Ådne Gigernes legger opp som skiløper

22 år gamle Ådne Gigernes la i helgen ut et innlegg på facebook der han skrev at en ryggskade har gjort sitt til at han nå velger å legge skiene på hylla.
Her kan dere lese selv hva han la ut
Legger opp som 22-åring
Etter mye vurdering har jeg bestemt meg for at alt har en ende. En ryggskade har dessverre tvunget meg til å ta denne avgjørelsen før jeg hadde tenkt. En vond avgjørelse å ta sammen med pappa, men godt nå i etterkant. Ble veldig tøft å gå på trening for å ha det vondt på slutten, det er ikke slik det skal være.
Det har vært en utrolig reise som har vart store deler av mitt liv og det gjør jo avgjørelsen bare så tung å ta.
Igjennom mange gode år i Nes Ski og oppleve viktigheten av et godt og trygt treningsmiljø med en rekke personer som trolig vil følge meg livet ut gikk veien videre til Team Bygdø på i slutten av junior årene da det ble få på min alder i Nes Ski. Team Bygdø ble en ny kick start jeg trengte for å ta steg videre og nye skivenner ble skapt. Det ble en kulturendring og en ny retning ift treningsfilosofi som bygget min fysikk, teknikk og kapasitet videre.
Deltatt i to VM og har en World Cup seier på rulleski
Opplevelsene har vært mange og mine aller beste opplevelser kommer nok fra rulleski. Har deltatt i to VM i rulleski og gått mange world cup renn i rulleski og fått med meg en world cup seier også! Så må jeg si at seieren i Allianseloppet smakte bra! Men etter å ha strevd igjennom junior tiden og endelig få lov å gå Norges Cup finalen var stort etter et år i Team Bygdø.
Mange som har hjulpet han på veien, men størst takk går til mamma og pappa
Takker alle som jeg har møtt på min vei som på en eller annen måte har bidratt. Men noen må nevnes ift å ha bidratt ekstra. Fred Arild Elverhøi som en fantastisk trener og samtale partner igjennom mange år i Nes Ski. Julius Solheim og Sondre Sundby som så potensialet og tok meg inn i Team Bygdø og som startet en ny reise. Onkel Marius har alltid vært der og vil alltid være der og har betydd veldig mye for meg. Og sist og ikke minst mamma og pappa som har stått ved min side hele veien og brukt utrolig mange timer på meg i alle disse årene. Har ikke tall på hvor mange timer pappa har i smøreboden i alle disse årene, det er mange…
Nå starter et nytt kapittel i mitt liv og det blir å gjøre ferdig utdannelsen min og komme meg i full jobb etter hvert. Skal også starte opp med en trenerutdannelse, så trener du/dere trener er det bare å ta kontakt.
Takk for meg!
Denne artikkelen er sponset av
Gunnar Holth Grusforretning

Bildeserie fra kampen mellom FUVO og Grorud U21

Denne bildeserien er sponset av

Alfa-trafikkskole

 

Fjelds FM mat

Treningskamp. FUVO mot Grorud U21 1-1

FUVO – Grorud 1-1 (0-1)

Fortjent Grorud U21 ledelse til pause

FUVO har så vidt øvd litt på det nye 4231-systemet til trener Jonny Hanssen, men søndagens match var første gangen systemet ble prøvd i kampsituasjon. Det fungerte ganske dårlig de første 45 minuttene. Hjemmelaget  sleit med å komme oppi et spillende Grorud lag. Det var ikke noe å si på at gjestene gikk til pause med 0-1 ledelse. Målet kom etter klikk-klakk spille rundt 16-meteren som endte med at ballen ble tredd igjennom til en Grorud-spiller som rundet Andre Thomsen før han trillet ballen i det tomme buret. Da var det spilt ti minutter. I tillegg til scoringen hadde Grorud en suser i stolpen og et kanonskudd i tverrliggeren.

FUVO på sin side skapte svært lite. Et par nesten sjanser og en god mulighet ved Andreas Lundgren, der bortelagets keeper mesterlig reddet var beholdningen fra hjemmelagets side i første omgang.

FUVO hevet seg i andre omgang og utlignet helt på tampen

FUVO gjorde noen små endringer i andre omgangen som gjorde sitt til at kampen forandret kampbildet til det bedre for vertene. Midtbanen kom tettere oppi, noe som gjorde at Grorud skapte veldig lite offensivt, samtidig som hjemmelaget klarte flytte spillet høyre opp i banen. Spesielt i siste halvdel av andre omgangen viste FUVO seg som det beste laget. Med ti minutter igjen å spille fikk Kristoffer Bugge ballen i en god posisjon inne i boksen, men avslutningen ble så som så. Vertene jaget utligning, kom til flere dødballer og med fire minutter igjen å spille fikk FUVO corner som Noah Veiby slo nydelig inn inn på hodet til Tomas Holmestad, som headet ballen kontant i nettmaskene.  Flere mål ble det ikke og kampen ebbet ut med 1-1, noe FUVO kampen sett under ett må si seg mest fornøyde med. Men det var på ingen måte ufortjent. Spesielt med tanke på at de hevet seg tre hakk fra første omgangen, og kjempet til et uavgjort resultat mot et godt spillende Grorud U21-lag.

FUVO stilte med følgende lag: Andre Thomsen, Heine Risvik Paulsen Thomas Brekken, Thomas Holmestad,  Hassan Al-Shimray , Tobias Solem Karlsen, Noa Veiby, Nicklas Brenna Karlsen, Andreas Lundgren, Mads Rismoen og  Kristoffer Bugge,

Benyttede innbyttere: Garib Gerkondani, Oliver Nøvik og Sebastian Wang

 

Tomas Holmestad utligner her til 1-1

 

Bildeserie kommer i morgen

Denne artikkelen er sponset av

 

Vilde Holt til topps i sesongens første løp

Enduro-utøveren Vilde Marie Holt gikk til topps i sin respektive klasse i gårsdagens Vinternslitern 2022 i regi av Solør MCK. 20-åringen hadde ikke kjørt på snø siden forrige vinter, og var derfor ekstra spent på sesongpremieren. Jenta fra Skogbygda har trent store deler av vinteren i Portugal, og er snart i gang for fullt med internasjonal kjøring.

Matilde Holt skrev følgende på sin facebookside:
Vintersliter’n 2022
Sesongens første løp fikk ikke gått bedre. 1. plass på vintersliter’n i dag🏆☺️. Har ikke kjørt på snø siden forrige vinter, så jeg var litt spent på hvordan det skulle gå, men det gikk kjempe bra. Tusen takk til Solør MCK for Et supert arrangement, en super bane og hyggelige banemannskap🤩 gleder meg til neste løp hos dere❤️
Tusen takk til alle i Gokopp gjengen❤️
Sesongen er i gang🤗.

Hvam Bordtennis startet bra, men tapte for et ungt Fornebu BTK3

Hvam bordtennis spilte søndag sin første kamp siden 5.desember mot et ungt Fornebu BTK 3-lag.  Det startet veldig bra for de mer rutinerte Hvam-spillerne. Laura Krumina vant den første kampen 0-3, men Wijciech Wysocki tapte den andre med de samme sifrene. Hubert Maciniak og Per Øivind Bodding ga Hvamsingene tro på seier etter at de begge vant sine singel kamper. I den fjerde kampen var det klart for dobbel match. Men til tross for at  Hubert Maciniak&Per Øivind Bodding ledet 2-1 i sett, så endte det til slutt med 2-3 tapt. Seieren ga de unge motstanderne ekstra energi, mens det motsatte skjedde med Hvam-spillerne. De fem siste kampene endte alle med tap.

 

FORNEBU BTK 3 HVAM IL 7 – 3
A4 Mikkel Berg Torpe B3 Laura Krumina 4-11, 5-11, 9-11 0-3 0-1
A1 Philip Aasen B2 Wojciech Wysocki 11-8, 11-6, 11-8 3-0 1-1
A2 Petter Mortensen B1 Hubert Marciniak 9-11, 10-12, 6-11 0-3 1-2
A3 Michael Farnes B4 Per Ø Bodding 11-13, 9-11, 6-11 0-3 1-3
AD1 Philip Aasen
Mikkel Berg Torpe
BD1 Hubert Marciniak
Per Ø Bodding
10-12, 11-8, 9-11, 11-7, 12-10 3-2 2-3
AD2 Petter Mortensen
Michael Farnes
BD2 Laura Krumina
Wojciech Wysocki
11-9, 11-7, 9-11, 11-7, 11-9 3-2 3-3
A1 Philip Aasen B1 Hubert Marciniak 6-11, 11-7, 11-7, 11-7 3-1 4-3
A2 Petter Mortensen B2 Wojciech Wysocki 11-7, 11-9, 11-6 3-0 5-3
A3 Michael Farnes B3 Laura Krumina 6-11, 11-9, 11-7, 9-11, 11-4 3-2 6-3
A4 Mikkel Berg Torpe B4 Per Ø Bodding 11-4, 11-5, 11-9 3-0 7-3

 

Denne artikkelen er sponset av

 

Tilbakeblikk fra 2004. Lagbilde av Skogbygda lillejenter 10 år

Bak fra venstre: Trener Marianne Fjellvang, Malin Olsen, Stine Engeflaen, Martine Sjølivangen, Maren Sjøli Hagen, Cicilie Ramsrud Johansen og Lise Pedersen. Foran fra venstre: Guro Sjøli Hagen, Vibeke Stausland, Malin J. Olsen, Madelen Fjellvang og Stine Fossen

 

Denne artikkelen er sponset av

Kajsa Anette Bråten sendte Hasle-Løren til topps på tabellen

Emilie Ilseng Kristiansen reddet alt som var mens Kajsa Anette Bråten ble matchvinner

Stavanger Oilers – Hasle-Løren 1-2

Serieleder Stavanger Oilers taper meget sjelden kamper og hjemme i DNB Arena har ikke laget tapt på over 2 år. Sist gang det skjedde var 2.februar 2020. Før fredagens møte hadde Stavanger og Hasle-Løren like mange poeng, men hjemmelaget hadde fire kamper mindre spilt. Uansett, Stavanger Oilers har i flere år “eid” tabelltoppen.

Fredag stod Emilie Ilseng Kristiansen som en gud og reddet 37 av 38 skudd og endte med en redningsprosent på 97,4. Hasle-Løren tok ledelsen 14:26 ut i tredje periode og så ut til å gå mot sin niende strake seier, men med fire fattige sekunder igjen å spille så utlignet Stavanger Oilers til 1-1. Ingen klarte å score i sudden death, dermed måtte det straffer til. Ingen klarte å score på de elleve første straffene, så var det duket for kampens yngste, 14 år gamle Kajsa Anette Bråten. Hun steg frem mot hjemmelagets keeper og gjorde det ingen andre hadde klart før henne, hun fant veien til nettmaskene gjennom å sette pucken mellom beina på målvakten. Med den scoringen sendte hun Hasle-Løren til topps på tabellen.

Hasle-Løren damene får ikke tid til å suge på tabelltoppkaramellen mer enn i noen timer, for allerede lørdag er det duket for nytt oppgjør mellom Norges to beste hockeylag på damesiden.

Emilie Ilseng Kristiansen vartet opp 37 redninger på 38 skudd i kampen, i tillegg til at hun reddet samtlige seks straffer.

  1. Hasle Løren 23 kamper 54 poeng
  2. Stavanger Oilers 19 kamper 53 poeng
  3. Gruner 24 kamper 32 poeng

 

Denne artikkelen er sponset av

 

 

 

Hvem var først ute med “Guds hånd” ?

I VM-kampen mellom Argentina og England i 1986 scoret Diego Maradona med det som senere ble omtalt som “Guds hånd”. Vi kom for litt siden over et bilde fra 1970-tallet hvor FUVO-spiller Borgar Hansen var i nøyaktig samme situasjon. Spørsmålet er om Maradona rett og slett bare er en halvdårlig kopi av Hansen?

 

Denne artikkelen er sponset av

Hasle-Løren med to nesbuer kjemper om serieledelse

Hasle-Løren med to tidligere Nes IK spillere som to av lagets viktigste spillere reiser i dag til Stavanger for å spille tre meget viktige kamper fredag, lørdag og søndag mot serieleder Stavanger Oilers.  Emilie Ilseng Kristiansen og Kajsa Anette Bråten har sammen med laget hatt en meget god sesong og er i kanonform etter åtte strake seire. Hasle-løren gikk på tre ettmålstap sist gang lagene møttes, men har nå endelig kommet opp på like mange poeng som serielederen. Med den selvtilliten laget nå har opparbeidet seg så reiser de til Stavanger med tro på å reise derifra med flere poeng i sekken.

Vi ønsker jentene lykke til

Bambusa-ligaen

1 Stavanger Oilers 18 126-14 52
2 Hasle-Løren 22 94-33 52
3 Gruner 23 79-82 29
4 Vålerenga 19 48-93 24
5 Wing 21 87-140 16
6 Storhamar 21 30-102 13

 

Denne artikkelen er sponset av

Bildeserie fra J17 kampen mellom FUVO og Fjellhamar

Denne bildeserien er sponset av

NaprapatTeamet