Arne Holter er tilbake i R&Å

Fjorårets kanskje viktigste spiller for Trond Johnny Lien sitt mannskap, Arne Holter, vender hjem fra Tyskland og ble denne uken klar for for R&Å.

23-åringen flyttet i fjor høst til den tyske byen Aachen hvor han studerte, samtidig som han holdt fotballformen ved like med spill på nivå seks. Den tidligere LSK, Grorud, Stjørdals-Blink og Nardo-spilleren kan fort bli tungen på vektskålen om R&Å kommer til å kjempe i toppen eller om de blir et lag midt på tabellen i årets 4.divisjon. Savnet etter Holter var stort i treningskampene, og med han på laget i den første seriematchen, så vant de også komfortabelt 7-2 over Eidsvold Turn.

 

Denne artikkelen er sponset av

Nes Auto AS

FUVO henter Nicolai Elton Hauge fra Eidsvold Turn

Nicolai Elton Hauge er den tiende spilleren inn dørene på Opakermoen

Den meget raske kantspilleren kommer til FUVO fra avdelingskollega Eidsvold Turn hvor han i fjor scoret to mål på sju kamper for rekruttlaget i 4.divisjon.20-åringen spilte i flere år yngres fotball i Vålerenga, før han i 2017 meldte overgang til Ull/Kisa, hvor han spilte G16 fotball frem til han tok steget til Eidsvold Turn før 2022-sesongen. Helt klart en spennende spiller som har litt x-faktor over seg.

Nye spillere: Martin Kjenaas (Ready), Erik Nymoen (Flisa), Preben Finstad (Brumunddal), Sondre Ranheim Sæther (Gjelleråsen), Birk Kvitting Øyan (Lørenskog) Thomas Gjendem Nerland (Ready), Noah Sergio Stensager (Kjelsås), Jasman El Boumlali (Lørenskog), Simen Hauger Hanssen (Sander)

Spillere ut :Andre Thomsen (lagt opp), Thomas Brekken (lagt opp), Marcus Ellevold Jensen (Kløfta), Ørjan Hopen (Bøn), Kristoffer Bugge Holtung (Hauerseter), Kristian Rud (EIF)

 

Denne artikkelen er sponset av

Haga 2 jenter 14 år med etterlengtet seier

Jenter 14  år.   Haga 2 – Vansjø/Svinndal 2 17-13 (10-8)
Først ute var Haga 2 som lørdag tok i mot Vansjø/Svinndal 2 hjemme i RSA hallen. Gjestene scorte først, men Haga svarte. Slik fulgte lagene hverandre utover i omgangen. Hagas midtforsvar slet med å komme ut på gjestenes skyttere, men fremover gled spillet fint. Etter 15 minutter stod det 6-7 på måltavla. Da bedret forsvarsspillet seg og resten av omgangen putta Haga 4 mot gjestenes ene, så til pause ledet hjemmelaget 10-8.

Andre omgang startet med et mål til hvert lag før Haga satt på turboen og økte til 14-9 5 minutter inn i omgangen. Gjestene reiste seg, scora 4 på rad og plutselig var det spenning igjen. En timeout gjorde susen. Haga stengte buret helt resten av kampen og det endte med en fin 17-13 seier i sesongens siste seriekamp for Haga 2.

Haga stilte med følgende lag: Sara Elise Aanerud (keeper), Karoline Kvernhaug, Selma Gribsrød Schøyen, Emma Thaweenan Thoresen, Luna Aakervik Øyan (8 mål), Adele Jacobsen, Leah Aase Rasmussen, Kaja Straaberg Holmen, Patrycja Okonek (9)

Bilde og artikkel er hentet fra Haga sin hjemmeside

Opprykket røyk på målstreken for R&Å-damene

La det være sagt med en gang, bildet er ikke etter dagens match.

4.div damer. R&Å – Skjetten 17-18 (7-9)

Neshallen var kledd i blått da damelaget til R&Å spilte opprykkskamp mot Skjetten torsdag kveld. Vålerenga 2 hadde allerede rykket opp før den siste serierunden, men den store spenningen lå i hvem som skulle følge de opp i 3.div. Skjetten lå før kveldens kamp ett poeng foran R&Å, som dermed måtte vinne for å klatre forbi de grønnkledde og opp på andre plass.

Hjemmesupporterne var både mange og høylytte, og skapte skikkelig liv. Lagene fulgte hverandre i starten av første omgang, men så fikk R&Å en tominutter ingen skjønte noe av og Skjetten svarte med å ta over  føringen i matchen. Til pause ledet gjestene med 7-9.

R&Å var skikkelig påskrudd i starten av andre omgangen og utlignet kjapt til 9-9, men Skjetten svarte med å score to kjappe. Så klinket hjemmelaget med tre på rappen og ledelse for første gang på en god stund. Skjetten ville ikke være noe dårligere og satte inn de to neste målene. Sånn bølget spillet frem og tilbake. Vertene var som best to mål foran, men så pådro de seg to tominuttere rett etter hverandre, den siste var i følge undertegnede feil. I den andre enden av banen slapp Skjetten spillerne unna med det som så ut som en klar tominutter. Nok om det. Spenningen og nerven i kampen levde. R&Å gikk etter opp hvert opp 17-15. med sju minutter igjen å spille. Da så det veldig lyst ut, men de tre siste målene var det Skjetten som scoret, det siste i kampens siste sekund. Dermed ble det 17-18 tap. Det betyr at R&Å-damene må ta til takke med den sure tredjeplassen, som betyr at de er det beste laget som IKKE rykket opp.

R&Å-damene har alt i alt gjort en god sesong, men det betyr veldig lite når man er så nærme et opprykk.

 

Vi kommer tilbake mer mer info fra kampen senere

Denne artikkelen er sponset av

Romerike Sparkebank

Tom Hagen tar fatt på sitt 25. år som leder i FUVO

Fra venstre: Anita Hagen, Martin André Skoglund og Tom Hagen

FUVO holdt torsdag kveld årsmøte, og som ”vanlig” tok Tom Hagen gjenvalg. Han tar dermed fatt på sitt tjuefemte år som klubbens leder. Ingen har sittet flere år i sjefsstolen på Opakermoen. Hagen ble valgt inn som vara i 1989, og satt med forskjellige verv frem til 1999, da han tok over som leder. Med seg som nestleder får han Ole Magnus Røed. Han er ny i styret sammen med Øystein Unes, Lasse Holst Engen og Anette Mikaelsen

Ut av styret går Thomas Vidøy og Ann-Kristin Østreng

 

FUVO styret 2023 vil bestå av følgene:

Leder : Tom Hagen

Nestleder: Ole Magnus Røed (ny)

Økonomileder: Øystein Unes (ny)

Sekretær: Anita Hagen

Styremedlem: Roger Myrbråten

Styremedlem: Randi Britt I. Woolnough

Styremedlem: Lasse Holst Engen (ny)

Styremedlem: Anette Mikalsen (ny)

 

Denne artikkelen er sponset av

Hvam2 J13 tapte mot serielederen, men slo bunnlaget

Jenter 13 år Regionserien  Hvam 2 – Ammerud 8-14 (3-6)

Hvam 2 jenter 13 år spilte søndag to hjemmekamper med to vidt forskjellige resultater. Første matchen gikk mot serieleder Ammerud og ble som forventet tøff. Hvam holdt følge med til 2-2, men gjestene dro litt i fra på slutten av første omgangen og gikk til pause med 3-6 ledelse. Hjemmelaget startet andre omgangen bra, men kom aldri nærmere enn to mål bak. Alt i alt var Ammerud det beste laget og vant fortjent med sifrene 8-14.

Hvam 2 stilte med følgende lag: Julie Bratlie, Maria Bunes (2), Aurora Wahl, Madeleine Lerum Johansen (3), Nina Justyna Bielawa (1), Mia Korsgat-Arntzen, Marte Aasli Asphjell (1), Ine Marie Samuelsen og Hedda-Sofie Sveia Kirkeby

Jenter 13 år Regionserien   Hvam 2 – Bøler 2  24-6 (11-2)

En time etter forrige match var det dags for møte med bunnlaget Bøler 2. Dette var en mulighet til seier Hvam-jentene ikke hadde tenkt å gi fra seg. Ronja Moe Østli var i storslag og satte inn tre mål i løpet av fire minutter og sendte med det Hvam raskt opp i en 4-1 ledelse. Resten av gjengen fulgte etter og med flere fine kombinasjoner og flotte mål så feide de rett og slett Bøler av banen. Etter de

Hvam fortsatte å gønne på også etter sidebytte. Oslo-laget hadde lite å stille opp med, og utrykket om at det kun var ett lag på banen, stemte helt klar i dette tilfelle. Vertene stod for ni av de ti første målene og til slutt skilte det atten mål i favør Hvam.

Hvam 2 stilte med følgende lag:Julie Bratlie, Maria Bunes (1), Auroa Wahl, Madeleine Lerum Johansen (3), Nina Justyna Bielawa, Mia Korsgat-Arntzen (2), Marte Aaslie Asphjell (8), Ine Marie Samuelsen, Hedda-Sofie Sveia Kirkeby (1), Ronja Moe Østli (9)

Denne artikkelen er sponset av

NaprapatTeamet

Haga G15 klinket til med seier over serielederen

Gutter 15 år Nivå 2 A-sluttspill Haga – Bækkelaget 2 23-21 (14-15)

Søndag 26. mars kom serieleder Bækkelaget 2 til Romerike Sparebank Arena. Som alle de andre lagene som har gjestet hallen, synes de at den var kjempefin. Ingen tvil om at det blir lagt merke til at Haga har ny hjemmebane. Og for gutta sin del, er det kjempegøy at mange kommer innom og ser dem spille kamp.

Haga stilte med et noe redusert lag, pga. skader og sykdom. De som spilte kampen var; Marius Qvigstad, Nicholas Reklev, Ludvig Bergh Salamonsen, Mathias Andreassen, Benjamin Sefring, Henrik Sakshaug, Emilio Markussen, Joel Arnstad og Jonas Søreng.

Haga kom best i gang i egen hall, og scoret det første målet. Bækkelaget, som kun har tapt 1 kamp etter jul,  utlignet 20 sekunder senere, for så å gå opp i ledelsen 1 minutt senere. De behold føringen til Haga utlignet på 4-4, og deretter var det Haga som gikk opp til en 7-4 ledelse. Bruntrøyene holdt gjestene bak til de utlignet på 11-11. Da gjenstod det 10 minutter av omgangen. Lagene fulgte hverandre tett, og til pause stod det 14-15 til Bækkelaget.

Forsvaret til Haga var bra i 1. omgang, selv om gjestene av og til kom litt for lett igjennom pga. dårlig kommunikasjon mellom Hagagutta. Framover hadde bruntrøyene god fart, men var til tider litt upresise i avslutningene. Men totalt sett spilte de bra, og fikk beskjed om å fortsette å ha fokus, og være i bevegelse uten ball.

2. omgang begynte også jevnt, men så satte Haga inn et skikkelig rykk. De gikk fra 15-17 til 20-17, og da 18 minutter var spilt, så det ut som om Haga var på god vei mot seier. Men da fikk de 2 x 2 minutters utvisning på under 1 minutt, og måtte spille med 4 mot 6 en periode. Bækkelaget fikk 1 scoring i denne perioden, men også de pådro seg en 2 minutters utvisning. Haga fikk inn en scoring, mens Bækkelaget scoret 2 på rappen, og det stod 21-20 da det gjenstod 3 minutter av kampen. Noen sekunder senere scoret Haga, og Bækkelaget gikk ut med mann mot mann og fikk tak i ballen. De reduserte til 22-21, 2 minutter før slutt. Halvminuttet senere satte Marius Qvigstad inn dagens siste mål, og da dommeren blåste av kampen viste tavla 23-21 til Haga.

Det var en veldig fortjent seier, og en skikkelig laginnsats som gjorde at Hagagutta vant denne kampen. Ekstra moro var det at Jonas Søreng debuterte i helga, han er en god forsterkning for laget.

I februar og mars har G15 spilt en del jevne kamper, og har absolutt vært på høyden med alle de har spilt mot. Når de har tapt, har det stort sett vært av 2 grunner; kampen er jevn, og isteden for å spille hverandre gode, blir det for mye av at spillerne forsøker å score på egen hånd, uten at de har kjørt avtaler, eller at de blir spilt opp. En annen faktor, har vært at både pasninger og skudd har vært for dårlig, og det handler mye om fokus. Gutta vil mye, og har stor kapasitet når det gjelder å løpe. Så når de holder fokus og er tålmodige, viser de at de kan slå hvem som helst på motsatt banehalvdel.

Nå blir det påskeferie, og så gjenstår det 1 kamp etter påske.

Bilde og artikkel er hetet fra Haga sin hjemmeside

R&Å vendte marerittstart til storseier

Mangnus Krefting Hansen klinket til med to scoringer i seriepremieren inkludert et kremmerhus fra langt hold

 

4.div R&Å – Eidsvold Turn 2  7-2 (4-1)

Eidsvold Turn 2 måtte børste støv av flere tidligere spillere da laget serieåpnet borte mot R&Å onsdag kveld. Grunnen er at de ikke har lov til å bruke noen av spillerne som er tenkt å starte eller sitte på benken i den første seriekampen i NTL. Dermed var det også duket for comeback av den tidligere LSK-spilleren og nå trener for A-laget, Johan Anderseon.

Eidsvold Turn 2 med skremmeskudd i starten av matchen 

De som trodde at det ville bli lett match for R&Å, måtte tro om igjen. I alle fall i starten av matchen. Eidsvold Turn 2 sjokkåpnet med å ta ledelsen 0-1 etter åtte minutter ved Aksel August Strand. Etter at det verste sjokket hadde gitt seg, så tok hjemmelaget mer og mer over, og etter 24 minutter headet Nikolai Skaue inn utligningen. Noen minutter senere fikk R&Å en dødball som til slutt endre hos Magnus Krefting Hansen, som banket inn 2-1 til hjemmelaget. R&Å fortsatte å kjøre matchen, og tre minutter før pause snappet comeback-kid Arne Holter ballen fra en motspiller. Han forserte så mange meter, før han feide av gårde et velplassert skudd som sneik inn ved stolperoten. Rett etterpå fikk Krefting Hansen drømmetreff fra langt hold og dermed kunne Årnes-gutta gå til garderoben med en komfortabel 4-1 ledelse.

Komfortabel ledelse til pause – kontrollerte inn til solid seier i andre omgang

R&Å hadde god kontroll på matchen i andre omgang og lot ikke Eidsvold Turn komme til mange farligheter. 66 minutter ut i matchen var det dags for 5-1. Denne gangen kom målet etter at Jørgen Rasmus Johannessen ble spilt igjennom og var sikkerheten selv alene med Turn-keeperen. Bortelaget hadde lite å by på, men fikk ett trøstemål til da R&Å-keeper Amund Gjersøyen måtte ty til ulovligheter inne i boksen og dommeren blåste straffe. Den satte Aksel August Strand kontant i nettmaskene. Vertene var på ingen måte ferdigscoret for kvelden. Med ti minutter igjen spille så økte Eivind Sveinhaug til 6-2 og noen minutter senere så fyrte Arne Holter av gårde et skudd som gikk via en Turn-spiller og inn i mål. Dermed ble han i likhet med Magnus Krefting Hansen tomålsscorer i det som til slutt en meget fortjent 7-2 seier.

Neste kamp for R&Å er tirsdag 13.april. borte mot Lørenskog 2

R&Å stilte med følgende lag: Amund Gjersøyen, Patrick Elvethun Hansen, Robin Rognerud, Thomas Buseth, Fredrik Stenbro, Magnus Krefting Hansen, Arne Holter, Jørgen Johannessen, Eivind Sveinhaug, Nikolai Skaue og Martinus Slette Granum. Benyttede innbyttere: Mattis Haug og Hassan Aslam

 

Denne artikkelen er sponset av

Info fra R&Å før seriestarten  2023

Hovedtrener Trond Johnny LIen og assistenttrener Magnus Midling Larsen fortsetter trenersamarbeidet også i 2023

 

R&Å leverte en meget god sesong i fjor hvor de til slutt endte på 3. plass. I år har de slitt litt med skader og sykdom i oppkjøringsperioden, men fikk en opptur tross tap i cupkampen mot FUVO.

I kveld tar de i mot Eidsvold Turn 2 til årets første kamp i 4.divisjon. Der møter de et redusert Turn 2-lag som ikke har lov til å benytte noen av spillerne som er tenkt å spille første seriekamp (start og innbyttere) for Eidsvold Turn sitt a-lag i NTL.

Vi har tatt en prat med assistenttrener Magnus Midling Larsen, som kan fortelle at de gjennom hele oppkjøringen har slitt med skader og smårusk, men at de til tross for det føler seg klare til å starte sesongen.

Han forteller videre at de har trent ca tre ganger i uka og at årets målsetning er å plassere seg såpass høyt på tabellen at de kvalifiserer seg til neste års NM-kvalikk. Til info så tok Sørumsand i fjor den siste plassen gjennom å være det femte beste førstelaget i 4.div.

 

Hvem tror du vil kjempe i toppen av tabellen?

  • Ull/kisa 2 og EIF

Hvem tror du vil slite i bunnen av tabellen?

  • Vanskelig å spå. Det blir en veldig jevn divisjon. Det er også veldig avhengig av hvor mye andrelagene ønsker å beholde lagene sine i divisjonen.

Hvilken spiller hos dere selv har du størst forventning til i årets sesong?

  • Ønsker ikke å trekke frem noen spesielle. Vi har et lag bestående av mange gode individualister, men vi er først og fremst best sammen.

Hvem i laget tror du vil ta størst steg fremover i løpet av året?

  • Marcus Damstuen er en spennende 16-åring som kan utfordre de etablerte spillerne.

Hvem tror du blir toppscorer i avdelingen og hvem tror du blir lagets?

  • Kim Brenna avd toppscorer. Mads Hansen i R&Å

Hvilken spiller hos noen av de andre lagene kunne du tenkt deg i ditt eget lag?

  • Ingen

Hjemmeside/Facebookside

https://www.facebook.com/RaumnesArnes

Lokalavis som følger kampene?

Raumnes

Resultat treningskamper

28.jan   R&Å      1-4        Ull/kisa 2            Solhaug

02.feb   Blaker   1-1        R&Å      Damstuen

16.feb   R&Å      1-4        Hauerseter        Stenbro

24.feb   Hallingdal          1-4        R&Å      Mads, Damstuen, Hassan, Buseth

02.mar Kløfta    2-0        R&Å

11.mar R&Å      2-4        KIL 2      Aaserud, Solhaug

18.mar R&Å      1-2        FUVO    Martinus

 

Trener: Trond Johnny Lien

Assistrener: Magnus Midling Larsen

Spillere inn: Amund Gjersøyen (Kongsvinger IL Toppfotball), Jonas Heggestad (Eide og Omegn FK), Hassan Aslam (Kløfta)

Spillere ut: Truls Frogner (trapper ned pga trenerverv)

Stallen R&Å 2023

Keepere:Amund Gjersøyen (Kongsvinger IL Toppfotball), Sindre Nyhus, Mathias Scharning Lundberg (junior)

Forsvar:Fredrik Stenbro, Fredrik Stokkebryn, Patrick Hansen, Markus Grønvold, Marius Solhaug, Casper Ovell-Rolén (junior), Robin Rognerud, Jonas Heggestad (Eide og Omegn FK), Mikael Flisen

Midtbane: Martinus Granum, Magnus Krefting Hansen, Arne Holter (Kohlscheider BC), Jesper Aaserud, Magnus Finset, Thomas Buseth, Andreas Josefsen (junior), Jørgen Johannesen

Angrepsspillere: Mads Hansen, Marcus Damstuen, Eivind Sveinhaug, Petter Hanekamhaug, Noah Kopperud (junior), Vitali Ghelaga, Hassan Aslam (Kløfta), Jesus Marie Barutwanayo, Øystein Riise Pedersen, Nikolai Skaue

De fem første seriekampene

29/3  R&Å – Eidsvold Turn 2

13/4  Lørenskog 2 – R&Å

18/4  R&Å – Rælingen

24/4 Gjelleråsen 2 – R&Å

2/5   R&Å – Løvenstad

 

Denne artikkelen er sponset av

 

SkaRå utlignet til 22-22 med sju sekunder igjen å spille

Gutter 15 år Nivå 2 A-sluttspill SkaRå – Ull/Kisa 2 22-22 (12-9)

Søndag var det duket for lokaloppgjør i Neshallen mellom SkaÅ og Ull/Kisa2. To lag som kjemper på nedre halvdel og som trenger alle poengene de kan få. Hjemmelaget startet ballet med det som skulle vise seg å bli en morsom og underholdende kamp hvor både spill og mål kom i ”klaser”. 3-1 ble raskt til 4-5, før SkaRå fikk spillet til å sitte og skuddene til å finne veien til nettmaskene. Etter tretten minutter hadde de en komfortabel ledelse på 10-5, men Ull/Kisa 2 tok litt innpå slutten av første omgangen og til pause stod det 12-9.

SkaRå ga bort ledelsen på slutten, men reddet ett poeng

SkaRå holdt lenge gjestene på ett til tomåls avstand, men etter elleve minutter hadde Ull/Kisa tatt igjen vertene og utlignet til 16-16. Resten av matchen fulgte lagene hverandre som skygger, men med SkaRå hele tiden et lite hakk foran. Fire minutter før slutt ledet de med to mål, men så klinket bortelaget klarte å snu helt på slutten og med elleve sekunder igjen å spille tok de ledelsen 21-22. Hjemmelaget var lynkjappe med å hente ballen og med sju sekunder igjen å spille utlignet og fastsatte Viljar August Wahtne Guttormsen sluttresultatet til 22-22.

SkaRå stilte med følgende lag:  Sivert Eliassen, Theo Løse (1), Lars Mathias Elkjær Steffenstorpet (2), Viljar August Wathne Guttormsen (5), Sebastian Engeflaen Jansen (3), Daniel Thode Hegge (2), Sindre Tronbøl (4), Viktor Aleksander Sørlie (3), Kristian SKaarer (1), Sander Bærøy Paulsen (2 og Oskar Andreas Weng

 

Denne artikkelen er sponset av