Enda flere spillere er klare for FUVO

Baktiar Rzaev vender tilbake til FUVO etter en sesong i Skedsmo. Han kom til FUVO i 2016 og fikk med seg 43 kamper og 3 mål i sin første periode i klubben. Valgte å gå til Skedsmo etter tre år i den røde og hvite FUVO drakta i 2019. Der fikk han med seg 19 kamper og en fin 2.plass i 4.divisjon bak FUVO. Vendte egentlig tilbake til laget fra Opakermoen i 2020, men spilte ingen kamper og skrev heller ikke under før nå nylig. Kom inn som innbytter i cupkampen mot Aurskog-Høland. 26-åringen er tenkt en kantrolle, men kan også benyttes på backen, hvor han fikk sine fleste kamper for Skedsmo.

Sebastian Jensen kom i vinter til FUVO fra Frigg hvor han var med å rykke opp til PostNord-ligaen i 2021.Nordlending som startet sin fotballkarriere i Tromsø, men klarte ikke ta steget helt opp til a-laget og valgte å gå til Senja og spill i PostNord-ligaen. Fikk med seg 39 mål på 86 kamper før han i 2019 flyttet til Oslo og spill for Oppsal, som også spilt i PostNord-ligaen. Offensiv midtbanespiller som i sin beste sesong i Senja scoret 14 mål. Er som Rzaev 1996-modell og i sin beste fotballalder. Fikk sin offisielle debut for FUVO i cupkampen mot Aurskog-Høland

Tredje mann av nye spillere vi presenterer i denne omgangen er Magnus Deinboll Moldjord. Han kommer til FUVO fra Konnerud, hvor han spilte sist i 2019. Har dessverre slitt en del med skader de siste årene, men FUVO håper etter hvert å få han i gang for fullt. Er i trening, men ikke fullt spilleklar enda. 24-åringen var et stort fotballtalent som ble gikk sine barnesko i Strømsgodset sammen med en kompis ved navn Martin Ødegaard. Var en tur innom Asker i 2017, før han gikk til Konnerud hvor han spilte 4.divsjonsfotball med kompiser. Har også spilt fotball i USA, hvor han studerte samme med blant annet FUVO-spiller Mads Rismoen. Står med 9 U15 og U16-landskamper for Norge, og er som Ødegaard midtbanespiller.

 

Denne artikkelen er sponset av

Haga jenter 13 år slo topplaget Tveter

Haga – Tveter 17-12 (10-7)

Rett etterpå var det topplaget Tveter som stod på motsatt banehalvdel for det andre J13 laget. Bortelaget stod med kun seire etter jul og var i utgangspunktet en tøff motstander. Også her var det fokus på å sette et godt forsvarsspill og jentene leverte. Haga puttet raskt kampens 2 første mål før lagene resten av omgangen mer eller mindre scorte annenhver gang. Til pause hadde hjemmelaget klart å tilrive seg en tremåls-ledelse.

Andre omgang var spillemessig jevn, helt til Haga scorte 3 raske og gikk fra 13-10 til 16-10 midt i omgangen. Derfra og ut buttet det mer i angrepsspillet for begge lag, men hjemmelaget hadde god kontroll og det endte til slutt 17-12. En meget sterk prestasjon.

For lagledelsen er det morsomt å se at de tingene vi trener på sitter bedre og bedre, og at det er fler og fler spiller som har “knekt koden”. Det er nå 3 seirekamper igjen for sesongen og det blir en meget spennende innspurt.

Haga stilte med følgende lag: Sara Elise Aanerud (keeper), Lillie-Sofie Nordby Hartman (1 mål), Patrycja Okonek (4), Amalie Jelstrup Arnstad, Leah Myhrvold Kopperud (1), Mie Linnea Aarhus (2), Oline Evjen Røkke (1), Selma Holmøy (8)

Artikkel og bilde er hentet fra Haga sin hjemmeside

Bilder fra G14 kampen mellom FUVO og Fjellhamar 2

 

Denne bildeserien er sponset av

Einedomsmegler 1 2021

 

R&Å-damene med sterk seier over serietoeren

R&Å – Høybråten og Stovner 23-19 (12-10)

R&Å-trener Christina Simonsen Thomsen har virkelig fått dreisen på damelaget som tirsdag tok sin femte seier på de seks siste matchene.

Forrige gang lagene møttes vant Høybråten og Stovner med ni mål. Det var tilbake i oktober og da møtte Oslo-laget et R&Å-lag som ikke var i form. Nå er formen på vei mot himmelen og spillegleden følger tett etter.

Ut med juleribba inn med sixpacken

Før juleferien holdt R&Å-damene ofte godt følge med motstanderne i første omgang, men klarte ikke følge opp like godt i andre omgang. Dette har blitt mye bedre i 2022. Det ser ut som laget brukte den to måneder lange julepausen godt, for nå fremstår laget som bedre trent og ikke minst så holder laget hele kampen ut.

Laget gikk fra å tape åtte av de ti første matchene, men i mens de i mars har de spilt seks kamper og vunnet fem. Tapet kom mot serieleder Kløfta, en kamp R&Å hadde seieren i lomma, men tapte med ett mål.

God åpning på kampen

R&Å gikk respektløs til verks i møte med Høybråten og Stovner. Godt forsvar og raske kontringer førte laget tidlig opp i en 4-1 ledelse. Så stoppet det opp for hjemmelaget og gjestene scoret fire på rappet og ledet 4-5 etter 13 minutter. Da tok de mer rutinerte spillerne hos R&Å tak i matchen og sammen med resten av laget satte de inn ett ekstra gir. Christina Simonsen Thomsen 2, Mari Sundet Johansen, Ann-Petrin Unes og Ida Marie Håkelien, samt ungjenta Emma Holtung Lundell, gjorde sitt til at hjemmelaget storspilte og snudde 4-5 til 11-5 ledelse. Høybråten og Stovner kom seg etter hvert over sjokket og klarte å redusere noen ganger, og til pause så stod det 12-10 til vertene.

Holdt hodet kaldt og klart da det gjaldt som mest

Rett før pause fikk R&Å en tominutter som bortelaget utnyttet i starten av andre omgangen med å utligne til 12-12. Da fikk hjemmelaget en ny tominutter, men denne perioden vant R&Å med to mål og var med det tilbake i ledelsen. Det ble etter hvert høy temperatur og enda flere tominuttere til begge lag. Resten av omgangen ble tett og jevn, men hjemmelaget var hele tiden litt foran. Med fire minutter igjen spille ledet R&Å med fire mål. Så scoret Høybråten og Stover to samtidig som R&Å pådro seg en ny tominutter. Men i stedet for at det kokte over, så klarte R&Å-spillerne å holde hodet kaldt og utnytte feil hos bortelaget. De scoret kampens to siste mål og vant med det kampen 23-19. Toppscorere for R&Å ble Ann-Petrin Unes og Ida Marie Håkelien med fem mål hver.

Seieren førte R&Å opp på 4.plass, men tabellen er veldig jevn og de blåkledde har i tillegg flere kamper spilt enn lagene rundt seg.

R&Å stilte med følgende lag: Pernille Haug Sæather, Ida Kristine Løse, Stine Alstad Quille (2), Martyna Maria Pona (1), Mari Sundet Johansen (2), Lene Helen Skiaker, Christina Simonsen Thomsen (4), Line Melbye, Emma Holtung Lundell (3), Ann-Petrin Unes (5), Ida Marie Håkelien (5) og Emilie Sørby Kløfta (1)

 

Denne artikkelen er sponset av

 

Begravelsebyrået Nilsen

FUVO G14 klinket til med storseier

Treningskamp G14. FUVO – Fjellhamar 2 10-1 (4-0)

Søndag var det duket for treningsmatch mellom FUVO og Fjellhamar 2 i klassen gutter 14 år på Funnefoss kunstgress. To lag som møter hverandre i serien på samme bane i starten av mai. Det ble imidlertid tidlig klart at hjemmelaget var det klart beste laget og kom til å vinne matchen. Allerede etter seks minutter hadde laget kommet til to doble målsjanser, men de måtte ha hjelp for å ta ledelsen. Etter 13 minutter slo Jonas Kaeomani-Bjørkeng en corner som en Fjellhamar-spiller var uheldig og satte i eget mål.

FUVO med solid første omgang

Halvveis ut i omgangen snappet Kaeomani-Bjørkeng opp en feilpasning, dro seg forbi en forsvarspiller før han klemte i vei et knallhardt skudd som keeper ikke klarte å holde. Jonass Jonasson var raskt på pletten og satte returen kontant i mål. To minutter kom kampens store spiller, Jonas Kaeomani-Bjørkeng igjen i sentrum. Han dro seg elegant forbi flere forsvarspillere før han dunket ballen i motsatt hjørne. Første omgangen var Jonas og Jonass sin. Sistnevnte avsluttet en god FUVO-omgang med å curle ballen helt oppe i vinkelen.

4 mål i 1.omg + 6 i 2.omg = 10 mål

Andre omgangen ble en rent transportetappe. Etter et par gode målsjanser tok Sindre Granhaug ballen og fra sin backposisjon suste han nedover før han la en 45 graders pasning til John Woolnough, som enkelt satte inn FUVOs femte mål. Noen minutter senere vartet hjemmelaget opp med dagens beste angrep der ballen til slutt endte hos Granhaug, som banket ballen oppe i nærmeste kryss. De to neste målene ble satt inn av nykommer Mathias Eriksen, mens John Woolnough satte inn kampens niende mål. Eriksen var igjen på farta med med fem minutter igjen å spille. Denne gangen valgte han å servere ballen på et sølvfat til Kevin Trøhaugen, som dermed fikk æren av å sette inn 10-0 til FUVO. I kampens siste minutt fikk Fjellhamar sitt trøstemål fra straffemerket.

 

Filmsnutt med en del av målene og noen feite sjanser fra oppgjøret

 

Denne artikkelen er sponset av

Leif Runars

 

 

 

 

To seiere til R&Å/Skarnes 2 gutter 14 år

R&Å/Skarnes 2 – Vålerenga 31-19 (16-10)

R&Å/Skarnes 2 spilte to kamper i helgen. Første motstander var Vålerenga i Vormsundhallen lørdag formiddag. En klamklar gjeng startet med å ta en tidlig 5-2 ledelse, men gjestene fra hovedsataden hadde på ingen måte tenkt å selge seg billig og etter tretten minutter stod det 10-10. Da bestemte hjemmelagets forsvar og keeper for å stenge buret. R&Å/Skarnes satte opp tempoet og avsluttet første omgangen med seks strake scoringer og kunne med det gå til pause med 16-10 ledelse.

Vertene fikk en god start på andre omganen og fortsatte å øke forspranget. I løpet av de åtte første minuttene hadde de scoret ni mål og kun sluppet inn tre. Dermed hadde de økt ledelsen til tolv mål. De inviterte Vålerenga litt inn i kampen, som takket med å score fire mål på rappen. Mot slutten av kampen satte R&Å/Skarnes-gutta på turboen igjen og avsluttet matchen fire nettkjenninger og en meget komfortabel 31-19 seier. Sindre Tronbøl ble kampens toppscorer med 9 nettkjenninger.

Laget skriver følgende på sin facebookside:

  • Det er veldig gøy å se disse guttene om dagen, de har det utrolig gøy og spiller veldig fin håndball. Når motstanderen også kommenterer at SkarÅ gutta er gode på alle plasser, da har vi oppnådd mye. En utrolig god lagmoral på disse gutta.

R&Å/Skarnes 2 stilte med følgende lag: Daniel Thode Hegge (2), Martynas Gagilas (7), Alexander Holmen (6), Sindre Tronbøl (9), Oliver Alstad Quille, Albert Heggedal Røst, Sivert Eliassen (1), Viktor Aleksander Sørlie (1), Kristian Skaarer, Viljar August Wathne Guttormsen (5), Oskar Andreas Weng og Mats Steponavicius

———————

Nordstrand 2 . R&Å/Skarnes2  12-23 (7-13)

Søndag var det dags for Oslo-tur og møte med Nordstrand 2. Etter flere store seiere var det et lag stinne av selvtillit som brukte kort tid på å få kampen inn i sin bane. R&Å/Skarnes2 tok tidlig ledelsen og ga den aldri fra seg. Hjemmelaget hadde lite å stille opp med og allerede etter de første tjue minuttene hadde gjestene opparbeidet seg en komfortabel 7-13 ledelse. Sebastian Engeflaen Jansen ble toppscorer med 5 mål.

I andre omgang så fortsatte de med supert forsvarsspill og til tider imponerende angrepsspill. De kjørte over Nordstrand og femmålsledelse til pause ble raskt til ti mål og til slutt til elleve mål.

Helgens to seiere har ført laget opp på andreplass med lik poengsum som R&Å/Skarnes 1 og Frogner. Alle tre lagene står med 10 poeng etter seks kamper.

R&Å/Skarnes 2 stilte med følgende lag: Simen Betten Vaarum (1), Daniel Thode Hegge (3), Martynas Gagilas (4), Sindre Tronbøl (4), Oskar Andreas Weng (1), Sivert Eliassen (1), Sebastian Engeflaen Jansen (5), Viktor Aleksander Sørlie, Sander Berøy Paulsen og Viljar August Wathne Guttormsen (4)

Denne artikkelen er sponset av

 

 

Blekket spruter på Opakermoen

Vi har tidligere skrevet om overgangene til Petter Rønningen fra Vinger og Sigurd Flekke Mathiesen fra R&Å. Nå er ytterligere tre spillere klare To av de har vært i FUVO før og vender tilbake, mens siste mann har prøvespilt for Manchester City, Southampton og Wolverhampten. Han fikk proffkontrakt som 15-åring og har to kamper for Tromsø.

Oliver Nøvik kom til FUVO i 2016 og spilte for klubben til juli 2021, hvor han etter to kamper valgte å trappe ned med spill for Hvam. Har trent og spilt treningskamper for FUVO i hele vinter. Vært en av lagets beste og en spiller som man forventer vil bli en sentral spiller i 2022. 23-åringen står med 52 a-kamper og 5 mål for FUVO.

Marcus Ellevold kom til FUVO før 2020-sesongen, men flyttet til Hønefoss for å studere høsten 2021. Der fikk han  han med seg to kamper, men er nå tilbake i FUVO på lån. Kan spille spille både venstreback og midtstopper. 22-åringen fikk sin debut som innbytter i cupkampen mot Aurskog-Høland.

Garib Gerkondani er kun 24 år, men har opplevd veldig mye i sitt unge liv. Fikk proffkontrakt med Kongsvinger som 15 åring og står med to U15-landskamper. Har som nevnt litt høyere i artikkelen prøvespilt for flere engelske klubber i tillegg til at han fikk to a-kamper for Tromsø tilbake i 2017. Samme år senket han mer eller mindre FUVO alene da han som Tromsø 2 spiller scoret tre mål i 4-2 seieren på Alfheim. Er det man kan kalle en klubbnomade. Startet i Kongsvinger før ferden gikk til Ham Kam, Tromsø, Finnsnes, Moss, Oppsal og Åsgårdstrand. Offensiv spiller som bekle spiss, 10-er rollen og en kantrolle.

VI kommer tilbake med presentasjon av ytterligere flere som har signert den siste tiden i løpet av de nærmeste dagene

Denne artikkelen er sponset av

 

Mattis Sjøli endte topp 25 på dagens 50 km i NM

Mattis Sjøli med strålene 25.plass

Del 1 av NM i Harstad ble avsluttet i dag med 50 km fri teknikk. Det var flere store favoritter, men det var en dark horse ved navn Andreas Fjorden Ree som gikk til topps med tiden 2:05:58,3. Han var 28 sekunder foran Hans Christer Holund og 2 minutter og 30 sekunder foran Iver Tidheim Andersen på tredje plass.

Best av nesbuene ble Mattis Sjøli fra Halmsås & Omegn med en strålende 25.plass. Han gikk et meget jevnt løp og lå hele tiden mellom nr 33. og 28. plass, men avsluttet godt og endte til slutt på 25.plass. Han gikk på tiden 2:26:11,5 og var med det 13 minutter og 18 sekunder bak vinneren.

Sondre Bjørkeng Pedersen gikk inn til en sterk 62.plass på sin første 50 km

Nes Ski hadde med tre løpere og best av de  ble Sondre Bjørkeng Pedersen som gikk inn til en sterk 62.plass med tiden 2:27:54,1. Med den tiden var han 21 minutter og 56 sekunder bak vinneren. Philip Drivenes og Filip Glittenberg gikk inn til henholdsvis 79. og 80.plass. Disse fullførte med tidene 2:50:10,0 (Drivenes) og 2:51:14,5 (Glittenberg).

Dette var første gangen noen av Nes Ski-løperne gikk en 50 km og de fullførte løpet til 20 i stil.

 

Denne artikkelen er sponset av

Fjelds FM mat

Filmsnutter fra damekampen mellom FUVO og Kjellmyra

Treningskampen mellom FUVO og Kjellmyra endte med 7-2 seier til hjemmelaget

 

Kjellmyra opp i 0-1 ledelse

FUVO utligner til 2-2 ved Maria Hansen Sloan

FUVO tar ledelsen 3-2 ved Anne Kristine Sannerud Nerdgaard

Aurora Folmo Myhr setter her inn 4-2 til FUVO fra straffemerket

Juni Steen banker her inn 5-2 til FUVO

Marian Hansen Sloan setter her inn sitt andre og økter til 6-2 til FUVO

Oda Folmo Myhr fastsetter sluttresultatet til 7-2 til FUVO

Oppsummering av kampen med noen sjanser og mål til begge lag

 

Denne artikkelen er sponset av

 

 

Toyota Romerike

 

 

 

Haga 2 jenter 13 år vartet opp med storseier

Haga 2 jenter 13 år

Haga 2 – Ammerud 2 22-9 (11-5)
Først ute var Haga 2 mot Ammerud 2. Ammerud har vi spilt mot 2 ganger før jul og det ble jevne kamper med en seier til hvert lag. Nå var Haga jentene innstilt på å vise hva de har lært. Bunnsolid forsvarsspill har vært kjennemerket i det siste, og slik var det også i denne kampen. Haga gikk rett i føringen og etter 5 minutter stod det 4-1 til hjemmelaget. Trenden fortsatt ut omgangen. Til pause stod det 11-5 til Haga.

I pausen fikk jentene beskjed om å nullstille og ikke tro at kampen var avgjort. Det har jentene blitt veldig gode til, så andre omgang ble veldig lik den første. Haga scorte omgangens 3 første mål og da var kampen i realiteten avgjort. Det endte hele 22-9 til Haga, og alle utespillerne kom på scoringslista.

Haga 2 stilte med følgende lag: Signe Asmyhr (keeper), Caroline Caspersen (5 mål), Luna Aakervik Øyan (3), Mathilde Andresen Norum (2), Jessica Bjørndalen Gran (1), Hanne-Marie Belsjø Thorud (2), Julie Walseth (6), Emma Holmøy (3)

Bilde og referat er hentet fra Haga sin hjemmeside