FUVO vant etter to sene mål

Oppgjøret mellom Hauerseter og FUVO er kampen ingen har råd til å tape. Hjemmelaget har allerede har gått fire kamper uten seier og har kun en seier på de siste ni  kamperne. Laget er i ferd med å grave seg selv ned i nedrykkssumpa uten poeng i dagens match, mens FUVO på sin side trolig kan vinke farvel til opprykksdrømmen med poengtap.

FUVO ligger tross en liten downperiode på 2.plass og har før den 15.serieomgangen hele 9 poeng ned til Blaker på 5.plass. I dagens match er det kun en ting som teller og det er seier. Hvordan den eller hvilken måte målene kommer på, har ingen betydning.

Nordkisa stadion er en av de fineste i Akershus, og en plass FUVO liker seg meget godt. De to siste kampene har endt med kalassifrene 4-0 og 7-1 til laget fra Opakermoen.

Det ble som forventet en slitekamp der Hauerseter allerede etter få minutter spill begynte å drøye tiden. Det resulterte til slutt at hjemmelagets keeper,Joakim Foureaux, fikk frispark mot seg før 1.omgangen var halvspilt. Hauerseter gjorde som forventet, de parkerte bussen foran egen 16-meter og satset alt på kontringer.  FUVO kjørte kampen i 2 x 45 minutter,men klarte ikke å få hull på byllen før det stod 88 minutter på måltavla. 

En corner fra Ørjan Hopen fant etter hvert veien til Tobias Solem Karlsen, som banket ballen i mål. På overtid fastsatte Armin Sistek sluttresultatet til 2-0 til FUVO. 

En meget fortjent seier, men den satt veldig langt inne.FUVO tar med lørdagens seier ferie med 33 poeng, kun ett bak Ull/Kisa2, som riktignok har en kamp mindre spilt. Spenningen fortsetter dermed utover høsten.

Tabellen kan ses her: https://www.fotball.no/fotballdata/turnering/tabell/?fiksId=158703

Andre Thomsen, Fredrik Nilsen, Stian Westerheim, Chris Lundhaug, Oskar Wang, Julian Paulsen, Ørjan Hopen, Simen Nordnes, Mads Rismoen, Armin Sistek og Kim Brenna.

Benyttede innbyttere: Tobias Solem Karlsen, Baktiar Rzaev og Sondre Emilsen

 

Mer info om kampen kommer søndag 🙂

Pause: Hauerseter – FUVO 0-0

Lørdag to lag som ikke har hatt stang inn i det siste. Hauerseter har ledet mange ganger, men tapt eller spilt uavgjort etter å ha sluppet inn mål i sluttminuttene eller overtid i fem av oppgjørene. FUVO på sin side har dominert banespillet, men slitt med å få satt ballen i nettmaskene.

FUVO er allikevel forholdsvis store favoritter og MÅ vinne for ikke vinke farvel til opprykksdrømmen før høstsesongen tar til.

Det står målløst på Nordkisa stadion etter de første 45 minuttene.

FUVO har hatt ballinnhav på nærmere 80 prosent, men skapt litt for lite. 

Hauerseter har parkert bussen og satser på kontringer.

FUVO farligst på dødballer, men mangler litt sting foran kassa.

Damelaget til FUVO på eksklusiv liste.

Det som er interessant er at de er det eneste damelaget i Akershus (11ér) som står med full pott. På herresiden så har både Sørumsand2 (8.div) og Skjetten5 (9.div) vunnet alle sine kamper.

 

Følgende damelag i Norges landstrakte land har vunnet samtlige kamper:

 FUVO (4.div)

 9 kamper 27 poeng

 Akershus 

 Lom (4.div avd 1)

 6 kamper 18 poeng

 Indre Østland

 Eina/Reinsvoll/Bøverbru(4.div avd 2)

 7 kamper 21 poeng

 Indre Østland

 Løten (4.div avd 3)

 8 kamper 24 poeng

 Indre Østland

 Bryne2/Frøyland (4.div avd 1)

 7 kamper 21 poeng

 Rogaland

 Stagaberg/Skjold (4.div avd 2)

 8 kamper 24 poeng

 Rogaland

 Voss (5.div)

 8 kamper 24 poeng

 Hordaland

 Utleira2 (4.div)

10 kamper 30 poeng

 Trøndelag

 Sogndal (4.div)

 4 kamper 12 poeng

 Sogn og Fjordane

 Træff (3.div)

 8 kamper 24 poeng

 Møre og Romsdal

 Lyngdal (3.div)

 6 kamper 18 poeng 

 Agder

 Kirkenes (3.div)

 2 kamper  6 poeng

 Finnmark

 

 

#FUVO #Damer #Eksklusivliste #Akershus 

Ekstraordinært årsmøte i Nes Idrettsråd

 

Det nye styret består av følgende:

 Leder

 Frode Pedersen

 Nes Ski

 Nestleder

 Tore Nilsen

 Hvam Il

 Styre medlem

 Guri Sveen Engehagen

 Nes Svømmeklubb

 Styremedlem

 Morten Heiberg

 FUVO

 Styremedlem

 Arild Hagen

 Halmsås & Omegn

 Styremedlem

 Thomas Sann

 Raumnes & Årnes

 Styremedlem

 Hilde Jonli

 Øvre Romerike Cheerleading

 Varamedlem

 Mårthen Roland Hedberg

 Nes Innebandyklubb

 Varamedlem

 Harald Drøpping

 Nes Turn

 

1.Revisor: Arild Larsen

2.Revisor: Terje Strømsæther

 

Valgkomite

Tom Hagen, FUVO

Bjørn Nordvold, Nes IBK

Martit Holtung, Nes Turn

 

 

 

 

Forhåndsinfo før kampen mellom Hauerseter og FUVO

Hauerseter – FUVO 

Lørdag kl 16:00

Sted: Nordkisa stadion

Bildet er hentet fra 2015 da FUVO knuste Hauerseterer med sifrene 1-7

 

Lenge siden Hauerseter var bedre enn FUVO

Siden FUVO beholdt plassen i 3.divisjon med et nødskrik i 2012, har Opakerlaget vært storebror. Hauerseter gjorde det godt i perioden 2013-2016 med 6, 3, 4. og 6.plass, men FUVO var allikevel et hakk bedre hvert eneste år.

I 2017 og i år har det imidlertid gått tråere for primus motor Truls Skjevik og hans Hauerseter-gjeng. Etter 14 spilte kamper ligger laget på 10.plass med 17 poeng, mens motstander FUVO ligger på 2.plass med 30 poeng.

To lag ute av form

Nå er tiden kanskje inne for å slå tilbake mot FUVO. De har slitt i det siste og har kun tatt ett poeng på de tre siste matchene. Riktignok har laget vært best spillemessig i alle de tre kampene, men det er nå en gang målene som teller.

Når sant skal sies så har ikke trepoengerne ramlet inn for ofte hos Hauerseter heller. På de ni siste kampene har laget kun en seier. Men det har vært mange jevne oppgjør, og i tre av disse oppgjørene har laget mistet seieren på overtid (Sørumsand, Fet og Rælingen), og nå tirsdag denne uken så ledet laget 3-2 med fem minutter igjen å spille, for så å tape 3-4 mot Skedsmo2. Det er tungt!

Målscorere for Hauerseter mot Skedsmo2 var Petter Stensrud Blaker(2) og Vetle Grønvold. Disse har scoret flest mål for laget fra Nordkisa med henholdsvis 8 og 7 seriemål.  Hos FUVO er Kim Brenna fremdeles den soleklare toppscoreren med sine 18 nettkjenninger.

To eks-FUVO spillere hos Hauerseter

I den trolige startoppstillingen til Hauerseter finner vi to spillere som tidligere har tredd på seg den røde FUVO-drakta. Vetle Eriksen spilte for klubben i 2015 og 2016, mens Fredrik Krogsæter kom til nesbuene i fjor sommer og fikk tom med seg seriepremieren mot nettopp Hauerseter i våres.

FUVO har som tidligere skrevet vært innom en tung periode med kun ett poeng på de tre siste matchene, men gjorde en brukbar match nå sist mot Aurskog-Høland.

Nesbuene har solide seiere i de to siste oppgjørene på Nordkisa stadion med 1-7 og 2015 og 0-4 i 2016. Lagene spilte 1-1 da lagene møttes i seriepremieren i våres. Målscorere i oppgjøret var Kim Brenna for FUVO og Stian Pettersen for Hauerseter. En kamp FUVO for øvrig spilte med en mann mer i over en halvtime.

Hos FUVO er Khalid Hacham bortreist på jobb, men Andre Thomsen er meldt spilleklar. Vi tror derfor FUVO stiller med følgende lag: Andre Thomsen, Fredrik Nilsen, Stian Westerheim, Chris Lundhaug, Oskar Wang, Julian Paulsen, Ørjan Hopen, Simen Nordnes, Mads Rismoen, Armin Sistek og Kim Brenna.

 

FUVO er en av to kandidater til å kapre Norges Fotballforbund sitt nye fotballanlegg

 

NFF har tenkt å bygge et treningsanlegg bestående av to nye baner med naturgress og en kunstgressbane. Tilhørende fasiliteter er også med i planene som vil koste over tresifret antall millioner.  

I FUVOs tilfelle er det tenkt å bygge anlegget på skogsområdet rett ved siden av dagens anlegg. Her planen å bygge to gressbaner med undervarme og en kunstgressbane med undervarme, tilrettelagt for å bygge hall over. Mellom to av banene er det planlagt å bygge tribune, med garderober og andre fasiliteter under. Det er også lagt opp til at det skal være mulig å ha overnatting for aldersbestemte landslag.

Fordelene med FUVO er at det ligger forholdsvis nærme Gardermoen. I tillegg så har man ikke den flystøyen som det er på Olaløkka. Snømengden er også betraktelig mindre. I tillegg er klubben veletablert og har mange allerede å opparbeide fasiliteter.

Ulempen med FUVO er at stedet ikke er regulert, men klubben har vært i kontakt med Nes kommune for å finne en løsning.

 

Anleggssjef Ole Myhrvold i NFF har tidligere uttalt til Eidsvold Blad at ulempene ved Olaløkka er flystøy og at det er snørikt. Forbundskomiteen legger imidlertid vekt på å være nærme flyplassen.En annen positiv side med Olaløkka er at området er regulert, slik at de kan starte arbeidet allerede i høst.F

Dette senteret, som går under Campus Norway, skal være base for både aldersbestemte landslag og A-landslag.

 

Her kan dere lese mer om sakene i både EUB og i Raumnes

 

Denne artikkelen er sponset av

 

Formlaget R&Å med nok en seier

 

R&Å-trener Svein Pettersen konstaterte at han ikke var helt fornøyd med kampen.

  • Vi møtte et ungt Skedmo2 lag og det ble tidlig klart kun et spørsmål om hvor stor seieren ville bli.

Hattrick av Holum Hansen

Kampen startet rolig, men det tok ikke mange minuttene før hjemmelaget fikk kampen inn i sin bane. Etter å ha vært nære på en gang i starten av matchen, sendte Lasse Holum Hansen de blåkledde i ledelsen neste gang han var i nærheten av kassa. Like etterpå serverte Holum Hansen ballen til Fredrik Autio, men avslutningen stod ikke i stil med innlegget. I stedet økte toppscorer Holum Hansen til 2-0 etter at Skedsmos sisteskanse måtte gi retur på et skudd fra Mads Elvethun Hansen.

Det stod 2-0 til hjemmelaget etter 1.omgang, men det burde etter spill og sjanser vært det dobbelte.

Antall målsjanser til Skedsmo2 = 0

Etter sidebytte fortsatte vertene å kjøre over gjestene. Første mann til å komme til en god mulighet var Markus Grønvold, men en god redning av Skedsmo-keeperen gjorde sitt til at det fremdeles stod 2-0. Etter flere store målsjanser, satt den endelig igjen for Raumnes & Årnes. En bakromsball endte hos Fredrik Autio, som økte ledelsen til 3-0. Helt på tampen av oppgjøret ble Fredrik Stenbro felt inne i boksen og dommeren pekte korrekt på straffemerket. Lasse Holem Hansen steg frem og satte inn sitt tredje for dagen og hjemmelagets fjerde. 4-0 ble også sluttresultatet.

R&Å-trener Svein Pettersen fortalte til Nesfotballen at kampen i stor grad ble preget av tørr og ujevn gressmatte, i tillegg til sterk vind som gjorde spilleforholdene særdeles vanskelige.

  • Vi var det førende laget i samtlige 90 minutter og Skedsmo hadde i løpet av kampen ingen skudd på mål. Vi var så overlegne at vi ikke greide å holde fokus og opptre profesjonelt, men senket innsatsen, viljen og ble tydelig unøyaktige i det vi foretok oss.
  • Seieren kunne og burde vært mye større, men det gis ut bare 3 poeng også i denne kampen og de tok vi. Etter en bra avslutning på vårsesongen tar vi nå en fortjent sommerpause så får vi håpe at den gode trenden fortsetter i høst, sier en fornøyd trener til Nesfotballen

Etter å ha tapt for Kløfta og Strømmen2 i starten av sesongen har Årnes-gutta vunnet seks strake hjemmeseiere, hvorav de fem siste er vunnet på naturgresset på Årnes stadion.

 

Tabellen kan ses her:  https://www.fotball.no/fotballdata/turnering/tabell/?fiksId=158703

R&Å stilte med følgende lag: Mathias Årstad Olsen, Magnus Midling Larsen, Simen Holter, Simon Petersen, Markus Grønvold, Marius Solhaug, Jesper Aaserud, Martinus Slette Granum, Lasse Holum Hansen, Fredrik Autio og Mads Elvethun Hansen

Benyttede innbyttere: Magnus Krefting Hansen, Eivind Sveinhaug, Øyvind Hofsrud, Fredrik Stokkebryn og Fredrik Stenbro.

R&Å med sin tredje strake seier

Skedsmo2 ankom Årnes stadion med et helt annet lag enn det som slo Hauerseter 4-3 for to dager siden. Hjemmelaget var fire klasser bedre enn gjestene og det eneste spørsmålet publikummet stilte seg var «Hvor stor blir seieren?» Lasse Holum Hansen satte to kasser før sidebytte, mens Fredrik Autio økte til 3-0 litt ut i 2.omgang. På tampen av kampen fikk Holum Hansen æren av å fastsette sluttresultatet til 4-0, med sin tredje scoring for kvelden.

 

Tabellen kan ses her:  https://www.fotball.no/fotballdata/turnering/tabell/?fiksId=158703

 

Vi kommer tilbake med mer info i morgen

Sluttreferat: Formlaget R&Å med nok en 3-poenger

Toppscoreren avgjorde like før slutt

R&Å har funnet sommerformen og er en av de virkelige formlagene i 4.divisjon. Hjemme på eget gress har de vært uslåelige  og vunnet de fire siste hjemmekampene før mandagens oppgjør mot Rælingen. Kampen så lenge ut til å ende 1-1 etter at Fredrik Autio først hadde sendt vertene i ledelsen i første omgang, før Rælingen utlignet etter en times spill. Men like før slutt dukket Lasse Holum Hansen opp og satte inn seiersmålet.

  • Jeg synes vi var det førende laget i 1.omgang og ledet fortjent med et mål til pause. Vi forsøkte å spille ball og hadde flere gode kombinasjoner på en tørr, ujevn og dels vanskelig gressmatta.

Rælingen kom til Årnes stadion uten tre av sine beste spillere i Adrian Tjensli, Jesper Bjarmannn eller Chima Anaele Okehi ,men hjemmelaget var heller ikke fulltallig og manglet blant annet brødrene Mads og Patrick Elvethun Hansen.

  • Rælingen er et fysisk sterkt lag og slo konsekvent langt og kriget i duellene, men jeg synes vi har relativt god kontroll på dem. Vi hadde fokus før kampen på å vinne 1. og2.duellene og det gjennomførte vi strålende i 1.omgang, Samtidig føler jeg at den kollektive offensive samhandlingen stadig blir bedre og vi får indreløperne høyere i banen, sier Pettersen.

Fortjent seier

Fredrik Autio scoret 1.omgangens eneste mål etter fint fremspill av Jesper Aaserud. Et stykke ut i 2.omgangen utlignet Rælingen til 1-1, som også så ut til å bli sluttresultatet, men så dukket toppscorer Lasse Holum Hansen opp og fastsatte sluttresultatet til 2-1 til hjemmelaget med sitt åttende mål for sesongen.

  • I 2.omgang falt vårt balltempo, vi ble litt for unøyaktige og Rælingen kriget seg inn i kampen. Det er således ikke ufortjent at de utlignet og satte et visst press på oss. Heldigvis klarte vi å snu kampen igjen og får et fortjent seiersmål like før slutt. Vi vinner sjansestatistikken og kampen fortjent, selv om det ble en sliteseier i varmen, forteller en meget fornøyd R&Å-trener Svein Pettersen til Nesfotballen

R&Å ligger etter seieren på 9.plass, men møter Skedsmo2 i en utsatt kamp førstkommende torsdag. Vinner de den så vil de være á poeng med Blaker på 5.plass med 21 poeng.

 

Tabellen kan ses her: https://www.fotball.no/fotballdata/turnering/tabell/?fiksId=158703

R&Å stiller med følgende lag: Truls Frogner, Magnus Midling Larsen, Simen Holter, Simon Petersen, Robin Rognerud, Eivind Solhaug, Jesper Aaserud, Marius Solhaug, Lasse Holum Hansen, Fredrik Autio og Martinus Slette Granum.