Tilbakeblikk fra 1996. R&Å Jenter 16 år klare for Interkrets

R&Å J16 anno 1996

Bak fra venstre: Marie Hagen, Hege Kvalnes, Guru Martinsen, Ingunn Holøymoen, Hege Mariann Larshus, Ane Marstein Bauer, Anette Tunhøvd og trener Torgeir Kemi. Foran fra venstre: Jane Nordby, Nora Seland, Inger M. Holth, Anne Marie Aaserud og Lina Rolstad Clason

R&Å vant samtlige seks matcher og hadde ingen problemer med å kvalifisere seg til interkretsserien for andre året på rad. Laget består av en sammensveiset gjeng som har spilt sammen siden de var 11 år.

Er det FUVO sin tur til å møte LSK igjen?

FUVO – LSK i cupen 2021?

Ser man historisk på det så har LSK de ti siste årene møtt lag fra Akershus, noe som vil være logisk skjer i år også. Legger man det til grunn så er det i 2021 FUVO sin tur til å møte Lillestrøm. Det begrunnes enkelt med at LSK ikke møter lag fra de tre øverste nivåene (Ull/Kisa, Strømmen og Eidsvold Turn) og i Norsk Tipping-ligaen befinner det seg tre førstelag (Gjelleråsen, Lørenskog og FUVO).

Gjelleråsen møtte LSK i 2019, mens man året før måtte Lørenskog, riktignok var det i 2.runde, men det de første rundene blir satt opp og ikke trekt, dermed er rett og rimelig at FUVO får muligheten til å revansjere 3-0 tapet fra 2011. Den gangen kom det hele 1808 publikummere for å overvære kampen som gikk på selveste 1.mai.

Det hadde vært veldig moro for hele Nes om bygdas flaggskip fikk muligheten til å invitere til en skikkelig fotballfest til høsten:-)

I følge hovedterminlisten fra NFF så er det planlagt at 1. runde blir spilt 24/25.juli, mens 2.runde er satt opp 1.august og 3.runde 22.september

Lillestrøm har møtt følgende lag i 1.NM runde siden 2010

2020 Cupen ble avlyst

2019 Gjelleråsen – LSK

2018 Kløfta – LSK og 2.runde Lørenskog – LSK

2017 Skjetten – LSK

2016 Aurskog-Høland – LSK

2015 Rælingen – LSK og 23.runde Eidsvold Turn – LSK

2014 Fet – LSK

2013 Skedsmo – LSK

2012 Skjetten – LSK

2011 FUVO – LSK

2010 Hauerseter – LSK

Her kan dere lese tidligere artikkelen om NM 2021/22

Over 1800 tilskuere tok veien til FUVO 1.mai 2011

Denne artikkelen er sponset av

Fjelds FM mat

 

 

Fotball NM 2021. Starter i år, avsluttes i 2022

Det bekrefter konkurransedirektør Nils Fisketjønn i Norges Fotballforbund til VG. Han understreker at dette foreløpig bare er planer og ikke hugget i stein.

– Vi vil spille tre runder i år og få en fullverdig cup med syv runder neste år. Vi vil starte opp igjen i mars 2022, med semifinaler i april og avslutter NM 2021 med finale i mai. Da får vi testet hvordan det er å ha finale på våren, også håper jeg inderlig at breddefotballen kommer i gang igjen snart slik at cupen blir den folkefesten vi vil at den skal være, sier Fisketjønn.

– Hva er årsaken til at dere vil strukturere cupen på denne måten?

– Hovedgrunnen er at vi kommer i gang så sent. Det er knapphet på datoer, spesielt på høsten hvor kamper i Europa legger beslag på midtukene, forteller han.

Cupen for 2022-sesongen vil starte opp like før 2021-cupfinalen og vil avsluttes på normalt vis med cupfinale på høsten.

Cupen ble avlyst på herresiden i 2020-sesongen, mens for kvinnene ble det arrangert en redusert turnering med kun lagene fra Toppserien og 1. divisjon.

Et fullverdig NM for kvinner er planlagt å sparkes i gang i august. Det betyr at bredden får være med denne gangen, bekrefter Fisketjønn.

 

R&Å henter spiller fra FUVO og Caldicot Town FC

Sander Ringnes

Sander Tufte Ringnes vender tilbake til R&Å

Sander Tufte Ringnes har vært to perioder i FUVO, senest i 2020. 19-åringen vender nå tilbake til klubben han forlot for ett år siden og hvor han i 2019 ble toppscorer for G19 til Team Nes.

I tillegg har Marcus Rustad Høgbakken skrevet under for de blåhvite. Han kommer den Walisiske klubben Caldicot Town Football Club, men har over 60 3. og 4.divisjonskamper for Ull/Kisa 2 og Eidsvold Turn 2

 

Begravelsebyrået Nilsen

Tilbakeblikk fra april 2019. Filmsnutt fra damekampen mellom FUVO og Sørumsand

 

FUVO – Sørumsand 7-0

Denne artikkelen er sponset av

Tilbakeblikk fra april 2019. Sesongens siste minirunde for Haga Gutter 8 år(håndball)

Haga gutter 8 år

Lagbilde: Bak fra venstre: Henrik Lang, Filip Amundsen, Theodor Alexander Laumb og Noah Falla Svendsrud
Foran fra venstre: Odin Aspeid Ørmen, Matheo Campos Storhaug, Ailo Kalfoss Borge og Eirik Holmøy

 

SIF-hallen på Sørumsand var stedet for G8 lagets siste kamper for sesongen. Og det ble, som vanlig med denne gjengen, en fartsfylt dag med mange mål. Motstandere denne dagen var Eidsvold IF (med en tidligere Haga-spiller på trenerbenken), Fjellhammer, Skjetten og Nannestad.

Guttene har hatt fin utvikling i vinter og begynner nå å avtale kombinasjoner seg i mellom på banen. Det viser fremgang. De har etterhvert også fått såpass harde skudd, at det blir en fin utfordring for de å komme på stor bane til høsten.

 

 

 

 

 

 

 

 

Hentet fra Haga sin hjemmeside

Tilbakeblikk fra 1969. FUVO Romeriksmestere i Lilleputtklassen

Nede fra venstre: Roger Myrbråten, Audun Bentsen, Rune Skaarer, Terje Tønnesen, Morten Strøm og Per Ola Fuglu. Stående fra venstre: Tom Brotangen, Edvin Tore Bach-Gansmo, Torgeir Fjeld, Yngvar Fossum og Lars Unes. Innbyttere i kampen var Geir Korsvoll, Frank Fossbråten og Jens Nyerød.

1969 Romeriksmestere i lilleputtklassen: FUVO – LSK 3-0

Juniorlaget tapte kretsmesterskapet i siste match, mens guttelaget tapte finalen mot Høland. Lilleputtlaget ble redningen da de klinket til med 3-0 seier over Lillestrøm SK i finalen på Åråsen stadion.

FUVO viste fra start til slutt at de ville vinne finalen, koste hva det koste ville. Etter å ha nådd fire finaler tidligere i 1969 uten å ha vunnet en eneste, så fikk gutta endelig lønn for strevet. Det var en fantastisk kampvilje Nes-representantene la ned for dagen. Laget sjokket LSK med å ta ledelsen allerede etter 5 minutters spill ved Edvin Tore Bach-Gansmo. To minutter senere utnyttet samme spiller en tabbe i hjemmelagets forsvar, og dermed stod det 2-0. Før pause var Lars Unes på plass da en krossball kom, og han gjorde ingen feil. Ballen ble satt i nettet og dermed 3-0 til FUVO etter halvspilt kamp.

Dette resultatet gjorde nok sitt til at FUVO la opp til mer sikringsspill i 2.omgang, men gjestene var likevel best også i denne omgangen, selv om det ikke ble noe mål. Faktum er at FUVO var nærmere dobbelt så stor seier som Lillestrøm var nær redusering.

 

Dennne artikkelen er sponset av

Begravelsebyrået Nilsen

 

Tilbakeblikk fra 23.april 2001. Landslaget trente på Funnefoss gress

I mangel av gode gressbaner på Østlandet, måtte det norske landslaget ta en telefon til FUVO for å høre om muligheten til å låne klubbens meget gode gressbane til trening. Mandag 23.april 2001 ankom landslaget Opakermoen for å forbedre seg til privatlandskampen mot Bulgaria. Om det var treningen på Funnefoss gress som gjorde at Norge vant landskampen to dager senere, skal være usagt.

Ole Gunnar Solskjær

Fire sunnmøringer samlet på et bilde. Foran Magne Hoset, Bak fra venstre: Trond Andersen, Ole Gunnar Solskjær og Øyvind Leonardsen

Andre Bergdølmo og Fredrik Winsnes

Det var mange som ville ha autografen av Ole Gunnar Solskjær

Dan Eggen var også en populær spiller

Vidar Riseth rakk også å skrive en del autografer før han gikk i dusjen

Raumnes

 

Denne artikkelen er sponset av

NaprapatTeamet