Matilde Wenger fikk ny tillit av landslagssjefen

Nes-jenta Matilde Wenger fikk sine to første kamper med flagget på brystet da Norges J17 spilte dobbeltkamp mot Finland for en uke siden. 23.januar fikk hun 11 minutter som innbytter i 0-3 tapet. To dager senere fikk hun tillit fra start som høyreback i oppgjøret som endte 1-1.

 

I dag har landslagstrener Børje Sørensen tatt ut troppen til dobbeltlandskamp mot Danmark i Spania i perioden 12.-19. februar:

På den listen finner vi igjen Matilde Wenger, som dermed gjorde såpass godt inntrykk at hun får ny tillit.

Vi gratulerer 16-åringen og ønsker henne lykke til i landskampene mot Danmark

15.02. Norge – Danmark kl 15:00, Banus Football Center
18.02. Norge – Danmark kl 15:00, Estepona Football Center

 

Troppen:

Hanna Krogh – Rosenborg
Ina Raaum Andreassen- HamKam
Linnea Haugen – Kolbotn
Josefine Thorsnes Lefdal – Kolbotn
Andrea Buberg Sæteren – Tiller
Matilde Kornelia Wenger – LSK Kvinner
Thale Hauge – Bodø/ Glimt
Selma Jordfald – KFUM
Henny Thorhallsson – Kolbotn
Malin Book Dalsgård – Arna-Bjørnar
Linnea Holmsveen Moen – HamKam
Tilde Andersson – LSK Kvinner
Hedda Lium – Rosenborg
Liliana Malloul – Kolbotn
Anny Kerim-Lindland – Start
Frøya Brennskag – Dorsin – Rosenborg
Iselin Brualøkken – Gui
Elle Ulstein – KFUM
Estella Turflinger – Øvrevoll Hosle
Én keeper tas ut senere.

 

Denne artikkelen er sponset av

Romerike Sparkebank

Glimrende snuoperasjon av Hvam 2 J14 ga laget seier

 

Regionsserien jenter 14 år Linderud/Linje 5-2 – Hvam 2 13-14 (8-5)

Hvam 2 startet del to av årets sesong med tap og var på ingen måte favoritter borte mot Linderud/Linje 5-2 som de tapte klart for i serieåpningen i september.

Lå under med fem mål et godt stykke ut i første omgang

Oslo-laget kom best i gang fra start og var oppe i en tremålsledelse etter få minutters spill. Mia Korsgat-Arntzen scoret Hvam sitt første mål, men gjestene kom ikke nærmere enn to mål bak de første ti minuttene. Akkurat i det Hvam var i ferd med å komme skikkelig inn i kampen, scoret Linderud/Linje 5-2 tre på rappen og økte ledelsen til 8-3. Alt håp var imidlertid ikke ute, Hvam avsluttet førsteomgangen med å score de to siste målene, slik at pauseresultatet var 8-5.

God start og herlig avslutning ga Hvam seieren

Akkurat i det Hvam scoret sitt femte mål, fikk hjemmelaget en to minutters utvisning. Dette utnyttet gjestenes Ronja Moe Østli i starten av andre omgangen med score omgangens to første mål. Linderud/Linje 5-2 økte til 9-7, men trøkket Hvam-jentene gassen i bånn.  Moe Østli putta to nye mål og Hedda-Sofie Sveia Kirkeby fulgte opp med ett mål. Dermed hadde Hvam snudd kampen. Vertene klarte å utligne til 10-10 og senere 12-12, før Kampens toppscorer Ronja Moe Østli scoret sitt femte og sjette mål i andre omgang. Linderud/Linje 5-2 klarte å redusere en gang, men nærmere enn det kom de ikke og Hvam-jentene kunne slippe jubelen løs da dommeren blåste i fløyta en siste gang og det stod 13-14 på måltavla

Neste kamp for Hvam 2 er 11.februar, hjemme mot Bøler

Hvam 2 stilte med følgende lag: Julie Bratlie, Ine Marie Samuelsen, Nina Justyna Bielawa (1), Marte Aaslie Asphjell (2), Aurora Wahl, Mia Korsgat-Arntzen(1), Sara-Helen Benjaminsen Holseth (1), Maria Bunes (1), Hedda-Sofie Sveia Kirkeby (2) og Ronja Moe Østli (6)

Denne artikkelen er sponset av

Einedomsmegler 1 2021

R&Å-damene slo Eidsvold Turn med fire mål

Med god hjelp fra heiagjengen til J/G7, så klarte R&Å-damene å dra i land en viktig seier mot Eidsvold Turn

4.divisjon   R&Å – Eidsvold Turn 27-23 (12-12)

R&Å-damene har vært gode på hjemmebane og stod med kun ett tap før de tok i mot bunnlaget Eidsvold Turn til match i Neshallen søndag. Vertene var favoritter og fikk også en pangstart på oppgjøret. Med fem forskjellige målscorere hadde R&Å opparbeidet seg en 5-1 ledelse før det var spilt åtte minutter. Det meste gikk lagets vei det første kvarteret, men så ble det mørkt, bekmørt.

Gikk fra å ha god kontroll til å slippe inn sju mål på rad

I løpet av en femminutters periode pådro Årnes-jentene seg to 2-minuttersutvisninger Gjestene fra Eidsvold utnyttet dette til det fulle og gikk fra å ligge under 8-4 til å ta ledelsen 8-11. Heldigvis klarte R&Å å ta seg sammen og avsluttet omgangen som de startet. Thelise Alvilde Hærnes Gundersen scoret to, mens Astrid Sofie Mobæk og Hedda Rønaas scoret ett hver. Bortelaget scoret ett mål de siste sjuminuttene, dermed gikk lagene til pause på stillingen 12-12.

Avgjorde matchen i starten av andre omgang

R&Å føyk ut av startblokkene som en rakett og avgjorde matchen mer eller mindre i løpet av fem minutter. Med seks mål på rappen hadde hjemmelaget fått tilbake roen og tropen på at dette skulle de klare å dra i land. Gjestene fra Eidsvold prøvde sitt beste og var som nærmest da de reduserte til 24-22 med fem minutter å spille. Da var det bare å sette på turboen og med scoring to nye scoringer av Thelise Alvilde Hernes Gundersen og ett av Emma Bekkeli avgjorde de matchen. Til slutt stod det 27-23 mål måltavla.

Thelise Alvilde Hernæs Gundersen ble hjemmelagets toppscorer med 7 nettkjenninger. Neste kamp for R&Å er 15.februar, borte mot serietoer EIF

R&Å stilte med følgende lag: Ida Kristine Løse, Astrid Sofie Mobæk (1), Stine Alstad Quille (1), Martine Aas Railton (2), Ane Buskenes Andersen (6), Nora Dølvik Lier (1), Emma Bekkeli (1), Sofie Cornelie Høilund Bråthen, Anita Torp (1), Thelise Alvilde Hernæs Gundersen (7), Hedda Rønaas (3), Stine Opsann Findalen (3) og Mia Terese Dahl (1)

 

Denne artikkelen er sponset a

Nes med sliteseier over et tøftspillende Skiens-lag 

Jonas Brevik vartet opp med noen solide redninger da Nes Ik trengte det som mest

Skien – Nes 1-5 (1-2,0-1,0-2)

Nes IK har spilt to kamper i helgen. Lørdag tok laget turen til Skien og møte med en motstander som lå midt på tabellen

Vi møtte et lag vi ikke viste for mye om, men de har levert en del gode kamper og har en bred og god stall, konstaterte Nes IK-trener Terje Kristiansen før kampen.

Pga sykdom og jobb stilte Nes Ik med en litt tynnere stall enn ønsket. Men spillerne var tente på å fortsette den gode trenden laget var inne i.

Simen Knutsen måtte forlate banen med skade

Nes IK fikk en pangstart på matchen og allerede etter ett minutt satte Joakim Sandvold inn lagets første mål, noe som ga hele laget en god følelse. Det viste seg raskt at Skien var et lag som spilte tøft, og etter fem minutter ble Simen Knutsen taklet unødvendig hardt med det som resultat at han endte på legevakten med brist i ribbein. Han er trolig ute i 2-3 uker.

Men Nes-spillerne fortsatte å spille sitt spill og første rekka var frempå og doblet ledelsen etter at Thomas Petterson fant Daniel Donborn, som var siste mann på pucken før den føyk inn i nettmaskene. Mot slutten av perioden bølget spillet frem og tilbake og Skien fikk til slutt en redusering.

Nes Ik avgjorde da kampen vippet

Andre periode startet som første, spillet bølget frem og tilbake, men en god Jonas Breivik i Nes-buret vartet opp med flere gode redninger. Ti minutter ut i perioden fikk gjestene fra Nes straffe som Daniel Donborn satte sikkert i mål. Det var et særdeles viktig mål der man følte at det laget som scoret, ville få ekstra tenning. Og stedet for 2-2, så gikk Nes opp til 1-3.

Skien gikk hardt ut i tredje periode, men klarte ikke sette sjansene sine. Nes holdt tett bakover og satte både 1-4 og 1-5 før sluttsignalet gikk.

  • Vi vinner en fortjent seier etter en ganske tøff match, hvor vi også mistet en spiller i løpet av kampen, forteller Kristiansen til Nes-Sporten etter kampslutt.

BB: Thomas Petterson

Mål:

0-1 Joakim Sandvold – Dan Mathis Randem-Svendsen

0-2 Daniel Donborn – Thomas Petterson

1-3 Donborn (Straffe)

1-4 Donborn – Ole Marius Bjørnslett – Sandvold

1-5

1-5 Bjørnslett – Donborn

1-6 Donborn – Wikstrand

1-7 Donborn – Bjørnslett – Liknes Østby

2-7

Laget: Keeper: Jonas Breivik, Mattis Karlsen

Daniel Donborn, Bjørn Sverre Liknes Østby, Bendik Halvorsen, Thomas Petterson, Carl-Johan Sparf, Jørgen Arnesen, Joakim Sandvold, Simen Knutsen, Michal Srogocik, Ole Marius Bjørnslett, Dan Mathias Randem-Svendsen

 

Vi kommer tilbake med referat fra søndagens mot Rosenhoff

 

Denne artikkelen er sponset av

Tilbakeblikk fra 2012. Fenstad SK rykket opp

Bak fra venstre: Frode Karlsen, Stian Bøsterud, Raymond Sten Andersen, Torbjørn Granmo, Jonas Østvold,Trond Einar Finstad, Pål Ivan Nerbråten, Pål Inngjerdingen, Anders Gigernes, Trond Svindal, Thomas Bekkeli og Andé Woldsnes. Foran f.v: Henning Kårstad, Tom Remy Bekkeli, Christian Stensvold, Ole Georg Finstad, Tor Holmgren, Tom Robin Brenna, Andreas Hellerud og Morten Munkelien

På en svært overbevisende måte banket Fenstad SK motstander Kurland med 4-0 i sesongens siste match på Vestsiden stadion. Dermed var klubben klar for opprykk til 5.divisjon, det til tross for at laget ikke hadde trent siden sommerferien.

Tor Holmgren og Tom Robin Brenna ble lagets desidert mestscorende med henholdsvis 26 og 25 mål hver

 

6.divisjon 2012

1 Flisbyen 2 22 16-4-2 91-30 52
2 Fenstad SK 22 16-3-3 104-40 51
3 Kurland 22 16-0-6 66-34 48
4 Leirsund 22 13-3-6 70-40 42
5 Ytre Rælingen 22 11-2-9 68-51 35
6 Strømmen 3 22 12-0-10 66-66 35
7 Hauerseter 2 22 9-3-10 60-71 30
8 FUVO 2 22 7-1-14 61-106 22
9 Skjetten 2 22 6-3-13 55-79 21
10 Fet 2 22 5-4-13 68-74 19
11 EIF 2 22 6-0-16 49-86 18
12 Skogbygda 22 3-1-18 33-114 10

 

Denne artikkelen er sponset av

Fjelds FM mat

R&Å henter ytterliggere to spillere fra FUVO

Fredrik Lillebekk

R&Å har tidligere signert Sigurd Flekke Mathiesen. Nå har klubben hentet ytterligere to spillere fra FUVO.

 

R&Å har forsterket laget med Fredrik Lillebekk fra FUVO. Den snart 21 år gamle løpssterke midtbanespilleren fikk med seg 21 kamper for FUVO i Norsk Tipping-ligaen i løpet av sine to år i klubben. Fikk også med seg opprykk til 5.divisjon med rekruttlaget i 2023.

Kommer opprinnelig fra Eidskog hvor startet å spille fotball. Gikk i 2019 til Kongsvinger, hvor han spilte G16 og G19. Var en tur innom Sander i 4.divisjon i 2021, før han vendte tilbake til Kongsvinger. Rakk å få med seg en kamp for KIL 2 i NTL i 2022, før han meldte overgang til FUVO.

 

På ”deadline day” 11.september 2023 meldte Jørgen Johannessen overgang fra R&Å og til FUVO. 21-åringen fra Brårud fikk sin debut på A-laget til R&Å i cupoppgjøret mot FUVO tidligere samme år og endte på 16 kamper og 5 mål for de blåkledde. Midtbanespilleren fikk med seg fire kamper og scoret ett mål for FUVO 2 på deres vei fra 6.til 5.divisjon

 

Denne artikkelen er sponset av

Tilbakeblikk fra 1996. Haga-damene spilte kvalifisering til 2.divisjon

Bak fra v: Cecilie Karlsen, Merethe Bræin, Monica Nilsen, Katharina Kildal, Heidi Jacobsen, Anne-Grethe Engen og Line Thomassen. Midten fra v: Hege Eilertsen og Heidi Evensen. Foran fra v: Borghild Holtung, Kristin Sørby, Nina Askildt og Vivi S. Olsen (foto hentet fra Raumnes)

 

Haga-damene leverte en strålende sesong i 1996. Bruntrøyene avsluttet sesongen med 13 strake seiere, noe som førte de opp på 2.plass i 3.divisjon. Det betydde at laget endte på kvalifisering til 2.divisjon.

De leverte en kjempeinnsats i kvalifiseringen, men det holdt dessverre ikke til opprykk til 2.divisjon

Bilder og filmsnutt fra treningskampen mellom Oppsal og FUVO

Alle målene i 2-2 matchen ser du her

 

 

Denne artikkelen er sponset av