FUVO Jenter 13 år sikret seg andreplassen

Fredag 25.september møttes nr 2 og 3 i klassen jenter 13 år til 7ér kamp på Opakermoen. Før machen ledet Lørenskog 2 serien med 24 poeng, tre foran FUVO, som på sin side hadde fem poeng ned til Bøn på tredjeplass

FUVO – Bøn 2 7ér   5-0 (2-0)

FUVO-jentene var ute etter revansje

Det var et revansjesugent FUVO-lag som var ute etter å revansjere det sure 2-1 tapet for Bøn sist gang lagene møttes. Det lå også en gulrot i form av at med seier så ville det fremdeles være mulig å ta igjen Lørenskog 2, mens tap ville føre Bøn rett opp i ryggen på FUVO-jentene

Victoria Myrvang Freltofte tuppet FUVO i ledelsen

FUVO kom til kampen med kun ett tap på de åtte siste matchene (mot Bøn), og var klare på å gi jernet fra start. En god keeper hos gjestene gjorde det veldig vanskelig for hjemmelaget i starten av kampen, men etter 13 minutter satt den endelig for FUVO. Victoria Myrvang Freltofte skled innover fra høyrekanten og avsluttet med å tuppe ballen i mål. To minutter senere økte Sarah Finstad Hansen til 2-0, med et hardt og velplassert skudd helte nede ned stolperoten. Målet ga FUVO-jentene ro, og selv om Bøn 2 yppet seg av til, så hadde laget god kontroll resten av første omgangen.

Elnaz Hemat avsluttet festen med skudd i krysset

Ti minutter ut i andre omgang hadde FUVO avgjort kampen med to scoringer av henholdsvis Matilde Kornelia Wenger og Victoria Byfuglien Østvold. Rett etterpå vartet Elnaz Hemat opp med kampens godbit da hun klistret en kanonkule helt oppe i vinkelen. Bøn 2 fikk etter hvert sitt trøstemål, men seieren var aldri truet. Begge lagene kom til gode målsjanser i andre omgang, men bakerst hadde lagene hver sin gode keeper som vartet opp med redninger av høy klasse.

Med seieren er FUVO sikret minimum 2.plass.

Neste kamp for FUVO er søndag 4.oktober, hjemme mot Sørumsand 2

FUVO stilte med følgende lag: Frida Elise Aarhus, Matilde Kornelia Wenger, Sunniva Søreng, Elnaz Hemat, Sarah Finstad Hansen, Victoria Myrvang Freltofte, Vilde Kristine Aarhus, Sara Leonora Moen Solberg, Mina Solvang Kjærstad, Victoria Byfuglien Østvold og Daniela Myrvang Freltofte

 

Denne artikkelen er sponset av

7-årsserien. Bildeserie av Hvam og FUVO sine supre gutter

 

 

FUVO G16 mistet seieren sju minutter på overtid

Christian Rodrigues Henrikson scoret begge målene for FUVO

 

Gutter 16 år 2.divisjon. Skedsmo 3 – FUVO 2 2-2 (1-1)

Tapte to poeng etter at Skedsmo scoret sju minutter på overtid

Det blir en tett og jevn kamp på en elendig kunstgressbane på Skedsmo. Det sammen med mye vind gjorde at spillet måtte gå langs bakken.

FUVO scoret først ved Christian Rodrigues Henrikson på et lekkert innlegg i medvind som han headet i en fin bue i det lengste hjørnet, helt utagbart for keeper. Rett etterpå fikk vi en utligning ved litt ubesluttsomt forsvarsspill. 1-1 til pause.

Andre omgang forløper på samme vis som første. Med den forskjellen at Lamek Million trer igjennom en flott pasning, langs bakken, som Christian Rodrigues Henrikson setter fint bak en utrusende keeper. Ledelsen holder vi på helt til Skedsmo setter inn en kraftig sluttspurt.

Dommer gir Skedsmo et frispark etter at kamp-uret forlengst hadde passert 80 minutter. Vi klarerer først, men ballen havner i farlig område ved 20 meter, Skedsmo utnytter det og setter et langskudd utagbart for keeper.

Lars-Fredrik Snildal gjør en god kamp i FUVOs midtforsvar, under Skedsmo sin sluttspurt. Besluttsom og kommuniserende til medspillere, og motspillere. Han kan konstatere at han er tilbake fra skaden han pådro seg i vår.

Neste kamp for FUVO er tirsdag 6.oktober, hjemme mot Fet 2

 

FUVO stilte med følgende lag: Mathias Scharning Lundberg, William Fossum Østhaug, Sivert Aaslie Asphjell, Alexander Persvangen-Johansen, Victor Joswig Næss, Christian Rodrigues Henrikson, Fredrik Granberg, Nicolay Snildal, Mantvydas Gecas, Sindre Poll og Lamek Million

Benken: Lars-Fredrik Snildal, Kevin Wego og Mikkel Aasness

 

Referat er hentet fra  FUVO G16 sin facebookside

 

 

101 lag deltok under helgens 7-årsserie på Funnefoss stadion

FUVO har i helgen arrangert 7-årssserien for NFF Akershus, hvor 101 lag har spilt tre kamper hver lørdag og søndag mellom kl 09.00 og 17.00.

I disse koronatider har det vært mange restriksjoner, men klubben var godt forberedt og hadde ingen problemer med å få til en turnering hvor alle forholdsregler ble tatt, samtidig som ungene fikk utfordret seg på fotballbanen.

Det ble spilt 3ér kamper med varighet på 12 minutter. Alle lagene fikk tre kamper og det var aldri mer enn 200 spillere og publikum på anlegget samtidig. Kampene ble dømt av spillere på A-laget, damelaget og junior/rekruttlaget.  Mao fremtidens forbilder for de unge håpefulle. Mange av dem spilte sine første kamper noensinne.

Tilbakemeldingene fra klubber og trenere har entydig vært positive.

FUVO skrev følgende på sin facebook-side:

Takk til alle dere 1100 spillere og tilskuere, dere 100 frivillige og til 3v3 Norge for en veldig morsom fotballhelg på Funnefoss stadion.

Fotballglede, fortjente medaljer, koronavettregler og frivillighet i skjønn forening.

FUVO

Hvam

 

Denne artikkelen er sponset av

Filmsnutter fra G10 kampen mellom FUVO og LSK

 

FUVO mål

FUVO mål

LSK mål

FUVO mål

FUVO mål

LSK mål

LSK mål

FUVO mål

FUVO mål

Oppsummering  av kampen med mål og et par store målsjanser

 

Disse filmsnuttene er sponset av

 

Personlige feil ødela for FUVO G19

Etter en strålende kamp mot Eidsvold Turn sist, nådde juniorlaget til FUVO bunnen i hjemmekampen mot Fet fredag kveld. Det ble en kamp der hjemmelaget oftere traff en motspiller enn en medspiller, og de mange personlige feilene resulterte i den ene Fet scoringen etter den andre.

FUVO – Fet 0-5 (0-2)

Fet tok ledelsen før det var gått ett minutt

Etter forrige match takket Jesper Haug Hoel for seg da han nå har fylt 20 år, og rett før kampstart måtte Sigurd Westby kaste inn håndkleet med skade. Ting ble ikke bedre da gjestene fra Fet tok ledelsen før det var spilt ett minutt og ikke lenge etterpå måtte Keeper Kristian Rud ut med skade.

Fet kom til Funnefoss kunstgress med en kampplan om å ligge lavt og satse kontringer. Hjemmelaget på sin side skulle styre spillet, men det skulle tidlig vise seg at dette ble en kamp hvor ingenting gikk deres vei. Bortelaget lå godt i gryta og stoppet FUVO fra å produsere noe som helst før det var gått en halvtime. Da kom Emil Holen seg fri og fikk feide avgårde et godt skudd, men Fets sisteskanse vartet opp med en enda bedre redning. Bortelaget svarte så med å gå rett opp i angrep og doble ledelsen.

Håp om bedring etter sidebytte, men nok en gang straffet FUVO-gutta seg selv

Selv om det stod 0-2 til pause, så hadde FUVO-gutta stor tro på at denne kampen kunne de vinne. De gjorde en formasjonsendring og la om til 3-5-2, samtidig ble enige om å slå mere langt. Dessverre svarte spillerne med å fortsette å gjøre dumme valg og personlige feil. Dette førte til at Tejio Gaudi Romstad fikk en enkel oppgave med å sette inn sitt og Fets tredje mål for kvelden. Da var det spilt fem minutter av andre omgang. FUVO ga ikke opp og klarte etter hvert å komme til tre gode muligheter, men var ikke kalde nok i avslutningsøyeblikket.

Bortelaget satte ytterligere to mål før andre omgangen var halvspilt, og med 0-5 var kampen i realiteten ferdigspilt. Og igjen var det personlige feil som førte til baklengsmålet. Helt på tampen av kampen fikk FUVO straffe etter at Emil Holen var blitt felt. Dessverre og typisk for matchen sendte han selv straffesparket himmelhøyt over mål.

Fet var kampen sett under ett kanskje ikke fem mål bedre, men FUVO var på sin side fem mål dårligere. Det var lite som stemte og det meste gikk galt i en kamp man bør glemme fortest mulig.Fet skal samtidig ha kred for taktikken og innsatsen de la ned for kvelden. De var godt strukturerte, aggresive og vant en fullt fortjent seier.

Ivar Hoff sa en gang at det beste man kan gi en god venn er en god pasning. Kan legge til at det nest beste er fortelle lagkompisen om man har mann i rygg, ta med ballen, fei den vekk osv, mens det tredje beste er å komme med oppmuntrende ord til hverandre, mao hjelpe hverandre og gjøre hverandre gode. AMEN!

Neste kamp for FUVO er søndag 4.oktober, borte mot Gjelleråsen

FUVO stilte med følgende lag: Kristian Rud, Marius Hegli, Sander Tufte Ringnes, André Jørgensen, Torjus Murud Heiberg, Lamek Million, Ole Kristian Thorset, Qlirim Morina, Simen Scharning, Sigurd Flekke Mathiesen og Emil Holen.

Benyttede innbyttere: Mangnus Westerhagen Ilseng, Marius Hansen og Lars-Fredrik Snildal

Bildeserie fra G10 kampen mellom FUVO og LSK

Denne bildeserien er sponset av

 

Ny 3-0 seier til Team Nes G16

Team Nes – Skedsmo 3-0 (1-0)

1-0 til pause etter en jevnspilt første omgang

Etter den gode kampen mot Ull/Kisa sist, var det denne gangen dukket for hjemmekamp mot Skedsmo 3. Team Nes-trener Allan Hegli forteller at de startet med den samme vellykkede kampplanen som de hadde mot Kisa.

  • Kampplanen funket fra start og det tok kun sju minutter før vi tok ledelsen. Lars Christian Opsahl Garsjø møtte en godt slått corner fra Jone Risvik Paulsen, og klarte å trøkke ballen inn over målstreken. Men i motsetning til Kisa-kampen, klarte Skedsmo å spille av presset vårt og vi sleit med å tå tak i kampen. Kampen bølget derfor frem og tilbake med brukbare sjanser til begge lag. Men uten flere scoringer.

To mål og solid spill i 2. omgang

I 2. omgang la Team Nes om presset og klarte å stoppe oppspillsmønsteret til Skedsmo. Dette gjorde sitt til at hjemmelaget klarte å få mer tak i kampen. Etter 67 minutter fikk vertene et frispark ca midt på Skedsmo sin banehalvdel litt ute på siden. Herman Berg Smith slo et perfekt frispark til Stian Wåler Johansen, satte ballen kontant i mål. Rett før slutt var keeperen til Skedsmo ute og roter det til for seg selv da han skulle banke ballen vekk. Avklaringen gikk rett til Alexander Gram Andersen, som satte kula kontrollert i det åpne målet. 3-0 blir også sluttresultatet.

  • Gutta leverer en god 2.omgang etter vi fikk justert presset, og for andre kamp på rad holder vi nullen bakover. Dette lover godt for de resterende kampene, fastslår Team Nes-trener Allan Hegli ovenfor Nesfotballen.

Team Nes stilte med følgende tropp: Bjørnar Knapskog-Hope, Kristian Gjestad, Lars Christian Opsahl Garsjø, Jone Risvik Paulsen, Emil Torbergsen Thorvik, Thomas Marsdal, Mads Sann Laget, Martin Nafstad Bjerkestrand, Anders Huser Bølge, Kenneth Codera Marguez Larsen, Alexander Gram Andersen, Henrik Hansen Lindstad, Herman Berg Smith og Stian Wåler Johansen

 

Denne artikkelen er sponset av

Begravelsebyrået Nilsen

 

 

FUVO G10 avsluttet sesongen til 3 x 20 i stil 😊

FUVO – LSK 8-5 (5-4)

Tre kjappe før LSK våknet 🙂

FUVO Gutter 10 år har gjennom sine kamper vist seg som lag med mange gode spillere som rett og slett elsker å spille fotball. Etter tidenes rareste sesong var det torsdag 24.september tid for sesongens siste seriekamp, hjemme mot kanarifuglene fra LSK.

Gutta som er født i 2010 og 2011 har gjort store fremsteg i høst og hatt en fin utvikling på fotballbanen. De er læringsvillige, samtidig som de synes fotball er det gøyeste i hele verden.

FUVO startet kampen best og ledet 3-0 etter gode angrep der ballen gikk fra spiller til spiller før man serverte kula på et sølvfat til en lagkamerat på motsatt side. LSK kom etter hvert mer inn i kampen og reduserte etter en corner, før hjemmelaget la på til 4-1. kampen var både morsom og underholdende og ble etter hvert også spennende da LSK scoret to mål på rappen.

Det var flere FUVO-spillere som noterte seg for scoring og vertene skulle komme opp i fem nettkjenninger før pause, men det var LSK satte inn omgangens siste på et knallhardt frispark helt oppe i vinkelen.

FUVO gikk til pause med 5-4 ledelse, men det var bortelaget som startet andre omgangen best og som scoret omgangens første mål. Dermed stod det 5-5 og kampen var vidåpen.

Gikk fra 5-5 til 8-5

FUVO-spillerne fant etter hvert ut det beste de kunne gjøre var å spille hverandre gode. Dette gjorde de gjennom sikre pasninger og godt kombinasjonsspill. Det ga resultater i form av at de gikk fra 5-5 til 7-5, før banens minste spiller med tallet 7 på ryggen fintet en LSK-spiller inne i boksen før han plasserte ballen til side for keeper og inn i mål. 8-5 til FUVO ble også sluttresultatet.

En flott sesong ble avsluttet med fin scoring og nok en seier til de seiersvante 9 og 10-åringene til FUVO.

FUVO stilte med følgende lag: Sebastian Finstad, Tor-Erik Johannessen, Tobias Nikolai Bjørnstad, Martinus Nordby Pedersen, Aksel Jansrud, Neo Lundeby Skjerve, Leon Øksenholt, Daniel Finnbråten Solstad, Joakim Sjøli, Oskar Scharning, Magnus I. Engen, Mathias Skoglund Larsen, Benjamin Dahlseng og Flavios Agbor

Denne artikkelen er sponset av

 

 

 

Haga G14 startet bra, men holdt ikke i mer enn i en omgang

Tirsdag kveld var det Eidsvold IF som stod på andre siden av banen. “Bortekamp” i Neshallen.

EIF – Haga 13-21 (8-8)

God første omgang – Svak andre omgang

Var en jevnspilt første omgang, hvor lagene fulgte hverandre i målprotokollen. Gjestene åpnet ballet, men bruntrøyene svarte umiddelbart og så byttet lagene på ledelsen. Ledelsen var av det knapeste laget.  I denne perioden fungerte det bra bakover for Hagagutta. Da fem minutter gjenstod av den første omgangen, greide bruntrøyene å tilrive seg et lite initiativ og skaffet seg en 2 målsledelse på stillingene 7-5 og 8-6. Men litt slurv fremover i siste spilleminutt, gjorde at EIF greide å utligne dette, og 8-8 scoringen kom 2 sekunder før halvtid.

I pausen fikk Hagaguttene beskjed om å flytte beina mer fremover på banen. EIF spilte 5-1, og det var store rom i deres forsvar.  Men da må tempoet i angrepsspillet opp.

Dessverre så virket det ikke som pausepraten hadde noen virkning på Hagalaget. Det var helt stopp fremover på banen. Lite tempo samt at avslutningene enten gikk utenfor mål eller rett på keeper, gjorde at EIF kunne dra ifra i målprotokollen. Midtveis i omgangen greide Hagaguttene å score sitt andre mål etter pause, men da hadde rødtrøyene allerede scoret 8, og kampen var i praksis over.

Da de gode sortkledde blåste for full tid, stod det 21-13 til EIF på tavla. En fortjent seier, andre omgang tatt i betraktning, av et godt Eidsvold-lag.

Haga stilte med følgende lag: Tobias Olsen, Patrik Holmøy, Ruben Kværner, Daniel Gruszczynski, Isak Svartangen, Marius Qvigstad, Henrik Sakshaug, Oskar N Olsen, Emilio Markussen og Benjamin Sefring.

 

Foto og referat er hentet fra Haga sin hjemmeside