinger 2 har vaket mellom 3. og 4.divisjon de ti siste årene. Som best har man en 5.plass fra 2010 og en 6.plass fra 2011. Resten av årene har vært en kamp for tilværelsen i 3.divisjon, men med to nedrykk og to opprykk som fasit. Laget rykket første gang ned i 2013, men rykket rett opp igjen året etter. I 2016 endte laget fra skogene på 10.plass, noe som gjorde sitt til at de nok en gang måtte ta den tunge veien ned i 4.divisjon. Denne gangen klarte de ikke rykke opp i første forsøk, men måtte ha to. I 2018 knep de første plassen foran Lillehammer og var igjen klare for 3.divisjon. Med 30 poeng i 2019 endte laget på 11.plass og reddet med det plassen på målforskjell.

Vi har snakket med lagets to trenere, Johan Wennberg og Erik Gusterud for å høre hvordan ståa er i klubben. Disse kan fortelle at KIL 2 består av de fremste juniorspillerne i KIL Toppfoptball som har egen treningsgruppe som også består av en og annen overårig. Kamptroppen vil bli en kombinasjon fra denne treningsgruppen sammen med bidrag fra A-laget.

Målet er å holde plassen

Målsetningen for laget er å holde plassen i divisjonen og utvikle spillere til A-laget. Sett ut fra de to treningskampene så ser det lyst ut. Laget klinket til med 1-0 seier over Nybergsund og hele 5-1 seier over FUVO like før koronaen satte en stopper for videre spill.

I motsetning til mange av konkurrentene får stort sett alle KIL2 spillerne trent med full kontakt. Det gir laget en stor fordel da første lagene i avdelingen fremdeles venter på tillatelse.

Johan Wennberg er klar på at han ser Elverum og Lørenskog som de to fremste til å kjempe om opprykk, men har ingen formening om hvem som vil slite i bunnen.

Hvilken spiller hos dere har du størst forventning til i årets sesong?

  • Har høye forventninger til alle våre spillere, men er sikker på at spillere som Jesper Grundt og Sebastian Fjose Berg kommer til å ha en veldig fin sesong

Hvem i laget tror du vil ta størst steg fremover i løpet av året?

  • Har tro på at Jesper Holt og Oliver Sandberg vil ta store steg i løpet av 2020

Hvem tror du blir toppscorer i avdelingen og hvem tror du blir lagets?

  • Magnus Solum hos Elverum er en god kandidat til å bli toppscorer i avdelingen. Når det gjelder eget lag så har jeg tro på enten Magnus Soleng eller Sondre Løvberg

Helt til slutt, hva er lagets sterkeste side?

  • Mentalitet

Stallen består for det meste av NTG-gutter + noen overårige. Til kamper kommer det ned noen fra A-stallen.

hjemmeside/Facebookside
KIL.no

 

Denne artikkelen er sponset av

 

Bildeserie Unisport FUVO fotballskole. Del 2

 

Denne artikkelen er sponset av

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Coolbet med ny odds på Norsk Tipping-ligaen avd 1

Coolbet har som NordicBet kommet med ny odds på Norsk Tipping-ligaen avd 1. Som de fleste veit så spilles det i beste fall kun 13 kamper, med en forhåpentlig seriestart 8.august.

Elverum er fremdeles favoritter, men Gjøvik Lyn har klatret opp på samme odds som Lørenskog og kampen om opprykk spås å stå mellom de tre. Ellers så har FUVO gått fra 8. til 6. plass, mens Brumunddal har gått motsatt vei. Et Rommen lag med flere nye spillere har byttet plass med KIL 2.

I bunnet av tabellen er det ingen forandringer. Kampen om å holde seg i NTL avd 1 spås å stå mellom Ull/Kisa 2, Toten; Grorud 2 og Raufoss 2.

 

Coolbet

1 Elverum 2,10
2 Gjøvik Lyn 5,00
3 Lørenskog 5,00
4 Nybergsund 8,00
5 Gjelleråsen 10,00
6 FUVO 20,00
7 LSK 2 20,00
8 Brumunddal 55,00
9 Rommen 75,00
10 KIL 2 100,00
11 Ull/Kisa 2 150,00
12 Toten 150,00
13 Grorud 2 175,00
14 Raufoss 2 175,00

 

 Coolbet (før Korona)

1 Elverum 2,05
2 Lørenskog 5,00
3 Gjøvik Lyn 8,00
4 Nybergsund 10,00
5 Gjelleråsen 10,00
6 Brumunddal 12,00
7 LSK 2 20,00
8 FUVO 60,00
9 KIL 2 100,00
10 Rommen 100,0
11 Ull/Kisa 2 150,00
12 Toten 150,00
13 Grorud 2 200,00
14 Raufoss 2 200,00

 

Denne artikkelen er sponset av

Filmsnutt fra Unisport FUVO fotballskole. Fair play, del 2

 

 

Denne artikkelen er sponset av

 

Tilbakeblikk fra 2010. R&Å med to gode jentelag i 12-års serien (født 1997)

Bak fra venstre: Monica Krybelsrud, Andrea Johnsen, Maren Hofsrud, Caroline Glader, Ingrid Langleite, Carina Ottesen, Karen Marie Nyrrød, Thea Sjøli, Charlotte Korsvoll, Emilie Tenold og Cecilie Eriksen. Foran fra venstre: Thea Brenn, Sandra Myrbråten, Maria Aarhus, Carina Johansen og Gry Pedersen.

 

Bak fra venstre: Nina Sjøli (trener), Andrea Karine Johansen, Ida Johansen, Julie Thane, Lene-Christine Krybelsrud, Silje Wåler Hopen, Iselin Sutterud Westbye og Heidi Olsen. Midtre rekke fra venstre: Emilie Kristiansen, Ane Dorthea Nordli, Maren Westby og Cecilie Amundsen

 

Første og andre plass for R&Å  J12 år 

R&Å sine to jentelag i klasse 12 år gjorde i 2010 det veldig bra med begge sine lag. Før den siste serieomgangen ledet begge lagene hver sin avdeling, men med en seier og ett tap endte det ene laget på 1.plass, mens det andre kom på 2.plass i sin avdeling.

 

Norsk Tipping-ligaen avd 1.Vi presenterer Ull/kisa 2

Ull/Kisa logo

Ullensaker/Kisa ble stiftet så tidlig som 16.desember 1894 og er en klubb som holder til på Jessheim. A-laget befant seg så sent som i 1996 i 4.divisjon, men fra og med 1999 har 2.divisjon vært det laveste nivået. Klubben har nytt godt av utbyggingen av flyplassen og vokst seg til å bli en stor klubb. Rekruttlaget har stort sett befunnet seg i 3.divisjon de ti siste årene etter opprykket fra 4.div i 2010. Etter flere sesonger rett over nedrykksplass, måtte de ta den tunge veien ned i 4.divisjon i 2016, da man la om 3.divisjon og kun de fire-fem beste beholdt plassen. Gjorde en meget svak 2017 sesong hvor man endte på 6.plass, men slo hardt tilbake året etter. Sikret opprykket på bekostning av FUVO, hele sju minutter på overtid i den siste serierunden. I 2019 leverte laget en solid sesong som endte med en 9.plass, med god klarering til nedrykksstreken.

 

Vi har tatt en prat med Fredrik Aasmund Eliassen, hovedtrener for rekruttlaget til Ull/Kisa. Han kan fortelle at rekruttlaget var godt i gang med sesongen før coronaen slo til. Nå har de kommet godt i gang med forberedelsene og gleder seg til en ny sesong i Norsk Tipping-ligaen.

Han forteller videre at de jobber hver dag med å bygge kultur og utvikle hver enkelt spiller og at det er fokuset før-sesongen, sesongen og tiden etter sesongen.  Målsetningen er å utvikle flest mulig spillere til A-laget i løpet av sesongen.  Han forteller avslutningsvis at han har store forventninger til hele troppen og ønsker å se utvikling hos alle gjennom sesongen.

Fredrik Aasmund Eliassen ønsker ikke å svare på spørsmål om andre lag, da han og Ull/Kisa kun har fokus på eget lag og egne spillere.

Stallen

Keepere: Jesper Sylstad, Martin Snøtun (Fra Frogner)

Forsvar: Markus Gulliksen, Sebastian Erdal, Sebastian Dale, Sindre Enderud, Christopher Notoane, Birkay Chamran, Sebastian Stokke, Mathias Løkken

Midtbane :Tengel Fredriksen, Elias Solberg, Philip Melheim, Vegard Servold (Fra Sørumsand), Sondre Emilsen

Angrep: Eskil Ous, Fredrik Ullersmo, Elias Barnes, Sebastian Cotrau, Saber El Hasser, Henrik Loe Nielsen, Filip Da Silva

I tillegg blir det brukt spillere fra A-laget.

 

Vår hjemmeside er: ullkisafotball.no

Ull/Kisa 2 de fem siste sesongene:

2015: 11pl 3.div

2016: 11pl 3.div

2017 6pl 4.div

2018 1pl 4.div

2019 9pl 3.div

 

Denne artikkelen er sponset av

 

Unisport FUVO fotballskole dag 3. Fair play Del 1

Fair play-skolen kan deles inn i sju temaer:

TILLIT | INKLUDERING | RESPEKT | MOT | ÆRLIGHET | SAMSPILL | GLEDE

Alle gruppene måtte gå Fair play runden  hvor de måtte svare ti spørsmål, og alle gruppene klarte 10 av 10 og fikk permie i form av frukt og is. Til stor glede for både store og små

Den isen sklei greit ned 🙂

 

NFF sin Fair play-skole kan lese i sin helhet her. Den bør alle ta en titt på minimum en gang i året

 

Denne artikkelen er sponset av

Auli Honning

 

 

 

Thor Høglund (R&Å) og Torleif Lindahl( FUVO) ble tatt på tidenes første kretslag

Her et bilde av Torleif Lindahl i FUVO-drakt noen år senere. Fikk tilsammen 220 A-kamper for FUVO i perioden 1970 til 1982, minus ett år i R&Å i 1973.

 

FØRSTE KRETSLAGSSPILLERE FRA NES FOR ROMERIKE FOTBALLKRETS (1970)

I 1969 ble det bestemt at Østre Romerike og Vestre Romerike skulle slås sammen og bli til Romerike Fotballkrets. I mai 1970 ble den første interkretskampen spilt i juniorklassen mellom Romerike Fotballkrets og Oslo.

FUVO var representert ved Torleif Lindahl, som sammen med Thor Høglund fra R&Å var de to eneste fra Nes. Laget fra hovedstaden vant oppgjøret med 4-0. Seks dager senere spilte laget ny kamp. Romerike tok da i mot Glåmdal på Funnefoss stadion. Dessverre gikk det ikke noe bedre denne gangen heller i kampen som endte med 3-1 seier til gjestene fra Glåmdal.

 

Denne artikkelen er sponset av