Tre seiere på rad og tabelltopp for R&Å3

R&Å3 topper tabellen etter 5-2 seier borte mot Sand 2

Vant på en dårlig dag

Lagleder Gøran Johansen er meget fornøyd med tingenes tilstand etter en tung vår.

 • Jævla deilig seier. Vi har senka skuldrene og tørr å spille mer ball langs bakken. Det har resultert i tre seire. Nå skal det sies at vi har vært veldig heldig med motstanderne vi har møtt så langt. Vi spilte en dårlig kamp mot Sand2, men et lag i flyt vinner på dårlige dager, fastslår han.

Bortelaget startet igjen forferdelig. Kløneri fra R&Å3 førte til at Sand2 tok ledelsen allerede etter 30 sekunder.  Blåtrøyene rotet en del med pasningene, men det samme gjorde hjemmelaget.

Det var lite som skjedde til det stod fem minutter igjen av omgangen, men da uret passerte 40 minutter våket Årnes-gutta. Kristian Flekke Mathisen utlignet til 1-1. Rett etter sendte Mathias Swart bortelaget opp i ledelsen 1-2, som også ble pauseresultatet.

R&Å3 fortsatte kjøret etter sidebytte, og det tok ikke lange mange minuttene før Swart nok en gang var siste mann på ballen før den gikk i mål.

 • Etter at Matihias(Swart) økte til 1-3, hadde vi full kontroll. Sand skapte veldig lite og vi hadde kontrollerte kampen fullstendig.

Bortelaget var ikke ferdig for dagen. Først satte Fredrik Stenbro inn 4-1, før samme spiller dunket inn 5-1 fra bakerste stolpe etter en godt slått corner.

 • Det var ekstra moro med den siste scoringen. Vi scorer så si aldri på dødballer, så det målet smakte veldig godt.

Rett før slutt fikk Sand 2 sitt andre trøstemål for dagen, som endte med 2-5 seier til blåtrøyene.

 • Vi hadde bra kontroll i 2.omgang. Vi scoret noen veldig lette mål, så vi skal være glad vi ikke møtte et mer påskrudd lag. Men søndagskamper er helt forferdelig å spille når man har passert 18 år, sier Gøran Johansen til Nesfotballen.

 

Neste kamp for R&Å3 mandag 10.september, borte mot Nittedal 2

Tabellen kan ses her: https://www.fotball.no/fotballdata/turnering/tabell/?fiksId=162447

R&Å3 stilte med følgende lag: Eirik Sannerud Moen, Kristian Mathiesen, Gøran Johansen, Anders Kjensli, Toma Rimac, Kjell Myhr, Christian Strand Hammond, Jens Kristian Hatten, Kim-Andre Pettersen Gran, Fredrik Stokkebryn, Robin Gjestad Wollberg, Fredrik Stenbro, Stian Hartweg, Mathias Swart og Marius Sormerud Johansen

Fenstad SK startet høstsesongen med seier

Raymond Sten Andersen med to mål i sitt comeback

 

FSK – Løvenstad2  3-2

FSK-trener Morten Bøhn konstaterte at kampen ble alt man kan forvente av et 9.divisjonsoppgjør.

 • Vi møtte et ungt lag som trodde at de bare trengte å møte opp for å hente poengene. Heldigvis var vi «på» og ga de en skikkelig lærepenge.

Kampen var så vidt i gang da dommeren dro på seg en strekk og måtte stå resten av omgangen i midtbanesirkelen og blåse så godt han kunne.

Lå under 0-1 til pause

Fenstad SK slet med å holde følge med ungguttene fra Løvenstad. Men bortelaget klarte ikke straffe hjemmelaget før dommeren pekte på straffemerket etter 40 minutter. Dan Erik Karlstad i FSK-buret var sjanseløs på det som skulle vise seg å bli det eneste målet i 1.omgang.

 • I pausen ble det virkelig dramatikk. Dommeren fant ut at han ikke klarte å dømme videre og ville utsette kampen. Vi ble imidlertid enige med Løvenstad om at deres trener kunne ta over dommerfløyta og dømme 2.omgangen. Og det skal sies at dømmingen ble bedre i 2.omgang. Så all honnør til treneren til Løvenstad, forteller Bøhn til Nesfotballen.
 • Etter en slett 1.omgang, ble gutta enige om å brette opp ermene og vist at de eldste er best, og sannelig beviste vi ikke det, sier treneren.

Comback-Raymond med to goaller

Det var et helt nytt lag som gikk utpå Vestsiden stadion i 2.omgang og kjempet Løvenstad ut av stilen. Etter 55 minutter headet den gamle ringreven Raymond Sten Andersen inn utligningen etter en corner. Dette var Sten Andersen sitt første kamp etter at han i sommer børstet støvet av fotballskoene og bestemte seg få å gjøre comeback i Fenstad-drakta

 • Han løper fortsatt mest og er en ordentlig kriger utpå der, fastslår Morten Bøhn

Dessverre var ikke Fenstad-spillerne lenge i paradiset før Løvenstad på nytt tok ledelsen. Hjemmelaget fortsatte imidlertid å male på og det var etter hvert kun et spørsmål når utligningen kom. Og igjen var det et hodestøt fra Raymond Sten Andersen som gjorde sitt til at lagene var like langt.

Like etterpå sklitaklet Magnus Kvalness en Løvenstad-spiller. En tøff takling, men ingenting mot hva Løvenstad spilleren svarte med. Han sparket mot maven, men traff heldigvis ikke. Det resulterte i gult kort til Kvalness og soleklart rødt kort til spilleren fra Løvenstad.

Med en mann mer i de siste tjue minuttene så øynet Fenstad-gutta en seier. Laget kom til en del gode sjanser, men måtte vente til det 89. minutt før de satte inn seiersmålet. Igjen kom målet etter en corner. Jan Niklas Hagen headet rett på keeper, men Axel Dybvig stod på rett plass og dyttet returen i mål. 3-2 til Fenstad SK.

 • Det var en enorm lettelse og glede å se ballen i nettmaskene. Dette var virkelig gøy. Vi kjempet som et lag og har det veldig gøy både på og utenfor banen. Dette kan virkelig bli en morsom høst, sier en meget fornøyd trener til Nesfotballen.

 

Neste kamp for FSK er lokaloppgjøret borte mot Haga, mandag 3.september

Tabellen kan ses: https://www.fotball.no/fotballdata/turnering/tabell/?fiksId=162446

 

FSK stilte med følgende tropp: Dan Erik Karlstad, Trygve Andreas Due, Kent Roger Strand Kravdal, Axel Dybvig, Raymond Sten Andersen, Stian Husby Røen, Danyel Badendyck, Stian Elverhøi, Marcus Bergsjøbrenden, Jørn Kristiansen, Stig Tangen, Hans Martin Hofseth, Jan Niklas Hagen, Tom Werner Hagen og Henri Hieu Trung Tran

 

Denne artikkelen er sponset av 

 

#FSK #Fenstad #Nesfotballenbloggno #9divisjon #Nesfotballen

FUVO forsterker laget

Mergim Shurdiqi her i duell mot FUVOs Stian Westerheim

Mergim Shurdhiqi har i mange år vært en målfarlig spiller. Spissen har flere ganger scoret mot FUVO, senest i NM-kvalikken i fjor, da han spilte for Skedsmo. En klubb han var i tre sesonger og scoret 30 mål for på 56 kamper. Spilte i sine yngre dager for Gjerdrum,og fikk der sin a-debut i 2010.

 

En annen klubb som også har forsterket laget er Hauerseter. De har hentet tilbake to ringrever i Fredrik Skotner og den tidligere Strømmen og Tromsø spilleren Henrik Nordnes, som trer på seg fotballskoene to år etter sin siste kamp. Klubben har også fått ny trener etter at Trond Johnny Lien trakk seg. Ny trener er Stein Morten Hansen, som tidligere blant annet har vært assistenttrener i Valdres

Ull/Kisa 2 snudde 0-1 til 3-2 seier

To minutter ut i 2.omgangen utlignet Herman Henriksen for Kisa2, og etter en time tok gjestene ledelsen. En feilbedømning av Aurskog-Høland sin midtstopper gjorde sitt til at Sander Jonassen Forø fikk en enkel oppgave med å øke til 1-2, alene med keeper. Med ti minutter igjen å spille økte Truls Jørstad til 1-3. ytterligere fem minutter senere skapte Vegard Aaserud ny spenning i kampen da han reduserte til 2-3. Dessverre kom ikke hjemmelaget nærmere og Ull/Kisa 2 økte med del ledelsen i 4.divisjon til fire poeng til FUVO.

 

4.divisjon

 1

 Ull/Kisa2

 20

 15-2-3

 88-21

 47

 2

 FUVO

 20

 13-4-3

 59-24

 43

 3

 Aurskog-Høland

 20

 12-5-3

 56-38

 41

 4

 Kløfta

 20

 10-5-5

 44-37

 35

Filmsnutter: Målene til FUVO i 3-1 seieren over EIF

 

Her serverer Chris Lundhaug ballen til Fredrik Nilsen som øker til 2-0 til FUVO
 

 

Her fastsetter Baktiar Rzaev sluttresultatet til 3-1

bI1p6TmQNo0

 

Kim Brenna sin 1-0 scoring kan man se her: http://nesfotballen.blogg.no/v_1535563385_filmsnutt_kim_brenna_scorer_her_sitt_ml_nr_150_for_fuvo.html

 

#Filmsnutter #FUVO #EIF #Nesfotballen #FredrikNIlsen #BaktiarRzaev

Hvam vant toppoppgjøret

Even Dahl ble matchvinner med sin straffescoring i 2.omgang

 

Hvam med godt grep om 2.plassen

Onsdag var det duket for toppkamp på Dalheim kunstgress mellom Dalen og Hvam. Begge to kjemper en innbitt kamp om å følge Sørumsand opp i 7.divisjon. Mao en såkalt sekspoengerskamp. Sørumsand2 er det dessverre ingenting å gjøre noe med. De har stilt toppet lag i hver eneste match og har vunnet samtlige 12 kamper.

TV-kamp og greier

Kampen ble overført direkte på Indre Akershus Blad og rammen var et toppoppgjør verdig. Matchen ble som forventet tett og jevn med gode sjanser til begge lag. Hvam kom til flere gode innlegg fra deres høyreside, men avslutningene stod ikke i stil med forarbeidet.

Omgangens største kom etter at Even Dahl serverte en ferdigscora pasning til Kim Svebakken, men han klarte utrolig nok å sette ballen i stolpen. Hjemmelaget var ikke borte de heller, de var nære på ved et par dødballer, men nærmest mål var Glenn Ottar Wallander Bjerkeli da han tverrvendte og feide avgårde et vådeskudd fra 25 meter som traff stolperoten.

Treneren tok ansvar og ble matchvinner

I andre omgang var Tony Kristiansen veldig nærme å sende Hvam i ledelsen, og litt senere hadde de en god heading som keeper mesterlig reddet. Hvam presset på, og med et kvarter igjen å spille falt avgjørelsen da bortelaget ble tildelt et straffespark. Spillende hovedtrener, Even Dahl, tok ansvar og var sikkerheten selv fra straffemerket.

Dalen jaget utligning, kom til et par gode cornere, men Hvamsingene var gode og fikk ryddet unna. Etter 90 spilte minutter kunne til slutt gjestene fra Neskollen slippe jubelen løs.

Med seieren sikret Hvam seg mer eller mindre den andre opprykksplassen i 8.divisjon. Fjellhamar 3 på tredjeplass kan nemlig ikke rykke opp da 2-laget deres allerede spiller i 7.divisjon. Med åtte poeng til gode på Dalen og fem kamper igjen, skal Hvam gjøre mye galt for at de ikke endelig ta steget opp en divisjon.

 

Neste kamp for Hvam er tirsdag 4.september, hjemme mot Fet3

8.div

 1

 Sørumsand 2

 12

 12-0-0

 70-18

 36

 2

 Hvam

 13

 9-0-4

 39-24

 27

 3

 Fjellhamar 3

 12

 7-2-3

 44-20

 23

 4

 Dalen

 13

 6-1-6

 29-29

 19

 5

Lørenskog 3

 13

 5-3-5

 35-32

 19

 6

Fet 3

 12

 6-0-6

 38-42

 18

 7

 Hauerseter 2

 13

 5-0-8

 37-52

 15

 8

 SIF/FUVO3

 13

 5-0-8

 30-61

 15

 9

 Lillestrøm 4

 12

 4-2-6

 44-26

 14

 10

 Ytre Rælingen

 13

 0-0-13

 9-71

 0

 

Hvam stilte med følgende lag: Vegard Berge, Simen Andreassen, Tobiasz Rzeznik, Håkon Rolstad Nilsen, Anders Norum, Even Dahl, Gøran Haga, Martin Holter, Tony Kristiansen, Kim Svebakken og Fredrik Olsen.

Benken: Kristoffer Aarhus, Kevin Pihl, Steffen Breen og Alexander Trondsen

Sluttreferat: FUVO-damene fosser videre

 

Avgjorde kampen med seks mål før pause

FUVO-trener Trond Einar Finstad konstaterte at tirsdagens match var et stort steg opp fra Gjerdrum-kampen.

 • Jeg synes vi spiller tidvis meget flott fotball gjennom store deler av kampen. Spesielt i første omgang hvor vi brukte få touch, ut på kant, innlegg og mange i boks.  Vi gikk til pause med 6-0, men kunne fort ledet med 3-4 mål allerede etter ti minutters spill. Vi var litt ineffektive, men alt i alt en god omgang.
 • Jentene leverer en god omgang etter pause også, men datt litt ned i perioder, noe som må sies å være naturlig da vi leder såpass klart og er motstanderen totalt overlegne. Blir sånn at alle skal gjøre alt selv, men alt i alt en god kamp og et steg i riktig retning etter en middels kamp mot Gjerdrum sist.

Finstad forteller til Nesfotballen at det var mange som spilte en god kamp, men han synes Susanne Ødegaard og Vilde Nilsen var positive og mye involverte fra hver sin kant. Det var også fokuset før kamp. Han kommer heller ikke uten om Oda Folmo Myhr som scoret fire mål og Hilda Linnéa Byhring som putta to.

Neste kamp er tirsdag 4.september, borte mot tabelljumbo Kurland

Tabellen kan ses her: https://www.fotball.no/fotballdata/turnering/tabell/?fiksId=158578

FUVO stilte med følgende tropp: Tine Ihlang, Unn Kristian Nordstrøm Tjong, Oda Folmo Myhr, Vilde Nilsen, Susanne Martine Ødegaard, Auror Folmo Myhr, Ida Johannessen Haugan, Charlotte Engen Mikkelsen, Ebba Aaserud, Selma Skogly, Hilda Linnéa Byhring, Natalie Nøvik, Sara Marie Libråten og Monica Haslie.

R&Å tapte for Sørumsand

Det vil seg ikke for R&Å om dagen 

Et lag uten selvtillit

De blåkledde har ledet mot Kløfta, Fet og nå sist Sørumsand, tillegg var de det klart beste laget mot EIF, men poengfangsten i høst er kun to poeng. Laget ligger 9.plass med 23 poeng, og er sånn sett på trygg grunn, men det er kun ett poeng ned til 11.plassen.

Mistet mange siden i våres

Trener Svein Pettersen forteller at det synes godt at laget mangler 5-6 spillere som spilte i førsteoppstillingen under vårsesongen.

 • Kampen mot Sørumsand var litt berg og dalbane og preges nok litt av et lag med liten selvtillit. Føler at vi i perioder spiller bra fotball, men blir engstelige og gjør unødvendige feil.
 • Det var en jevnspilt 1.omgang hvor vi defensivt har bra kontroll på motstanderen. Simon Petersen scorer 1-0 til oss. Sørumsand skapte få store sjanser, men scorer på et langskudd fra 25-30 meter. 1-1 til pause. Et resultat jeg mener Sørumsand har mest grunn til å være fornøyde med.
 • Når vi så tar ledelsen i 2.omgang ved Lasse Holum Hansen, etter å ha misbrukt noen gedigne muligheter i tillegg, synes jeg vi er det klart beste laget. Imidlertid slipper vi oss ned, blir usikre, og gjør personlige feil som vi blir hardt straffet for.
 • Men det er imidlertid ikke noe annet å gjøre enn brette opp ermene og se fram til neste kamp, sier en optimistisk R&Å-trener til Nesfotballen.

 

Neste kamp er for øvrig tirsdag 4.september, borte mot Eidsvold Turn 2

4.divisjonstabellen kan ses her: https://www.fotball.no/fotballdata/turnering/tabell/?fiksId=158703

R&Å stilte med følgende tropp: Truls Frogner, Øystein Riise Pedersen, Markus Grønvold, Magnus Midling Larsen, Thomas Wiksaas, Patrick Andreassen, Simen Holter, Simon Petersen, Jon Olav Indgjør Ugelstad, Mattis Haug, Magnus Krefting Hansen, Robin Gjestad Wollberg, Jørgen Aaserud, Fredrik Stokkebryn, Jesper Aaserud, Fredrik Stenbro, Martinus Slette Granum og Lasse Holum Hansen

 

.#Årnes #Nesfotballenbloggno #Nesfotballen #4divisjon #Sørumsand

Sluttreferat: Opprykksdrømmen lever for FUVO

 

Brenna med mål nr 150 for FUVO

Hjemmelaget startet kampen med å komme til en brukbar sjanse allerede i det første angrepet, men siden skulle det gå et godt kvarter før det ble noen sjanser å skrive hjem om. EIF var nærmest med en cornervariant med godt trøkk, men farlig ble det aldri.  Ørjan Hopen, som har vært veldig god for FUVO i det siste, testet skuddfoten etter 20 minutter spill, men avslutningen sneik seg utenfor stolpene til Glenn Wilsgård.

Det var ikke mye som vitnet om to lag i god form de første tjue minuttene, men etter 25 minutter vartet hjemmelaget opp med ett av sine varemerker. Stian Westerheim fant Kim Brenna med en bakromsball, han dro av en motspiller før han klinisk satte kula nede i nærmeste hjørne. Hans 23 seriescoring for året og mål nummer 150 for FUVO.

Effektivt FUVO-lag ledet 2-0 til pause

Til tross for mange dueller var det noe tamt over hele fjøla. Noterte ikke en eneste stor sjanse til EIF de første 45 minuttene, de hadde riktignok størst ballinnhav, men vertene lå kompakte og ryddet godt unna. FUVO på sin side kom til fire sjanser hvorav to endte i nettmaskene. Det andre målet kom etter 42 minutters spil, hvor hjemmelaget holdt trøkket oppe etter en corner. Ballen endte hos Simen Nordnes, som sendte i vei en perfekt langpasning til midtstopper Chris Lundhaug, som hadde funnet veien opp på motsatt sekstenmeter. Han dempet ballen med seg videre og serverte ballen på et sølvfat til Fredrik Nilsen, som breisidet ballen i mål fra sju meters hold.

EIF yppet seg litt mer i startet av 2.omgangen, og etter 55 minutter taklet Stian Westerheim en EIF spiller på vei igjennom. Dommeren valgte å gi gult kort, hmm , han må i så fall ha ment at FUVO-keeper Andre Thomsen ville ha nådd ballen og at det ikke var en direkte målsjanse. Frisparket fra 17 meter,  endte i muren.

Etter 65 minutter skapte EIF ny spenning i kampen da de reduserte til 2-1. Målet kom etter at Andre Thomsen måtte gi retur på et skudd fra Fredrik Kristiansen. Ballen endte hos Eiven Solberg, som satte ballen kontant i nettet. Like etterpå dunket Fredrik Nilsen til med et volleyskudd fra god posisjon som føyk godt over tverrliggeren.

Bakti satte punktum med en diamantscoring

Bortelaget jaget utligning, og Daniel Olsen sendte i vei et knallhardt skudd, som Thomsen så vidt fikk bokset vekk.  Det åpnet seg begge veier mot slutten. Innbytter, Baktiar Rzaev, som for øvrig hadde et godt innhopp, fikk et godt innlegg fra venstre, men klinket til med et volleyskudd som gikk over. Kunne med hell brukt litt klokskap og plassert ballen. På overtid fikk samme spiller en ny mulighet. Kim Brenna gjorde en god jobb inne i boksen og fikk til slutt lagt ut til Rzaev på sekstenmeteren, han curlet ballen elegant helt oppe i vinkelen. På overtid av overtiden trodde EIF at de reduserte til 3-2, men assistentdommeren var oppe med flagget, til store protester fra bortelagets spillere.

Helt på tampen av oppgjøret sendte Heiberg utpå nok en debutant. Jon Erik Tolo ble  med det den åttende juniorspilleren som fikk sjansen for a-laget i seriesammenheng i 2018.

FUVO-trener Ørjan Heiberg konstaterte at laget tok sin andre ?Cupfinaleseier? og at de har heng på Ull/Kisa2.  

 • Vi vinner fortjent på en ikke alt for god dag, noe banen også må ta sin del av skylden for. Så at gutta prøvde å spille ball, men vi ble på krigingen til EIF. Vi har en forholdsvis liten tropp og det har vært tøft med to toppkamper pluss denne de siste åtte dagene.  Jeg synes vi totalt sett vinner fortjent mot et godt EIF-lag, som kom til stadion med fem strake seiere, sier Heiberg til Nesfotballen etter kampslutt.

Neste kamp for FUVO er mandag 3.september, borte mot Fet.

Tabellen kan ses her:  https://www.fotball.no/fotballdata/lag/tabell/?fiksId=243

FUVO stilte med følgende : Andre Thomsen, Ole Kristian Myhre, Stian Westerheim, Chris Lundhaug, Marius Nordby, Fredrik Nilsen, Simen Nordnes, Julian Paulsen, Ørjan Hopen, Armin Sistek og Kim Brenna.

Benyttede innbyttere: Baktiar Rzaev, Jon Erik Tolo

 

Denne artikkelen er sponset av 

 

#FUVO #EIF #Fotball #4divisjon #Nesfotballen