Dramatikk til siste spark da FUVO slo Ull/Kisa2

Kim Brenna og FUVO kom til mandagens oppjgør med stor tro på å slå serielederen på eget kunstgress. Vertene har fått en drømmestart på sesongen og stod før dagens oppgjør med 12 av 12 mulige poeng. FUVO slo Rælingen for over to uker siden, men rotet bort to poeng i seriepremieren mot Hauerseter. To utsatte kamper har gjort sitt til at laget kun har spilt to kamper så langt. Det som er positivt er er at Opakermoingene, og spesielt Kim Brenna, liker å spille mot et Kisa-lag han har både spilt for, og ikke minst scoret hele 9 mål  mot på sine 4 matcher i FUVO-drakta.

FUVO var litt slurvete i det defensive, noe de unge Kisa2 spillerne skal ha sin del av æren for.

Hjemmelaget jaget med seks spillere offensivt, noe som ga store rom i både mellomrom og bakrom. Dette klarte FUVO i for liten grad å utnytte.

Etter 18 minutter scoret Kim Brenna omgangens eneste mål etter at Ørjan Hopen fant Brenna med en glimrende bakromsball.

Kisa 2 imponerte med bra tempo og stor løpskraft, og kom også til et par gode forsøk.

FUVO-spillerne var enige om å gå ut i 2.omg i hundre og drepe kampen. Innbytter Jens Ihler var nærmest mål med et langskudd som traff metallet, før hjemmelaget etter hvert tok over og utlignet til 1-1 etter 63 minutter. Tre minutter senere hadde de snudd kampen til 2-1.

Med drøyt ti minutter igjen å spille feide en Kisa-spiller ballen høyt over mål fra fire meters hold. Men i stedet for 3-1, så kontret FUVO. Keeper klønet det til for seg selv og ga de røde og hvite en unødvendig corner, som Ørjan Hopen skrudde inn i mål. Dramatikken var imidlertid på langt nær over. Etter 84 minuttter fikk vertene straffesapark og FUVO-innbytter Jens Ihler ble sendt i dusjen. Straffen reddet Andre Thomsen mesterlig, og med to minutter igjen å spille spilte Armin Sistek igjennom Kim Brenna, som satte inn 2-3 til FUVO. I kampens siste sekund fikk FUVO et frispark fra 20 meter som Ørjan Hopen skrudde inn. Dermed endte den spennende kampen med 4-2 til FUVO. En heldig seier mot et overraksende godt KIsa-lag, som nok hadde fortjent en bedre skjebne.

 

Andre Thomsen, Fredrik Nilsen, Stian Westerheim, kristian Edøy Hansen, Ole Kristian Myhre, Chris Lundhaug, Julian Paulsen, Ørjan Hopen, Armin Sistek, Simen Nordnes, og Kim Brenna

Benyttede innbyttere: Jens Ihler og Baktiar Rzaev 

Vi kommer tilbake med fullstendig referat senere

 

Pause:Ull/Kisa2 – FUVO 0-1

Etter fire poeng på de to første kampene, var alt annet enn seier mot Ull/Kisa2, uaktuelt. 

Det unge Kisa2-laget overrasket med å stå høyt å jage som noen små jæv….., men etter 18 minutter fant Ørjan Hopen Kim Brenna i bakrom,  og da bang så satt kula nede ved stolperota. 

Det var en jevnspilt omgang, men FUVO med Ørjan Hopen var farlige på kontringer.

Vertene kom til sin største sjanse like før pause. Et frispark ble stusset få cm til side for stolpen.

Andre Thomsen, Fredrik Nilsen, Stian Westerheim, Kristian Edøy Hansen,Ole Kristian Myhre, Chris Lundhaug, Julian Paulsen, Ørjan Hopen, Armin Sistek, Simen Nordnes, og Kim Brenna

Benken: Khalid Hacham, Baktiar Rzaev,, Jens Ihler, Sondre Emilsen og Even Nybø Myren

 

 

Nesfotballen denne uken og kamper i uke 18

En ok, men langt fra noen perfekt uke for Nesfotballen.  Men masse mål og et lokaloppgjør som endte med kalassifre, det var i alle fall noe å glede seg over i de fem oppgjørene som ble spilt i uken som har gått.

4.divisjon

FUVO fikk sin kamp mot Strømmen 2 utsatt da gressbanen ikke var klar. Bygdas andre representant, Raumnes & Årnes, fikk det som ventet tøft mot et Kløfta som har startet sesongen forrykkende.  Det endte til slutt med en komfortabel 4-0 seier til zebrastripene, noe som betyr at de har fire seiere av fire mulige, mens R&Å ligger helt nederst på 14.plass, med ekkel smultring.

Tabellen kan ses her: https://www.fotball.no/fotballdata/turnering/tabell/?fiksId=158703

 

6.divisjon

Både FUVO2 og R&Å2 dro frem motorsagen og gjorde massakre av sine motstandere. FUVO 2 knuste Ull/Kisa3 med 12-1, men R&Å2 var hakket vassere og ga seg ikke før de hadde plassert tretten baller bak Skedsmo3 sin keeper. Med 13-1 seieren klatret laget helt opp på 2.plass på tabellen.  FUVO2 har også startet sesongen meget godt og ligger på 4.plass med to seiere av to mulige.

Tabellen kan ses her: https://www.fotball.no/fotballdata/turnering/tabell/?fiksId=159859

8.divisjon

Et svekket SIF/FUVO3 lag tok turen til Neskollen og møte med et opprykksjagende Hvam lag til årets første lokaloppgjør. Kampen ble aldri jevn, til det var de gulkledde fra Hvam for overlegne. Da dommeren blåste av hadde hjemmelaget plassert hele sju baller i riktig mål, og kun sluppet inn ett trøstemål. Hvam har fått den starten de håpet på med to strake seiere, mens SIF/FUVO3 har gjort det stikk motsatte og tapt begge sine kamper så langt.

Tabellen kan ses her: https://www.fotball.no/fotballdata/turnering/tabell/?fiksId=158571

 

9.divsjon

Haga tapte seriepremieren etter mål like før slutt, men i denne ukes kamp, mot det laget som alle tror vinner serien, nemlig Skjetten 5, så fikk de så hatten passet. Riktignok skapte de en del sjanser, men i målprotokollen stod det 1-7 til gjestene fra Skjettenbyen. Dermed står Haga uten poeng etter to serierunder.

Tabellen kan ses her: https://www.fotball.no/fotballdata/turnering/tabell/?fiksId=158570

 

Ny uke- nye muligheter

Denne uken spilles det hele 11 kamper.

 Mandag

 Skjetten 3 – R&Å2 (6.div)

 Kl 18:30

 Mandag

 Ull/Kisa2 – FUVO  (4.div)

 Kl 19:00

 Mandag

 Nittedal – Haga (9.div)

 Kl 20:15

 Tirsdag

 FUVO – Gjelleråsen (4.div damer)

 Kl 20:15

 Tirsdag

 Bøn – Fenstad SK (9.div)

 Kl 20:30

 Onsdag

 EIF  R&Å (4.div)

 Kl 19:00

 Onsdag

 FUVO 2 – Gjerdrum2 (6.div)

 Kl 20:15

 Torsdag

 Sørumsand 2 – Hvam (8.div)

 Kl 20:15

 Fredag

 FUVO 2 2 Rælingen (7ér)

 Kl 17:30

 Fredag

 SIF/FUVO3 – LSK4 (8.div)

 Kl 19:00

 Lørdag

 FUVO – Kløfta (4.div)

 Kl 16:00

 

Forhåndsinfo før kampen mellom Ull/Kisa2 og FUVO

Ull/Kisa 2- FUVO     30.april      kl 19:00

Sted: Jessheim Stadion

FUVO fikk sin andre kamp for året utsatt for en uke siden, men står i likhet med Ull/Kisa 2 uten tap. Forskjellen er at FUVO har fire poeng etter to kamper, mens Ull/Kisa2 leder serien med tolv poeng etter fire kamper. I tur og rekke har de slått Fet, Sørumsand, R&Å og nå sist Skedsmo2. I den siste hjemmekampen mot R&Å lå de under med to mål etter drøyt ti minutters spill, men viste moral og klasse ved å komme tilbake å vinne kampen.

Ull/Kisa2 har i år i motsetning til 2017, uttalt at de vil opp i 3.divisjon igjen, divisjonen de spilte sist i 2016. Lagene har møtt hverandre hele ti ganger siden 2007, de fleste av dem har FUVO gått seirende ut av. Hele seks ganger har nesbuene jublet for seier, mens to har endt uavgjort og to ganger har Kisa2 vunnet.  FUVO har ikke tapt på de seks siste oppgjørene, og vunnet de to siste med 2 x 4-0.

Det er usikkert hvilket lag Ull/Kisa2 stiller, da a-laget spiller cupkamp mot Kjelsås på onsdag. På den andre siden stilte de heller ikke toppet mannskap mot R&Å, men ungguttene kjempet seg til seier. Med fire strake seiere og 20-5 i målforskjell  vil de uansett kunne gi FUVO god motstand, men jeg mener at denne kampen bør og skal FUVO vinne, skal de ha som mål å kjempe i toppen.

Herman Henriksen er toppscorer for Kisa2 med fire mål, mens Martin Søreide har puttet tre.  FUVOs målgarantist, Kim Brenna, har scoret ett mål i begge kampene så langt, men man venter fremdeles på at han tar et jafs innpå divisjonens toppscorer ,Remi Rød, som står med sju seriemål etter fire serierunder.

FUVO har kun Otto Dahl på skadelisten, og stiller et sterkt lag mot Ull/Kisa2.  Gutta har fått seg et par treninger på gress, og gleder seg allerede til 5.mai, da de møter Kløfta på eget gress, men først skal de gjennom en tøff kamp mot serielederen.

Da lagene møttes sist på Jessheim stadion i 2016, scoret Kim Brenna 3 og John Andreas Halvorsen målene for FUVO. 

Spillere og klubber fra Nes har gjennom årene hatt et meget godt forhold til Ull/Kisa og mange nesbuer har spilt for klubben. I dag er det riktignok bare en igjen på seniorsiden( herrer) i Ole Kristian Langås. På den andre siden er flere nesbuer som har vært i Kisa, men som har vendt tilbake til Nes. I FUVO har Kim Brenna, Fredrik Nilsen, Baktiar Rzaev og Julian Paulsen, alle tidligere tredd på seg den gule Ull/Kisa-drakta.

 

Vi er i utgangspunktet kun usikker på en plass på laget, vil Ørjan Heiberg kjøre Kristian Edøy Hansen rett inn på laget, eller vil han hvile han i en omgang i alle fall.

Vi tror Heiberg starter med det samme laget som mot Rælingen. Det vil i så fall være følgende lag: Andre Thomsen, Fredrik Nilsen, Stian Westerheim, Ole Kristian Myhre, Chris Lundhaug, Julian Paulsen, Ørjan Hopen, Armin Sistek, Simen Nordnes, Baktiar Rzaev og Kim Brenna

Benken: Khalid Hacham, Marius Nordby, Kristian Edøy Hansen, Fredrik Krogsæter, Jens Ihler, Sondre Emilsen og Martin Taugbøl.

 

Tre fotballhistorier fra gammelt av

Denne ukes historier fra FUVO-boka er nesten 50 år gamle og er fra tiden da bl.a. Roger Myrbråten og Terje Tønnesen var unge og lovende. 

1969 Romeriksmestere i lilleputtklassen: FUVO – LSK 3-0

Nede fra venstre: Roger Myrbråten, Audun Bentsen, Rune Skaarer, Terje Tønnesen, Morten Strøm og Per Ola Fuglu. Stående fra venstre: Tom Brotangen, Edvin Tore Bach-Gansmo, Torgeir Fjeld, Yngvar Fossum og Lars Unes. Innbyttere i kampen var Geir Korsvoll, Frank Fossbråten og Jens Nyerød.

 

Juniorlaget tapte kretsmesterskapet i siste match, mens guttelaget tapte finalen mot Høland. Lilleputtlaget ble redningen da de klinket til med 3-0 seier over Lillestrøm SK i finalen på Åråsen stadion.

FUVO viste fra start til slutt at de ville vinne finalen, koste hva det koste ville. Etter å ha nådd fire finaler tidligere i 1969 uten å ha vunnet en eneste, så fikk gutta endelig lønn for strevet. Det var en fantastisk kampvilje Nes-representantene la ned for dagen. Laget sjokket LSK med å ta ledelsen allerede etter 5 minutters spill ved Edvin Tore Bach-Gansmo. To minutter senere utnyttet samme spiller en tabbe i hjemmelagets forsvar, og dermed stod det 2-0. Før pause var Lars Unes på plass da en krossball kom, og han gjorde ingen feil. Ballen ble satt i nettet og dermed 3-0 til FUVO etter halvspilt kamp.

Dette resultatet gjorde nok sitt til at FUVO la opp til mer sikringsspill i 2.omgang, men gjestene var likevel best også i denne omgangen, selv om det ikke ble noe mål. Faktum er at FUVO var nærmere dobbelt så stor seier som Lillestrøm var nær redusering. 

 

FØRSTE KRETSMESTERSKAPET ETTER SAMMENSLÅINGA  (1968)

Juniorlaget til FUVO tapte kretsmesterskapet på målforskjell, men bedre gikk det for FUVO i småguttklassen, som like godt gikk bort og slo Aurskog 2-0 i finalen. Dermed kunne de titulere seg kretsmestere 1968.

Følgende spillere deltok på smguttlaget som ble kretsmestere: Svein Grenaker, Ove Back Gansmo, Øivind Ruud, Roar Ludviksen, Trond Sundet, Tom Fjellheim, Knut Hauger, Bernt Håkon Nygård, Bernt Erik Bundesen, Rolf Nordberg og Frank Fossum

 

FØRSTE KRETSLAGSSPILLERE FRA NES FOR ROMERIKE FOTBALLKRETS (1970)

I 1969 ble det bestemt at Østre Romerike og Vestre Romerike skulle slås sammen og bli til Romerike Fotballkrets. I mai 1970 ble den første interkretskampen spilt i juniorklassen mellom Romerike Fotballkrets og Oslo.

FUVO var representert ved Thorleif Lindahl, som sammen med Thor Høglund fra R&Å var de to eneste fra Nes. Laget fra hovedstaden vant oppgjøret med 4-0. Seks dager senere spilte laget ny kamp. Romerike tok da i mot Glåmdal på Funnefoss stadion. Dessverre gikk det ikke noe bedre denne gangen heller i kampen som endte med 3-1 seier til gjestene fra Glåmdal.

 

Denne artikkelen er sponset av 

Tilbakeblikk: R&Å til topps i Nesmesterskapet 1986

Bildet av vinnerlaget R&Å anno 1986        Foto :Raumnes

For 32 år siden gikk Raumnes & Årnes til topps i Nesmesterskapet etter en dramatisk finale mot FUVO som måtte avgjøres på straffesparkkonkurranse. Dette var for øvrig første gangen R&Å ble Nesmestere, 10 år etter at det ble arrangert for første gang i 1976.Før de blåkledde tok sitt første napp i pokalen, hadde allerede Fenstad SK, Fenstad FK, Haga og FUVO tidligere vunnet mesterskapet.

R&Å-trener Willy Leikvangmoen og hans gutter kronet en meget god sesong med 2.plass og opprykk fra 5.divisjon. Laget tapte kun en kamp, men spilte hele elleve uavgjort og måtte dermed se Ull/Kisa foran seg på tabelltoppen.

 

Nesmesterskapet 1986

At R&Å skulle gå til topps i 1986 var ingen selvfølge, og veien dit var kronglete nok. I semifinalen mot FF Nesbuene stod det 2-2 etter 90 minutter, men de grønne og hvitstripede hadde enda muligheten til å lage en skikkelig skrell, da de fremdeles hadde en handicapstraffe igjen. Den sjansen klarte de ikke å ta vare på, det ble heller ikke scoret noen mål i ekstraomgangene, dermed var det duket for straffesparkkonkurranse.  Avgjørelsen falt da Nesbuene misset på sitt fjerde, og Roy Andersen satte inn R&Å sitt femte.

 

Finale: R&Å- FUVO  1-1 (7-6) etter straffesparkkonkurranse

Selve finalen mellom erkerivalene ble beskrevet som knallhard og var til tider preget av stygge fellinger. Kampen så lenge ut til ebbe ut med 1-0 til FUVO, etter scoring av Robert Tranum like før pause. Men ti minutter før slutt dukket Sten Jørgensen opp inne i boksen etter en corner og utlignet til 1-1, som også ble sluttresultatet. Det ble ingen mål i ekstraomgangene, dermed var det duket for nok et straffesparkdrama. Begge lagene scoret på sine fem første, men der Sten Jørgensen satte inn sitt for R&Å, misset Tore Thomsen for FUVO. Dermed kunne R&Å-spillerne slippe jubelen løs.

 

Resultater Nesmesterskapet 1986:

Innledende

0

Haga

 

3

Skogbygda

Roy Larsen 2, Hans Otto Ihlang

SIF med 2 handicapstraffer

8

FUVO

Tom Myrbråten 2, Kjell Engeflaen 2, Holger Hageberg, Tommy Grønvold, Jens Davidsen

2

Hvam

Erlend Volden, Per Brovold

Hvam med 3 handicapstraffer

6

R&Å

Per Ivar Andersen 2, Ola Årnes, Hans Fr. Holt, Dag Drognes, Tor Olve Fredriksen

2

Fenstad SK

Martin Finstad, Nils Rønås

Fenstad Sk  med3 handicapstraffer

2

Fenstad FK

Ole Christian Solberg 2

4

Nesbuene

Rolf Nordberg 2, Roar Larsen, Jan Erik Løkelien

Nesbuene med 3 handicapstraffer

Semifinaler

8

FUVO

Bent Woldsnes 3, Tom Myrbråten 2, Roger Myrbråten, Holger Hageberg, Tore Thomsen

4

Skogbygda

Torbjørn Sæter, Robert Brenna, Hans Otto Ihlang, Roy Larsen

Skogbygda med 3 handicapstraffer

2

R&Å

Peder Ole Brubak 2

2

Nesbuene

Rolf Nordberg, Roar Larsen

Nesbuene med 3 handicapstraffer. Kampen ble avgjort på straffesparkkonkurranse 

 

Finale 

1

R&Å

Robert Tranum

1

FUVO

Stein Jørgensen

I straffesparkkonkurransen i finalen scoret følgende:

R&Å Stein Jørgensen, Olav Engen, Dag Drognes, Ola Årnes, Peder Ole Brukak, Øivind Haugen og Sten Jørgensen

FUVO: Roger Myrbråten, Tom Myrbråten, Jens Davidsen, Holger Hageberg og Finn Granli

 

Toppscorerliste :

5 mål Tom Myrbråten, FUVO

4 mål Bent Woldsnes, FUVO

4 mål Rolf Nordberg, Nesbuene

4 mål Peder Ole Brubak, R&Å

Amalie Håkonsen Ous fra Nes Ski, er tatt ut på Team Veidekke Oslofjord sitt satsningslag

Det er ingen tvil om at Nes Ski sine tre største profiler på jentesiden, tvillingsøstrene Lotta og Tiril Udnes Weng, samt Amalie Håkonsen Ous, har gjort det skarpt nasjonalt de siste årene, og i 2017/18-sesongen begynte de for alvor begynt å vise seg frem internasjonalt på seniorsiden.  Alle har Nes Ski som sin klubb, men er tatt ut på forskjellige ?lag? i regi av Norges Skiforbund for sesongen 2018/19.

Tiril er tatt ut på seniorlandslaget, mens Lotta tilhører rekruttlandslaget. Tidligere denne uken ble det klart at Amalie Håkonsen Ous tar fatt på sin tredje sesong på Team Veidekke Oslofjord. Dette er ett av fem regionale landslag som ligger under rekruttlandslaget.  Amalie er tatt ut som kun en av to jenter på Team Veidekke Oslofjord.

Vi gratulerer både Nes Ski og jentene med plassen 🙂

 

Denne artikkelen er sponset av 

 

#TeamVeidekkeOslofjord #AmalieHåkonsenOus #Nesfotballen #NesSko

Hvam viste ingen nåde i møte med SIF/FUVO3

Det var en fin ramme rundt årets første lokaloppgjør mellom Hvam og SIF/FUVO3 på Hvam kunstgressbane onsdag. Masse folk hadde tatt turen for å følge hjemmelaget i deres vei mot et forhåpentligvis opprykk i 2018

Hvam var klare favoritter etter å ha avsluttet 2017-sesongen med å vinne tilsvarende oppgjør med hele 16-0.

Simen Andreassen stod frem som regissør

Kampen var så vidt i gang da vertene vartet opp med en fantastisk scoring. Et flott innlegg fra Simen Andreassen fant Fredrik Olsen, som på hel volley dunket ballen i mål. Standarden var satt. Fem minutter senere var en for dagen meget opplagt Andreassen på et nytt raid langt høyresiden. Med et presist innlegg fant han Martin Holter foran kassa, som bare hadde å styre innlegget over streken. Simen Andreassen har for øvrig ett bein i begge leire, da han til vanlig er trener G16-laget til FUVO.

Komfortabel ledelse til pause

Etter en halvtimes spill økte Gøran Haga til 3-0 med et velplassert skudd fra kanten av sekstenmeteren. Like etterpå rotet Skogbygdas sisteskanse det til for seg selv og laget da han var uheldig og skled i det han skulle skyte ut ballen. Fredrik Olsen takket og bukket med å sette inn omgangens fjerde og siste mål.

Assistenttrener Håkon Rolstad Nilsen konstaterte at laget hans gjorde en god første omgang, men mente at selve rosinen i pølsa var da Simen Andreassen meldte ?luka?, for så å slå tunnel på en forvirret Skogbygda spiller.

Innbytterne viste vei etter sidebytte

Hvam var nok relativt sikre på at dette kom til å gå veien, for i pausen gjorde laget hele seks bytter, uten at laget ble vesentlig svekket. I stedet fortsatte de i samme spor. Innbytter Kim Svebakken fant tidlig i omgangen innbytterkollega Nils Stubergh, som styrte inn lagets femte mål for kvelden. Nykommer Kevin Pihl ville også være med på moroa, og fra 16 meters hold skrudde han ballen elegant i krysset. På stillingen 6-0 fikk SIF/FUVO3 sitt trøstemål. Med en god gammeldags tupp limte Tor Erik Tømmerbakk kula via tverrliggeren og inn. Hjemmelaget var imidlertid ikke helt ferdig for kvelden og like før slutt fastsatte Nils Stubergh sluttresultatet til 7-1.

Håkon Rolstad Nilsen konstaterte at Hvam gjorde en god match, og at det alltid er like deilig å slå naboene. Han benyttet også sjansen til å takke alle som hadde tatt turen denne litt småkalde kvelden.

Fjorårets SIF-trener, Kjell Arne Fjeld, som ga seg som trener før årets sesong og som heller ikke hadde planer om å spille fotball i 2018, måtte sammen med tre aldrende SIF-stjerner tre på seg støvlene og gjøre et kortvarig comeback. Grunnet få spillere da FUVO2 spilte kamp samme dag.

  • Det ble litt David mot Goliat, men vi var enige om at vi alle skulle gjøre så godt vi kunne, og ikke minst ha det gøy. Hvam var stort sett best i det meste, men vi fikk oss en god økt. Kan også trøste oss med at vi scora dagens fineste mål da Tor Erik (Tømmerbakk) med en god gammeldags tupp feide kula i mål. Vi ser også positivt på det at vi slapp inn 9 mål færre enn sist da vi møtte laget fra Kollen, forteller Kjell Arne Fjeld til Nesfotballen.

Nevnte Fjeld viste også et snev av gamle kunster da han slo en nydelig tunnel på en Hvam spiller. Dette reddet både kvelden og hele uka for Fjeld, som det går rykter om fremdeles går rundt med et smil om munnen.

 

Hvam spiller neste kamp torsdag 3.mai, borte mot Sørumsand 2,mens SIF/FUVO3 møter LSK4 hjemme, dagen etter.

Tabellen kan ses her: https://www.fotball.no/fotballdata/turnering/tabell/?fiksId=158571
 

Hvam stilte med følgende lag: Øystein Granslo, Simen Andreassen, Tobiasz Rzeznik, Vegard Berge, Anders Norum, Gøran Haga, Håkon Rolstad Nilsen, Martin Holter, Tony Kristiansen, Fredrik Olsen og Kevin Pihl.

Benyttede innbyttere: Nils Stubergh, Bjørn Sverre Østby, Steffen Breen, Kristoffer Aarhus, Alex Trondsen, Kim Svebakken og Even Dahl

 

 SIF/FUVO stilte med følgende tropp: Jonas Frigård, Andreas Rønold Jonnsen, Kenneth Lund Nordli, Jonas Kjone Husåsfallet, Kim Andre Granaas, Lars Scharning, Gaute Borgenholt, Niklas Holm Martinsen, Robin Pettersen, Kjell Arne Fjeld, Tobias Nikolai Monsrud, Tor Erik Tømmerbakk, Aleksander Flinkop, Daniel Amundsen og Magnar Bore.

 

Denne artikkelen er sponset av