Filmsnutter: G19 laget til Team Nes anno 2013 (Norway Cup)

 

Mål ved Henning Torgnersskar
 

d_I65NDmDE8

 

jcNa--ozL2I

Mål ved Magnus Midling Larsen. Assist Martin Skolbekken

 

NpQ-QOecmEk

Strafferedning av Team Nes-keeper Henrik Paulsen
 

 

Filmsnutt: I 2013 tok LSK turen til FUVO, og mange lovende gutter & jenter fikk en økt med LSK-spillerne

 

 
 
 
9_4h2BQCXRE
 
 
 
XGkbivM_SdI

 

 

 

FUVO topper formtabellen i høst

Formtabellen de ti siste matchene

 1

 FUVO

 8-1-1

 25

 2

 EIF

 8-0-2

 24

 3

 Ull/Kisa 2

 7-1-2

 22

 4

 Aurskog Høland

 6-2-2

 20

 5

 Kløfta

 6-2-2

 20

 6

 Blaker

 6-1-3

 19

 7

 Strømmen 2

 6-1-3

 19

 8

 Rælingen

 4-1-5

 13

 9

 Sørumsand

 4-1-5

 13

 10

 Fet

 3-1-6

 10

 11

 Eidsvold Turn 2

 2-2-6

 8

 12

 R&Å

 1-3-6

 6

 13

 Hauerseter

 1-0-9

 3

 14

 Skedsmo 2

 0-0-10

 0

 

Dagens tabell kan dere se her: 

 

Denne artikkelen er sponse av 

 

#FUVO #EIF #UllensakerKisa #Årnes #Formtabellen #Høst #4divisjon

Ordfører Grete Sjøli holdt en varm tale under boklanseringen av boken “En halv meter lavere, et hodet høyere”

 

 

 

Intervju med Martin Skolbekken

Lørdag 15.juli kl 15:00 satt han sammen med resten av FUVO-gjengen i garderoben på Alfheim stadion og var irritert på seg selv for at de hadde tapt 4-2 for Tromsø2. Lite skulle han vite at han en uke senere svevde mellom liv og død. Vi har tatt en prat med Martin Skolbekken og fått et lite innblikk i hans tanker i de 14 månedene som har gått siden ulykken.

Jeg skal faen meg ikke sitte i en rullestol

Han forteller at han var usikker på hva som gikk gjennom hodet hans da han våknet på sykehuset etter ulykken, men han var veldig bevist på hva som hadde skjedd og hvor stor skaden var. Han ble veldig obs på at det var viktig å ikke grave seg ned. Så når han møtte mamma(Hilde) og pappa(Jarle) første gangen på sykehuset, sa han klart i fra  “Jeg skal faen meg ikke sitte i en rullestol”

Hvilke drømmer hadde du for ett år siden og hva drømmer du om nå?

  • Hadde ikke så mange drømmer, men hadde et mål for et drøyt år siden om å etablere meg på jobb, samt være en nøkkelspiller hos FUVO. Nå som det har gått ett år så har jeg ikke noen drømmer for fremtiden, mer et håp eller ønske på hvordan livet skal se ut. Det holdes imidlertid hemmelig inntil videre. For hver gang jeg sier det, så må jeg fullføre det, sier hemmelighetsfull Skolbekken til Nesfotballen.

FUVO, kompisene og familien har vært viktig

Klubben FUVO og lagkompisene var en stor del av livet til Martin før ulykken, og den er fortsatt en stor del av livet hans. Han sier det har betydd enormt for han,  og det var viktig for han å komme tilbake til klubben så fort som mulig etter ulykken. 5.august 2017, 15 dager etter jordskjelvet, var han på plass på Funnefoss stadion for å overvære den første seriekampen etter sommerferien. Det var et følelsesladet gjensyn hvor ikke et øye var tørt. FUVO-spillerne æret lagkameraten med at alle løp ut på stadion med draktnummer 11 bakpå ryggen, Martin sitt faste draktnummer.

  • Alle som har vært en del av et lag og opplevd det samholdet man får, forsår hvorfor man setter pris på det, sier Martin smil om munnen.

Hva tenkte du første gangen du fikk forespørselen om at noen ville skrive bok om deg?

  • Det var veldig rart bare det å høre tanken om at noen ville skrive bok om meg. Men etter møte med en fra forlaget og forfatteren Lasse(Lønnebotn), så gikk jeg fra møtet med en positiv innstilling.

Lasses tanker og planer for boken var betryggende for Martin, og de fikk tidlig et godt forhold til hverandre. De startet med å møtes her og der, hvor de gikk gjennom deler av historien på Kos og oppveksten hans. Etter hvert kom man gjennom hele hans 23-årige livshistorie, før de avsluttet det hele med å reise tilbake til Kos, ett år etter ulykken. Noe som var uaktuelt for Martin første gangen ideen kom opp, men etter hvert som han fikk ting på avstand, så virket det som en god ide.

Hva var målet med boka?

  • Ønsket med boka var at den skulle inspirere litt. Vise at det faktisk er mulig å ta opp kampen selv om det ser veldig vanskelig ut. Sånn at folk lar seg inspirere.

Fra fotball til Kjelkehockey…..?

Martin Skolbekken debuterte for a-laget til FUVO 16 år gammel 2.juni i 2011 og fikk totalt 141 kamper og scoret 16 mål for klubbens a-lag. Til tross for at han kun var 22 år da han måtte legge opp, så er han på topp 40 i antall kamper for FUVO. Han har i tillegg spilt futsal på øverste nivå i Norge.

Ett år har gått, har du planer om å starte med en ny idrett?

  • Prøvde meg på Birken, men det frister ikke til gjentagelse. Jeg har fått innsikt i flere idretter, og møtt forskjellige folk som driver med idrett innen Paralympics. Det som jeg føler kan passe meg bra er kjelkehockey, der er det mennesker med forskjellige utfordringer som det står enorm respekt av. Vi får se om det er noe jeg kommer til å satse fullt på. Nivået der er skyhøyt, folk trener 30 timer i uka, de er rett og slett toppidrettsutøvere på øverste hylle, sier en imponert Martin Skolbekken.

Fornøyd med målsetningen om å kunne gå før bursdagen i november, fire mnd etter ulykken

Hvordan har du som menneske forandret deg det siste året og hva har vært den største utfordringen?

  • Veit ikke om jeg har forandret meg så veldig, det må noen andre svare på. Men jeg tar kanskje ikke ting for gitt lengre. Når det gjelder den største utfordringen så var det helt klart å måtte legge fra seg fotballen. Det synes jeg fremdeles er vanskelig. Når det gjelder det jeg er mest fornøyd med i løpet av året som er gått så er det at jeg klarte målsetningen med å gå før bursdagen min i november i fjor.

Du ser ut til å ha fått enda nærmere tilknytning til din familie. Stemmer det?

  • Jeg har alltid hatt god tilknytning til familien, men har kanskje ikke deltatt på bursdager osv fordi det har vært fotballtrening eller kamp som jeg heller har prioritert. Men det som er med familie, er at de alltid er der, uansett.

Martin er veldig klar på at han setter utrolig pris på hjelpen og støtten han har fått fra familie, venner, leger, sykepleiere, fysioer osv. Uten de hadde han ikke vært der han er i dag.

Du har fått kopi av beina med hår og alt fra din stebror (Lars Westheim), hvordan kom det til?

  • Lars er en dritkul fyr og en kompis av meg, så at han ville stille opp for meg som fot modell, som det så pent heter, det satte jeg enormt pris på

23-åringen har ingen tanker for hvor han er om 5-10 eller 15 år, men håper at han har bosatt seg et sted med ei søt og snill dame.

Har du vært eller er du fremdeles bitter på at det nettopp ble deg ulykken rammet?

  • Det er klart jeg har vært bitter, sur og lei, men man kommer ikke videre ved å dvele ved det. Spesielt tiden på Sunnaas var vanskelig, men man må se fremover og ta utfordringene som de kommer, sier en åpenhjertelig Martin Skolbekken avslutningsvis til Nesfotballen.

 

 

 

Denne artikklen er sponset av 

#MartinSkolbekken #Nesfotballenbloggno #Forfatter #LasseLønnebotn #Nesfotballen #Kos 

Ultraløper Hilde Johansen løp inn til 2.plass i London

Bildet er hentet fra Hilde Johansen sin facebook side

 

På sin facebook side la hun ut en video hvor hun sa følgende: 

  • Startet veldig bra, men ble litt for ivrig da jeg fikk musikken på og gikk skikkelig ned i kjelleren etterpå. Nesten så jeg måtte gi meg. Men det kan jeg ikke gjøre når jeg veit det er så mange som følger med.

 

Hvam med storseier over Ytre Rælingen

Simen Andreassen scoret ett mål i målkalasset mot Ytre Rælingen 

 

Komfortable 4-1 til pause ble til storseier 10-1 etter 90 minutter. 

Gøran Haga startet det som etter hvert skulle vise seg å bli en målfest med to scoringer før det var gått et kvarter.  Fredrik Olsen la på til 3-0, før de slapp Ytre Rælingen litt inn i kampen med en scoring etter en halvtimes spill. Fem minutter før pause fant toppscorer Marius Rognerud ut at han også ville være med på festen og satte inn omgangens siste mål.

Tre scoringer før 2.omgangen var halvspilt gjorde sitt til at det var « Game, Set and Match». Med et kvarter igjen å spille fullførte Gøran Haga sitt hat-trick da han økte til 8-1, før Marius Rognerud noen minutter senere satte inn sitt 13. seriemål for sesongen. Ti minutter før slutt fastsatte Kim Svebakken sluttresultatet til 10-1 til hjemmelaget, som dermed tok sin største seier for sesongen.

Målscorere for Hvam var Gøran Haga 3, Marius Rognerud 2, Fredrik Olsen, Tony Kristiansen Simen Andreassen, Kim Svebakken og selvmål

Hvam avslutter årets sesong fredag 12.oktober med bortekamp mot Lillestrøm

Tabellen kan ses her: https://www.fotball.no/fotballdata/turnering/tabell/?fiksId=158571

Hvam stilte med følgende lag: Øystein Granslo, Kristoffer Aarhus, Vegard Berge, Bjørn Østby, Henrik Paulsen, Gøran Haga, Fredrik Olsen, Martin Holter, Kevin Pihl, Kim Svebakken og Tony Kristiansen.

Benken: Simen Andreassen, Håkon Rolstad Nilsen, Even Dahl, Marius Rognerud og Pål Rolstad Nilsen

R&Å2 best i lokaloppgjøret i 6.divisjon

Begge lagene stilte med sterke 6.divsjonslag, men verken de blåkledde fra Årnes eller de røde og hvite fra Opakermoen hadde råd til poengtap, i så fall måtte de trolig innfinne seg med at de ender på 3. og 4.plass

Etter et kvarter tok hjemmelaget ledelsen da Thomas Wiksaas fant unggutten Sander Ringnes, som fikk to sjanser til å sende R&Å2 i ledelsen, den siste fikk han kranglet over streken. FUVO 2 var hakket bedre enn vertene, men til pause stod det 1-0 til R&Å2

Ti minutter ut i andre omgang doblet Fredrik Stenbro ledelsen, før Kim Brenna minuttet senere reduserte til 1-2. Kampen stod og vippet da FUVO2 mistet ballen sentralt og hjemmelaget kontret. Lasse Holum Hansen hadde ingen problemer med å sette kula i goalen alene med Andre Thomsen i FUVO-buret.  Det bølget litt frem og tilbake, men like før slutt kom R&Å2 på en overgang som til slutt endte med at Fredrik Stenbro ble felt av Thomsen. Straffen satte Holum Hansen sikkert i mål. Like etterpå satte Holum Hansen inn sitt tredje mål for kvelden og fastsatte med det sluttresultatet til 5-1 til R&Å2.

Etter 18 serierunder leder Løvenstad serien med 43 poeng, to poeng foran LSK3, som har en kamp mindre spilt. På plassene bak finner man R&Å2 og FUVO2 med 38 poeng. 

Tabellen kan ses her

 

R&Å2 stilte med følgende lag: Sigbjørn Nykmark, Øystein Riise Pedersen, Sebastian Thøger-Andresen, Simon Petersen, Henrik Sann, Simen Holter, Sander Ringnes, Magnus Finset, Lasse Holum Hansen, Mads Elvethun Hansen, Thomas Wiksas.

Benyttede inbyttere: Martin Vollberg , Fredrik Stenbro

FUVO2 stilte med følgende lag: Andre Thomsen, Ovar Skjevdal, Stian Westerheim, Fredrik Nilsen, Markus Sæter, Simen Nordnes,Gaute Borgenholt, Erfan Kamali, Baktiar Rzaev, Kristian Aarem og Kim Brenna.

Benyttede innbyttere: Jon Erik Tolo, Eivind Husås

 

Tap for både FSK og Haga

 

 

Neste kamp for Haga er lørdag 29.september, borte mot Skjetten 4

Neste kamp for Fenstad SK er 7.oktober, hjemme mot Skjetten 4

 

Tabellen kan ses her: https://www.fotball.no/fotballdata/turnering/tabell/?fiksId=162446