Tilbakeblikk fra 2013. FUVO-boksere med “Gullrush” i NM

 

Hasan Zakrijev herjen i NM-finalen, og han sikret med dette FUVOs første NM-gull i ordinær boksing. Adam Shagar og Dzjjoar Ozdamirov vant og hvert sitt NM-gull

Etter seieren sa unggutten følgende til avisen Raumnes.

  • Det var en deilig seier, og vi har forberedt oss godt. Jeg har trent hardt for dette, og det var en god følelse å motta NM-gullet sier den da 16 år gamle Hassan Zakrijev

Boksetalentet fra Årnes var ute med en skade i nesten ett år, men trente knallhard for å komme tilbake. Under NM beviste han at formen aldri før har vært bedre og betalingen var NM-gull.

På den første treningen etter mesterskapet valgte Hassan å gi gullmedaljen til trener Tor Øverby.

  • Tor fortjener denne gullmedaljen. Han har store mål for meg og han legger hele hjertet sitt i bokseklubben. Uten hans hjelp hadde jeg aldri nådd dette målet, og han fortjener denne medaljen mer enn meg. Jeg vil vise min takknemlighet, sier Zakrijev til Raumnes,

FUVO deltok med hele ni boksere i mesterskapet og kunne reise hjem med seks medaljer, tre gull og tre sølv.

Trener Tor Øverby kunne etter NM-gullet fortelle at Hassan bokset fenomenalt, og han vant helt overlegent. Han slo fra alle kanter og i den tredje runden måtte motstanderen ta telling. Han leverte en meget sterk prestasjon, og sørget for en ny milepæl i klubbhistorien

I diplomklassen sørget Adam Chagev og Dzjohar Ozdamirov for ytterligere to gull, mens bokserne Emilian Kruzka, Apti Ylasov og Dzjunit Ozdamirov, reiste hjem med hvert sitt NM-sølv

 

En meget fornøyd gull vinner Hasan Zakrijev

Denne artikkelen er sponset av

Tilbakeblikk fra 2013. R&Å-herrene tapte stor mot Fjellhamar

Bak fra venstre. Martin Høiby, Lars Flomark, Robin Nicolaysen, Harald Johansen , Jan Arild Hoel , Marius Løken og Tom Martinsen, Foran: Thomas Valby

R&Å hadde i mange år et godt herrelag, men det de siste tjue årene har det ikke vært mange ganger laget har stilt lag. I 2013 startet de imidlertid opp igjen hadde 25 karer som hadde sagt at de var interesserte, men det var rundt 10-15 som møtte på de fleste treningene. i 2.runde i cupen cupen møtte det nystartede laget 1.divisjonslaget Fjellhamar til match. Der fikk de kjenne på at det er forskjell på et nystartet lag i 5.divisjon og ett lag fire divisjoner høyere opp. Litt rustne mannfolk pådro seg også to røde kort i kampen som endte med hele 10-62 seier til gjestene fra Fjellhamar

Denne artikkelen er sponset av

Oppsummering vårsesongen for Hvam-damene

Hvam damelag 7er fotball

Vårsesongen er over for 2023 og damene har spilt seg gjennom 9 kamper. Det har vært en sesong hvor laget har gått gjennom hele følelsesspekteret med både seiere, tap og uavgjort.

Vi, som sikkert mange andre lag, var et mindre antall spillere gjennom vinteren og vi var på et punkt usikre på sesongen. Det endret seg utover våren og vi er nå en god gjeng på ca 20 spillere og med to keepere😊 Det er veldig gøy at vi har en stor spillerstall

Damelaget er blitt en god gjeng, selv med sprikende alder på spillerne, men det er en styrke i dette laget, og det synes både på og utenfor banen. Alle tas godt imot, og gjennom sesongen så har vi sett hvordan laget støtter opp om hverandre, både som enkeltspillere og som lag!

Vi havnet midt på tabellen i vår, på 6 plass, men laget har nok noen små ambisjoner om å gjøre det bedre til høsten 😊 Vi har hatt en del gode kamper, med mye godt spill fremover, men vi har litt å gå på med å holde ut kampen, slik at vi unngår å slippe inn baklengsmål de siste 5-10 minuttene.

Vi har nå tatt en velfortjent sommerferie og hviler beina før høstsesongen starter i august!

Damelaget ønsker alle en god sommer 😊

 

Denne artikkelen er sponset av

Robin Rognerud reddet ett poeng for R&Å i bortemøte med E.Turn 2

Robin Rognerud reddet ett poeng for R&Å

4.div  Eidsvold Turn 2 – R&Å 2-2 (2-0)

Med kun en seier på de sju siste matchene reiste R&Å til Myhrer med et håp om trepoenger i møte med et Eidsvold Turn 2-lag som lå på tredjesisteplass. I seriepremieren i våres vant R&Å7-2 og en ny seier ville gjøre veldig godt før laget tar sommerferie.

R&Å lå under med to mål til pause

Eidsvold Turn sitt rekruttlag tok ledelsen 1-0 etter 38 minutter ved Fredrik Weaas. Seks minutter senere doblet toppscoreren i 4.divisjon, Julian Jappée Henriksen ledelsen med sitt 15.seriemål for sesongen.

Rognerud med sjelden scoring

Hjemmelag så ut til å gå inn mot en komfortabel seier, men med under et kvarter igjen å spille våknet Årnes-spillerne til live. Nikolai Skaue ga nytt liv i kampen da han reduserte til 2-1 med sitt åttende seriemål for sesongen. Bortelaget presset på for utligning og i det 89.minutt fant Robin Rognerud veien til nettmaskene for første gang siden 2017. Og med det utlignet han til 2-2 og reddet ett poeng.

R&Å tar sommerferie på 10.plass med 18 poeng etter 14 kamper. Det er et godt stykke unna hva laget hadde håpet på, men veien opp er kort. Til Lørenskog 2 på femteplass er det kun fem poeng og det er heller ikke mer enn åtte poeng opp til Rælingen på tredjeplass. Åtte poeng er også samme antall poeng det er ned til Gjelleråsen 2 på nest siste.

R&Å stilte med følgende lag: Amund Gjersøyen, Marius Solhaug, Robin Rognerud, Fredrik Stenbro Andersen, Patrick Elvethun Hansen, Thomas Buseth, Martinus Slette Granum, Eivind Sveinhaug, Arne Holter, Petter Hanekamhaug og Nikolai Skaue. Benyttede innbyttere: Mikolaj Andrzej Liber, Jørgen Aaserud og Marcus Solberg Damstuen

 

Denne artikkelen er sponset av

Anders Kvalness ble matchvinner på overtid da Skogbygda slo Nittedal 1-0

8.divisjon  Skogbygda – Nittedal 1-0 (0-0)

Etter å ha fått så hatten passet i bortemøte med Rælingen 2 i forrige match, så var det et revansjesugent Skogbygda-lag som tok i mot Nittedal til kamp på eget naturgress. Trener Daniel Heimnes var fullstendig klar over at alt annet enn seier ville bety et farvel til en topp to plassering.

  • Det var en tøff kamp mot ett lag som hadde som mål å kjempe oss i senk. Vi fikk en god start, og burde tatt ledelsen tidlig, men vi brenner ett par store sjanser. Så mister vi litt grepet, og sliter litt med intensiteten og mann-mann markeringen til Nittedal i en periode, forteller treneren til Nesfotballen.

Måløst til pause

Etter den innlagte vannpausen ble Skogbygda-spillerne enige om å stå litt høyere, og ta Nittedal for eget grep. Gutta responderte godt på det, og var herifra og ut veldig gode. Hjemmelaget kom likevel ikke til de aller største sjansene, og Nittedal forsvarte seg godt i egen boks.

  • Jeg synes vi har god kontroll på Nittedal defensivt, selv om dem kommer på noen skumle overganger og til en del innlegg.

Skogbygda klarte å avgjøre på overtid

I andre omgangen gikk Nittedal enda høyere ut, og tok vertene litt på senga. Skogbygda demmet godt opp for det gjestene hadde å komme med, men de brukte litt lengre tid på å skape noe selv.

  • Så begynner blant de mer frustrerende omgangene på en stund. Vi tar over initiativet kampen, og har en lang periode der vi skaper nok sjanser til å score både en og to ganger. Etter hvert som vi blir mer desperate og sender flere folk frem, får Nittedal skumlere og skumlere overganger. Kampen ligger å vipper helt frem til overtiden. Ett par minutter på overtid, kaster Emil Holen ett langt innkast, som Gaute Borgenholt vinner duellen på to ganger, før ballen daler i retning Anders Kvalness. Som tar ned ballen, og kaldt som en fisk bredsider kula i det lengste hjørnet og 1-0.

Dommeren la til mye overtid, og det blir flere minutter der Skogbygda står og stanger unna utlikningsforsøkene til Nittedal. Hjemmelaget holdt unna frem til siste spark på ballen, da Nittedal brenner en gigantisk sjanse. Etter en alt for lang kamp kunne endelig Skogbygda-gjengen slippe jubelen løs

  • Alt i alt en godt gjennomført kamp fra vår side. Bra kontroll defensivt og skaper til slutt mer enn nok til å vinne kampen tidligere. Skulle kanskje ikke gjort det så spennende som det ble, men er disse kampene som er utrolig godt å vinne. Kjempe boost før ferien å vinne på denne måten. Stor kudos til alle for viljen de siste 15 minuttene, og at man legger forrige kamp bak seg, sier en stolt Daniel Heimnes til Nesfotballen etter kampslutt.

Seieren betyr at Skogbygda tar sommerferie på 4.plass med 16 poeng, men med kun tre poeng opp til Lørenskog 4 på andreplass. Rælingen 2 topper 8.divisjon og er på god vei mot opprykk som ett av to lag.

Skogbygda stilte med følgende tropp: Piotr Sobieszczuk, Eivind Husås, Tobias Monsrud, Jørgen Kårstda, André Skogheim, Stefan Emil Lund Frantzen, Axel Dybvig, Kasper Aanerud, Gaute Borgenholt, Niklas Holm Martinsen, Jørgen Westvang, Markus Sæter, Kenneth Nordli, Jan Niklas Hagen, Emil Holen og Anders Kvalness

 

Denne artikkelen er sponset av

NaprapatTeamet

Hvam tapte mot Fet. Tar sommerferie på 4.plass

5.div  Fet – Hvam 3-0 (2-0)

Hvam har etter en trøblete start med masse baklengsmål og tre strake tap etter seier i seriepremieren, tatt godt med poeng. Bunnen ble nådd med 0-9 mot Blaker i den femte serierunden. Det gjorde nok noe med gruppa, for etter den kampen har laget levert mange gode resultater.

16.mai ble feire med 3-2 seier over Skedsmo 2 og siden spilte laget ytterliggere fire kamper uten tap. Totalt ble det 13 poeng på fem kamper og plutselig var Hvam å regne med i toppen av 5.divisjon. I de to siste matchene før ferien har laget møtt nr 2 og 4 og tapt begge kampen.

I den siste kampen, som gikk mot Fet, så ble mye avgjort med to Fet mål i løpet av to minutter midtveis i første omgang. Tidligere G16-landslagsspilleren Lasse Bergan Foss scoret det første, mens Vebjørn Sangnæs putta det andre. Hvam kom aldri helt opp mot sitt beste og rett før slutt fastsatte Marius Tolcsiner sluttresultatet til 3-0 til Fet.

Det eneste Hvam-spillerne tar med seg fra kampen på Fedrelandet er 1901 myggstikk. Lillestrøm er et kjent mygghull, Fedrelandet er kanskje et enda verre mygghøl.

13.juni tapte Hvam 2-6 hjemme for Skjetten 2, men Skjetten 2 benyttet en spiller som skulle sonet for fire gule kort. Protest ble lagt inn og resultatet ble satt til 3-0 til Hvam

Hvam tar nå sommerferie på en sterk 4.plass. Etter 11 spilte kamper har lag skaffet til veie 19 poeng, noe som må sies å være mer enn godkjent så langt i sin første sesong i 5.divisjon

Hvam stilte med følgende lag:Henrik Risvik Paulsen, Simen Andreassen, Julian Risvik Paulsen, Anders Norum, Simen Scharning, Gøran Haga, Joachim Lihus, Simen Holter, Tony Kristiansen, Henning Torgnesskar og Simen Liro. Benyttede innbyttere: Sebastian Munthe Øvrum, Even Dahl, Jone Risvik Paulsen, Eskil Engebretsen og Stian Bøsterud

Denne artikkelen her er sponset av

Bilder fra G13 kampen mellom FUVO og Kløfta

Denne bildeserien er sponset av

Sluttreferat. Mye kriging, men ingen mål da FUVO og Brumunddal spilte 0-0

NTL FUVO – Brumunddal 0-0 (0-0)

Brumunddal kom til kampen mot FUVO stinne av selvtillit etter tre strake seir, men de var også fullstendig klar over at dette kom til å bli en krigekamp og la derfor opp spill og mannskap deretter. Forrige gang lagene møttes var i den korte 2021-sesongen hvor Brumunddal vant 3-0 etter tre hat-trick av nåværende FUVO-spiller Preben Finstad. Begge lag manglet sentrale spillere, men stilte med sitt beste tilgjenglige mannskap for dagen

Brumunddal heldige som fikk fortsette med 11 spillere

Det var ingen stor fotballkamp som ble levert utpå den ikke alt for gode gressmatta på Funnefoss gress lørdag ettermiddag. Heldigvis strålte sola over Opakermoen og man fikk i alle fall litt farge.

Som varslet ble det en Krigekamp med lange baller og masse dueller. Det mest dramatiske som skjedde i første omgang var da Brumunddal sin keeper tok i ballen utenfor sekstenmeteren. Dommeren mente en forsvarspiller ville nådd ballen, tv-bildene viser at Preben Finstad var først og ville med stor sannsynlighet scoret Den ene assistentdommeren mente det var rødt, men dommeren valgte kun å snakke med den andre. Dermed ble det “kun” gult kort og ikke rødt som ville vært riktig etter alle verdens dommerregler.

Overskriften i Hamar Arbeiderblad:

Han(Brumunddal-keeper Asgeir Spigseth) reddet poenget – Jeg er heldig som ikke ble utvist.

Sjansefattig kamp

FUVO startet andre omgangen best, men Brumunddal kom til kampens første store sjanse da Patrick Andre Bergmann feide avgårde et kanonskudd fra tjue meter som Petter Rønningen måtte finne frem det beste i seg for å redde. En meget god avslutning, men en enda større prestasjon å redde.

Lagene nullet hverandre ut og det ble skapt få farligheter foran begge boksene. Nærmest var kanskje FUVO på en av sine dødballer, men kampen ebbet etter hvert ut med 0-0 og poengdeling.

Banen og varmen får ta den største skylden for at det ikke ble noen god fotballkamp. Innsatsen og viljen var der, men baneforholdene gjorde det utfordrende. Det er allikevel noen positive ting å ta med seg fra kampen sett med FUVO-øyne. Laget brøyt barrieren med å vinne å tape annenhver gang, det tok bare elleve kamper. De stoppet Brumunddal fra å ta sin fjerde strake seier, de holdt nullen og  de tok sitt første poeng på Funnefoss gress.

Pga vanningsforbud, så er Funnefoss gress hard og dumpete, og meget utfordrende å spille fotball på. Og sånn banen er nå, så det heller ingen fordel for FUVO. Laget har spilt fem kamper, fire serie og en cupkamp og har kun scoret en gang, i cupkampen mot Sarpsborg 08. Det betyr at laget har spilt fire seriekamper og har ennå til gode å score. På bortebane har laget vist at de er best på naturgress, men da av en annen kvalitet enn det som er tilfelle på Funnefoss gress pdd. 4-0 over Spjelkavik og 5-1 over Førde forteller sitt. Laget har i en en kamp før sommerferien. Den spilles 8.juli mot Elverum. Man får bare håpe at vår herre krydrer banen med en del dråper før den tid.

Resultater søndag

1-2 Spjelavik – Hønefoss

3-1 Førde – HamKam 2

6-2 Sogndal 2 – Florø

Hønefoss leder med 11 strake seire og 33 poeng, mens Volda 9, Spjelkavik 8 og Raufoss 2 poeng ligger under nedrykkstreken

FUVO ligger fremdeles på 4.plass, men det er spilt ujevnt antall kamper. Neste kamp for FUVO er søndag 2.juli, borte mot Molde 2

FUVO stilte med følgende lag: Petter Rønningen, Nicklas Brenna Karlsen, Tomas Holmestad, Fredrik Nilsen, Sigurd Flekke Mathiesen, Birk Øian, Noah Veiby, Tobias Solem Karlsen, Preben Finstad, Mads Rismoen og Oliver Nøvik. Benyttede innbyttere: Mario Monteiro, Simen Høgien

 

Pga vanningsforbud, så blir banen på Funnefoss gress verre og verre for hver dag som går uten regn fra vår herre. Det har gjort sitt til at den er hard og dumpete, og meget utfordrende å spille fotball på. Slik det er nå så er dette heller ingen fordel for FUVO. Laget har nå spilt fem kamper, fire serie og en cupkamp og har kun scoret en gang, i cupkampen mot Sarpsborg 08. Det betyr at laget har spilt fire seriekamper og har ennå til gode å score på eget naturgress. På bortebane har laget vist at de er best på naturgress, men da av en annen kvalitet enn det som er tilfelle på Funnefoss gress pdd. 4-0 over Spjelkavik og 5-1 over Førde forteller sitt.

FUVO ligger fremdeles på 4.plass, men det er spilt ujevnt antall kamper. Neste kamp for FUVO er søndag 2.juli, borte mot Molde 2

FUVO stilte med følgende lag: Petter Rønningen, Nicklas Brenna Karlsen, Tomas Holmestad, Fredrik Nilsen, Sigurd Flekke Mathiesen, Birk Øian, Noah Veiby, Tobias Solem Karlsen, Preben Finstad, Mads Rismoen og Oliver Nøvik. Benyttede innbyttere: Mario Monteiro, Simen Høgien

 

Denne artikkelen er sponset av

Team Nes G16 2 vant siste kamp før sommerferien

Gutter 16 år 3.divisjon  Team Nes 2 – Dal 2-1 (1-1)

Etter en seig start med tre tap på de fire første matchene, så har Team Nes sitt andre lag etter hvert spilt seg i form og laget har tatt poeng i hver kamp siden 2-0 tapet for Ull/kisa 2 14.mai.
Det var vært utrolig jevne og spennende kamper og man har på de ni første matchene aldri sluppet inn mer enn to mål. Mandag tok laget i mot Dal hjemme på naturgresset på Årnes stadion. Før kampen lå Team Nes to poeng foran, og ville med seier skape seg en luke på hele fem poeng.

En halvtime ut i matchen var det dags for scoring til hjemmelaget ved Elias Bråthen Knoblach, men tre minutter før pause utlignet Dal til 1-1, som også ble pauseresultatet.

Sivert Modal ble matchvinner sju minutter før slutt

En innbitt Team Nes-gjeng viste at med seier ville laget ha heng de tre topplagene og det inspierte gutta til å ta ut det siste de hadde. Kampen tikket mot slutten og tilskuerne begynte å innfinne seg med at det ble poengdeling, men sju minutter før slutt fant Sivert Modal veien til nettmaskene og ble med det matchvinner med sin 2-1 scoring.

Seieren betyr at Team Nes tok poeng i sin femte strake match og ligger på en fin fjerdeplass etter ni kamper. Med så tar laget sommerferie og neste seriekamp er ikke før 17.august.

Team Nes stilte med følgende tropp: Tryn Lindsveen-Johansen, Sivert Kristiansen, Sivert Modal, Sasmikan Sasikumar, Daniel Johansen, Amund Eriksen, Kristoffer Snildal, Thomas Oliver Paulsen, Casper Haslie Aleksandersen, Lars Oskar Halvorsen, Joakim Odin Hellawell, Arthus Sousa de Sa, Emins Turlajs, Elias Bråthen Knoblach og Tobias Haugen Håkelien.

 

Denne artikkelen er sponset av