Måned: november 2021

Nes IBK Veteraner feide Fet av banen med 9-3

 

Veteraner  Nes IBK – Fet 9-3 (1-1, 2-1, 6-1)

Nes IBK sine veteraner tok lørdag imot Fet til QABR Regionscup for veteraner. Det ble jevn og spennende match i to perioder. Så sa Nes-veteranene takk og farvel

Snudde 1-2 til 3-2 i andre perioden

Andre Bødker ga hjemmelaget en god start på oppgjøret med scoring etter tre minutter. Fet var godt med i starten og utlignet til 1-1 midtveis i perioden, for så å ta ledelsen 1-2 tidlig i andre periode. Nes IBK og Joakim Andersen svarte med å utligne til 2-2 under ett minutt senere. Nes fant veien til nettmaskene ytterliggere en gang til i midtperioden og gikk til pause med 3-2 ledelse.

Cruiset inn til 9-3 seier

I starten av den siste perioden vartet Alf Marius Lundberg opp med to pasninger frem til Are Troli, som satte to mål og med det økte hjemmelagets ledelse til tre mål. Vertene fra Nes fortsatte å kjøre over Fet. Kai Gunnar Thøger-Andresen og Peter Håkelien satte to mål rett etter hverandre, dermed var seieren i boks før det var spilt seks minutter av tredje perioden. Fet reduserte en gang, men to nye mål av Nes IBK, denne gangen ved Thomas Skogholt og Kai Gunnar Thøger-Andresen, så var seieren i boks.

Nes IBK stilte med følgende lag: Geir Gustav Lund, Per Arne Steinsland, Alf Marius Lundberg, Epsen Håkelien, Joakim Andersen (1), Jørn Frogner, Thomas SKogholdt (1), Andre Bødker(1), Thomas Amundsen, Kai Gunnar Thøger-Andresen (2), Petter Håkelien (2) Are Troli (2), Geir Gustav Lund, Geir Årnes, Niklas Eriksen Berg og Thomas Miguel Eriksen

Denne artikkelen er sponset av

 

Gunnar Holth Grusforretning

Fantastisk avslutningshelg for Haga jenter 13 år

 

Søndagen startet med 2 kamper i Vormsundhallen. Først var Lillestrøm HK 2 motstander og Haga tok raskt føringen. Halvveis var laget i en 5-1 ledelse og til pause stod det 8-4 til hjemmelaget.

Andre omgang startet bra, men så kom gjestene farlig nærme. Midt i omgangen var det kun et mål som skilte lagene. Da tok Haga timeout og jentene responderte. De vant siste halvdel 7-1 og sluttresultatet ble 17-10.

Kamp 2 var mot Fet 2. Her avgjorde Haga kampen i første omgang og ledet hele 12-2 til pause. Andre omgang ble jevn, men Haga kontrollerte inn til en 18-9 seier. Lagets femte strake seier.

Siste kamp for dagen var den jevneste. Haga scorte først, men Rælingen svarte. Lagene fulgte hverandre tett, men Haga var stort sett et mål eller to foran. På slutten av omgangen overtok Rælingen litt, men til pause stod det 10-10.
Andre omgang startet med 2 raske Haga scoringer, før Rælingen svarte med 2 mål. Fortsatt jevnt og spennende. Midt i andre omgang klarte Haga å dra litt i fra og ledet på det meste med 4 mål. Men hjemmelaget ga seg ikke og halvannet minutt før slutt så utlignet de til 19-19. Da startet virkelig dramatikken. 15 sekunder før full tid fikk hjemmelaget straffe og en gyllen mulighet til sikre seieren. Men i Hagas mål hadde Oline andre planer. Hun reddet straffen og dermed et poeng for Haga.

Kampfakta:

Haga – Lillestrøm HK 2 17-10 (8-4)
Hagas lag: Oline Evjen Røkke(keeper), Patrycja Okonek (1 mål), Ane Alexandra Hjemmen, Caroline Caspersen (2), Luna Aakervik Øyan (4), Mathilde Andresen Norum (1), Sara Elise Aanerud, Kaja Straaberg Holmen, Hanne-Marie Belsjø Thorud (3), Julie Walseth (6)

Haga – Fet 2 18-9 (12-2)
Hagas lag: Oline Evjen Røkke(keeper), Lillie-Sofie Nordby Hartman (5), Patrycja Okonek, Ane Alexandra Hjemmen, Luna Aakervik Øyan (2), Mathilde Andresen Norum, Kaja Straaberg Holmen, Julie Walseth (1), Selma Holmøy (8), Emma Holmøy (2)

Rælingen 2 – Haga 2 19-19 (10-10)
Hagas lag: Oline Evjen Røkke(keeper), Lillie-Sofie Nordby Hartman (3), Caroline Caspersen (1), Luna Aakervik Øyan (7), Mathilde Andresen Norum (2), Sara Elise Aanerud, Jessica Bjørndalen Gran, Hanne-Marie Belsjø Thorud (1), Selma Holmøy (4), Emma Holmøy (1)

Hentet fra Haga sin hjemmeside

Ola Spigseth imponerte med to 7.plasser på Gålå

Ola Spiseth med to 7.plasser under Norgescupløpet på Gålå

Ola beste juniorløper med 7.plass, mens Mattis Sjøli ble beste senior med 62.plass

I helgen ble det arrangert Norges Cup for seniorer på Gålå. Det var ikke mye snø, men den 2,5 km lange løypa de klarte å få i stand var det god kvalitet på. Rennene for junior på Gålå inngår ikke i Norges Cup for junior, men hadde FIS status. Dvs at løperne på start kan finpusse sine FIS punkter.

Beste senior fra vår bygd ble Mattis Sjøli fra Halmsås & Omegn med 62.plass på 15 km klassisk. Filip Glittenberg Holt ble beste fra Nes Ski med sin 115 plass, mens Sondre Bjørkeng Pedersen endte på 129. og Phillip Drivenes endte på 134. plass av 163 som startet løpet. Martin Løwstrøm Nyenget fra Lillehammer Skiklubb vant løpet.

Nes Ski stilte også med tre løpere iblant juniorene og beste nesbu ble Ola Spigseth som klinket til med en imponerende 7.plass på 10 sprinten lørdag og 10 km klassisk søndag i M19/20.

Elise Mobrenna endte på en super 8.plass på 5km klassisk i klassen 17 år, mens Sunniva Reite Martinsen endte på 52.plass på samme distanse i klassen K 19/20

Denne artikkelen er sponset av

Nes IK har fått kr 148 000 fra Sparebankstiftelsen DNB til innkjør av nytt mini-vant

Nes IK får 148 000 kroner fra Sparebankstiftelsen DNB tll innkjøp av nytt mini-vant
Klubben skriver følgende på sin facebookside:
Brevet fra stiftelsen kom til Lailas postkasse i dag. Det vi har søkt om er støtte til innkjøp av mini-vant som skal brukes til turneringer for de aller minste. Den første er det U10 som skal ha nå i desember 🏒
Ifølge Sparebankstiftelsen var det mange gode søknader om støtte i år, men penger til nytt mini-vant i Runnirinken ble altså en av vinnerne.

Haga jenter 13 år slo Linderud/linje 5 med fem mål

 

Torsdag kveld bød på by-tur og møte med Linderud/Linje 5

Linderud/Linje 5 – Haga 13-18 (5-10)

Det var en gjeng med stigende selvtillit som tok nok en tur til byn på torsdag. Kanskje var selvtilliten litt vel høy før kampstart? Vi merket i hverfall godt at fokuset var på alt annet enn håndball under oppvarming. Til tross for gjentatte forsøk på å vekke jentene, så hjalp det ikke.

Starten av kampen var spillemessig tung og flust av feil. Etter drøyt 8 minutter stod det 1-1 og bruntrøyene tok timeout. En liten pep-talk og litt spillerbytter gjorde susen og jentene våknet av dvalen. Resten av omgangen seg Haga sakte med sikkert fra og kunne gå til pause med 10-5 ledelse.

I pausen fikk jentene beskjed om å fortsette finspillet fremover, men samtidig fokusere på å stoppe hjemmelagets trekk i forsvar. Dette lyktes bare delvis. Fremover satt spillet, men hjemmelaget kom stadig gjennom i midten av Hagas forsvar. Heldigvis har vi gode keepere på laget, så ledelsen var aldri truet. Haga kontrollerte inn til en 18-13 seier, lagets tredje strake.

Nå gjenstår 3 kamper på søndag, før jentene tar juleferie fra kamper. 2 av kampene går i Vormsundhallen, så her er det bare å møte opp.

Hagas lag: Signe Asmyhr (keeper), Lillie-Sofie Nordby Hartman (4 mål), Patrycja Okonek (3), Caroline Caspersen, Luna Aakervik Øyan (5), Leah Myhrvold Kopperud (1), Mathilde Andresen Norum (1), Jessica Bjørndalen Gran, Hanne-Marie Belsjø Thorud (1), Selma Holmøy (3), Emma Holmøy

Hentet fra Haga sin hjemmeside

Norge og Martin Skolbekken med viktig seier over Sverige

Para Ishockey kvalifisering til OL i Beijing 2022

Norge – Sverige  4-1  (2-0, 0-0,2-1)

Norge med Martin Skolbekken på laget fikk en knallstart på kvalifiseringsturneringen til Beijing 2022 med 2-0 seier over Japan fredag. Dessverre klarte ikke laget å følge opp den gode matchen mot Tyskland, som de tapte 2-6 etter å ha hentet opp 0-2 i andre perioden.

I den tredje kampen på tre dager møtte de erkerival Sverige. En kamp som det var meget viktig å vinne for å holde liv i drømmen om å kvalifisere seg til OL i Beijing neste år.

Norge startet kampen veldig bra og ledet 2-0 etter første periode. Morten Værnes ga laget en drømmestart med scoring før det var spilt to minutter, mens Ola Bye Øiseth fulgte opp med å doble ledelsen etter ti minutter.

Vår mann, Martin Skolbekken, måtte ta turen i utvisningsboksen da Norge fikk to minutters lagstraff for å ha vært en mann mer på bane i andre periode. Svenskene klarte ikke å utnytte overtallet og perioden ebbet ut uten scoringer.

Satte den siste og avgjørende scoringen i tomt bur

Norge og Loyd Remi Solberg økte til 3-0 få minutter ut i siste perioden. Den godeste Skolbekken var het på grøten og fikk en ny to minutter (interference = takling av spiller uten puck) i den tredje perioden. Sverige utnyttet overtallsspillet 5 mot 4 med å redusere til 3-1. Da tok Sverige ut målvakten og kjørte med en utespiller ekstra. Med det som håp å kunne redusere nok en gang, men i stedet så økte Audun Bakke Norges ledelse til 4-1 med et langskudd i det tomme buret. Dette klarte ikke Sverige å svare på og Norge kunne til slutt juble for en fortjent 4-1 seier.

Etter tre kamper står Norge med to seiere og ett tap

I morgen er det hviledag etter tre kamper på tre dager.  Neste kamp er tirsdag mot Slovakia

Norge møter Italia, Slovakia, Tyskland, Sverige og Japan, og de to beste av de seks nasjonene kvalifiserer seg til Beijing 2022.

0-2 JAP v NOR
2-6 NOR v GER
4-1 NOR v SWE
29.11.21 Hviledag
30.11.21 kl 15:00 – SVK v NOR
01.12.21 kl 11:30 – NOR v ITA

Denne artikkelen er sponset av

Einedomsmegler 1 2021

 

 

Hagas unge og lovende håndballspillere deltok på Loppekassen

Da var det blandet 07 sin tur til å dra på cup.
Det kriblet i magen for både store og små på vei til Loppetassen i Råholt hallen på søndag.
Vi var 10 spillere fordelt på to lag. Michelle og Bettina var med som trenere.

Innmarsj, nasjonal-sang og utmarsj var stor stas for alle.
Spesielt det å få applaus fra publikum.
Alle spillerne ville spille hele tiden under alle de 4 kampene vi hadde.
Det ble mange mål (selv om vi ikke teller) og vi opplevde at spillerne fikk en god dose mestringsfølelse igjennom dagen.

Lagene heiet på hverandre og barna var veldig stolte av å få vise frem hva de har lært til foreldre og familie.

Vi gleder oss til neste gang!

Hentet fra Haga sin hjemmeside

 

Haga G15 avsluttet høstsesongen med 5 strake seiere

 

Tobias Olsen (keeper), Daniel Gruszczynski (7), Emilio Markussen (4), Henrik Sakshaug, Ludvig Bergh Salamonsen (1), Ruben Kværner (5), Marius Qvigstad (1), Patrik Holmøy (5) og Benjamin Sefring.

Gutter 15 år  ØIL – Haga  23-20  (10-10)

Hagaguttene fikk beskjed før kampen om at de bare kan glemme tabellen. Gir de ikke 100% her, så ryker de. Så jevne er faktisk lagene i denne avdelingen!

Hjemmelaget åpnet scoringsballet, og selv om bruntrøyene svarte raskt, så var det vertene som hadde føringen i kampen. De var oppe 2-3 måls ledelser flere ganger i denne omgangen. Spesielt 2 av deres bakspillere, samt en meget god keeper, var det gjestene slet med å finne ut av. Haga la ganske tidlig om til 5-1 forsvar og det fungerte bedre enn 6-0. Fremover var det fortsatt mye slurv, og det blir ikke bedre av at ØHIL har en meget god keeper. Hjemmelaget ledet både 6-3 og 7-4 før Hagagutta kom tilbake. 4 kjappe mål av bruntrøyene og plutselig var de i ledelsen 8-7. Men hjemmelaget svarte med 2 nye mål, da var det fortsatt et par minutter igjen til pause. Disse benyttet gjestene seg best av og kunne utligne til 10-10 rett før pausesignalet lød. Da var lagene like langt.

I pausen fikk bruntrøyene samme beskjed som pausepraten i de foregående kampene:

1) Fortsett med forsvarsspillet

2) Mer bevegelse i angrepet, samt kjøre de avtalene som de har trent på.

3) Skjerpe avslutningene i avslutningsøyeblikket. Kommer til mange gode sjanser, men skyter jo “fortere enn sin egen skygge”.

Andre omgang startet som den første, med hjemmelaget i føringen. De scoret faktisk 3 ganger og skaffet seg nok en tremåls-ledelse, 13-10. Denne ledelsen greide de å holde frem til 16-13, da var ca 10 minutter av omgangen spilt. Så satte Haga-gutta inn sin “sedvanlige” sluttspurt. 3 kjappe mål av Patrik H og ett av Daniel G, og plutselig var Haga i ledelsen. For første gang siden de ledet 8-7. Forskjellen denne gangen var at de ikke gav den fra seg igjen. ØHIL utlignet riktig nok til 17-17, men nå hadde bruntrøyene “kontroll”. De scoret ytterligere 2 ganger, så tok hjemmelaget time-out. Da la de om til 5-1 forsvar. Dette hjalp dem noe, og de hadde kontakt på 21-20 drøye minuttet før slutt. Ruben Kværner tok ansvar og scoret 2 ganger det siste minuttet, uten at hjemmelaget kunne svare. Fastsatte sluttresultatet til 23-20 med en utsøk “lobb” fra 20 meter noen sekunder før full tid.  Keeperen stod litt langt ute på banen, noe han så. Dette falt ikke helt i god jord for hjemmelagets burvokter, og det fikk et par benker merke etter at dommeren blåste for full tid. Dum måte å få et rødt kort på…..

Nok en seier for dette unge Hagalaget. De fortsetter å vokse med oppgaven. Utrolig artig å se at de yngste leverer mot eldre motstandere gang på gang. Da blir det A-sluttspill på G15 også på nyåret. Kan ikke bli dårligere enn nr 3.

Tobias Olsen (keeper), Daniel Gruszczynski (7), Emilio Markussen (4), Henrik Sakshaug, Ludvig Bergh Salamonsen (1), Ruben Kværner (5), Marius Qvigstad (1), Patrik Holmøy (5) og Benjamin Sefring.

Bare å glede seg. Før det blir juleferie, så venter Unisport Cup 4. og 5. desember. Møt opp på Jessheim og hei frem gutta.

Hentet fra Haga sin hjemmeside

Herman Berg Smith scoret flest mål for Team Nes G19

Herman Berg Smith ble toppscorer for Team Nes Gutter 19 år i 2021

Toppscorer Team Nes Gutter 19 år

3 Herman Berg Smith
1 Alexander Gram Andersen
1 Henrik Hansen Lindstad
1 Marius Hansen
1 Kevin Lund
1 Ludwig Wang
1 Sander Tufte Ringnes
9 mål

 

Gutter 19 år 2.divisjon

1 Frogner 5 4-0-1 28-11 12
2 Aurskog-Høland 5 4-0-1 20-10 12
3 E.turn 2 5 3-1-1 18-11 10
4 Team Nes 5 1-1-3 9-22 4
5 Sørumsand 5 1-0-4 10-24 3
6 Skedsmo 3 5 0-2-3 12-19 2
7 Fet 2 0 0-0-0 0-0 0
8 Fjellhamar 2 0 0-0-0 0-0 0
9 Holter 0 0-0-0 0-0 0
10 Kløfta 0 0-0-0 0-0 0
11 LSK 3 0 0-0-0 0-0 0
12 Rælingen 2 0 0-0-0 0-0 0
13 Skedsmo 2 0 0-0-0 0-0 0
14 Ull/Kisa 3 0 0-0-0 0-0 0

 

Denne artikkelen er sponset av

Fjelds FM mat

Toppscorerliste Nes-fotballen 2021

Emil Holen ble suveren toppscorer i Nes-fotballen med 14 scoringer, fordelt på 12 for FUVO 2 og 2 for FUVO 3. På andreplass kom Skogbygdas toppscorer de siste årene , Kenneth Nordli, mens fem spillere delte tredjeplassen med 8 nettkjenninger hver. Det Kim Brenna, FUVO, Sigurd Westby, FUVO 2, Markus Sæter, Skogbygda, Gaute Borgenholt, Skogbygda og Heine Risvik Paulsen FUVO 2 og 3.

Toppscorerliste Nesfotballen 2021

Mål Navn klubb
14 Emil Holen FUVO 2(12), FUVO 3 (2)
9 Kenneth Nordli Skogbygda
8 Kim Brenna FUVO
8 Sigurd Westby FUVO 2
8 Markus Sæter Skogbygda
8 Gaute Borgenholt Skogbygda
8 Heine Risvik Paulsen FUVO2 (4), FUVO3 (4)
7 Martinus Slette Granum R&Å
7 Magnus Granmo Finset R&Å 2
5 Fredrik Stenbro Andersen R&Å 2 (4), R&Å 3 (1)
5 Henning Torgnesskar Hvam
5 Marius Rognerud Hvam
5 Håkon Vestmo R&Å 3
5 Aleksander Persvangen-Johansen FUVO3
5 Fredrik Thorset FUVO2 (1), FUVO3 (4)
4 Mads Elvethun Hansen R&Å
4 Eivind Sveinhaug R&Å
4 Thomas Wiksaas Hvam
4 Kenneth Stokkebryn Jensen R&Å 3
4 Aleksander Persvangen-Johansen FUVO 3
3 Mads Rismoen FUVO
3 Thomas Buseth R&Å
3 Lasse Holum Hansen R&Å 2
3 Ole Kristian Thorset FUVO 2
3 Andreas Rønold Johansen Skogbygda
3 Jørgen Kårstad Skogbygda
3 Sebastian Olsen Haga
3 Andreas Hansen Haga
3 Benjamin Engelstad Gran FUVO 2 (1), FUVO 3 (2)
2 Nicklas Brenna Karlsen FUVO
2 Petter Hanekamhaug R&Å
2 Marcus R. Høgbakken R&Å 2
2 Øyvind Hofsrud R&Å 2
2 Jonas Eng R&Å 2
2 Gøran Haga Hvam
2 Eiven Solberg FUVO 1 (1), FUVO 2 (1)
2 Patrick Dariush FUVO 2(1), FUVO 3 (1)
2 Marius Solhaug R&Å 1 (1), R&Å 2 (1)
2 Håkon Bergh R&Å 2 (1), R&Å 3 (1)
2 Petter Berg Haugen R&Å3
2 Thomas Marsdal FUVO 3
2 Håkon Borgersrud Grønvold FUVO 3
2 William Fossum Østhaug FUVO 3
2 Stian Samuelsen Haga
2 Emil André Morstøl Malones Haga
2 Thor Amund Ringereide Haga
2 Jerve Celestin Haga
2 Joakim Solberg Hernes Haga
2 Andreas Krybelsrud Haga
1 Kristoffer Bugge FUVO
1 Tobias Solem Karlsen FUVO
1 Stian Westerheim FUVO
1 Jesper Aaserud R&Å
1 Hans Kr Hofsrud R&Å 2
1 Lamek Million R&Å 2
1 Magnus Krefting Hansen R&Å 2
1 Torjus Murud Heiberg FUVO 2
1 Jonas Aarhaug FUVO 2
1 Simen Holter Hvam
1 Oliver Nøvik Hvam
1 Joachim Linus Hvam
1 Kevin Pihl Hvam
1 Julian Risvik Paulsen Hvam
1 Christoffer Spiecker Hvam
1 Even Dahl Hvam
1 Tony Kristiansen Hvam
1 Aleksander Flinkop Skogbygda
1 Andreas Molden Skogbygda
1 Axel Dybvig Skogbygda
1 Gøran Johansen R&Å 3
1 Kevin Lund R&Å 3
1 Marius Sormerud Johansen R&Å 3
1 Sander Ringnes R&Å 3
1 Fredrik Stenbro A R&Å 3
1 Kristian Skjeldal Mathiesen R&Å 3
1 Kenneth C. M Larsen FUVO 3
1 Marius Attho Hallgren FUVO 3
1 Jon Erik Tolo FUVO 3
1 Mantvydas Gecas FUVO 3
1 Martin Nafstad Bjerkestrand FUVO 3
1 Christian Rodriques Henriksen FUVO 3
1 Trond Rasmussen Haga
1 John Magnus Bakken Haga
1 Thomas Amundsen Haga

 

Denne artikkelen er sponset av